Tak napisem kratky report z dovolenky:EPIC FAIL
Ale nie vazne,boli sme na Sunny beach,hotel Alba,izby velke,ciste,bazen fajn,strava v poriadku(ale 2 tyzdne by som nevydrzal).
Akurat sme boli s samom centre diania,vsade naookolo disko az do piatej rano-mne to vsak nevadilo,spavam spankom spravodlivych.
Dovolenka sa zacala nadherne-hned po poslednej kontrole na letisku v Burgase sme stratili pasy,teda my debili sme ich dali do ruky 5r dcere...
Pasy sa nenasli,aj ked som volal na letisko asi 10x.
Spojil som sa s nasim velvyslanectvom-pani bola velmi mila,povedala,ze staci ked pride do Sofie jeden z nas.
Uz som sa tesil na okruznu jazdu Bulharskom(jedna cesta 7 hodin),ked mi asi 3 hodiny pred odletom vola pani,ze pasy su na letisku v Burgase,len 20 km od nas
Zasiel som teda tam ,najprv nechceli policajti nic vediet ale nakoniec ma neochotne zaviedli do inej budovy,kde nase pasy boli.
Medzitym sme sa raz stretli s kamosmi co tam boli(teda nasi kmotrovci) a zacali sme vecer popijat-gin tonic.
Po asi 7mom sa mi zacalo zdat,ze ma nejako rozobera-zvalil som to na nedostatocny trening a horucavu.
Ked sme si pri bare davali kapurkovy,zistili sme ze maju happy hour,miesto poldeci sme pili deci,vypit skoro litrik palenky sa mi uz davno nepodarilo...
V takom stave som si isiel zahrat aj poker,zo zaciatku si moc nepamatam,ale skoncil som cca BE.
Inak boli sme aj v aquaparku na slnecnom pobrezi,celkom fajn,hlavne pre deti.
Co sa tyka cien,uz to nie je ako pred par rokmi,jedla stoja okolo 5-8 euro,pivo od 50 centov do 2 euro,cize stale lepsie ako napr. v Taliansku,kde stalo pivo vlani 5 euro,co je uz dost.
Pocasie bolo horuce,dokonca aj na ich pomery,na nete pisali 32 stupnov,ale este o 6tej vecer bolo 37,tak neviem kolko mohlo byt okolo obeda.
Zajtra idem na dalsiu dovolenku na Slovensko,treba pripomenut peceni stare casy.
EDIT:vacsina Bulharov je neuveritelne neochotnych,po 3 dnoch som prestal davat tringelty,boli sme na veceri v najlepsej rybej restike v Nesebare,ucet bol cca bulharsky mesacny plat a casnik ani raz dakujem,prosim,ste spokojni?proste nic,
,za cely cas som natrafil na dvoch ochotnich,milich ludi-nasa upratovacka a casnicka v hotelovom bare...