Tak zdravim pokermanov,
tak po narodeninach co som mal pondelok, som sa nedostal dlho k stolom. Ale nezanedbaval som poker, vacsinou som sledoval training videa, hlavne tie co mi dal Palo1973. Zacal som hlavne hrat DoNy takze ceske videa od Trudoy a Phazeho su must see! videjka.
Co sa tyka pokru, tak som este pred narodkami klesol z takmer 230 na 200, za skoro den a pol, dako nesli karty, flipy boli prehrate uz dopredu, tak som sa nato vykaslal a radsej siel studovat poker

A oplatilo sa, vypracoval som sa za dnes spat na 220 a to velmi zaujimavym sposobom.
Neviem ci niekto z Vas funguje na Cake poker, ale zacinam ich mat radsej a radsej

. Dnes ked som zapinal clienta tak hned siel update, ten som si nevsimal velmi, ale po 2 turnajoch nastala 2 hodinova pauza kvoli mainatence, tak som si pockal a ked nabehli SNG tak som si zapol 3 turnaje SNG a jeden 2NL scheduled. Neuveritelne mi vsetko lagovalo 10 az 20s delay a 5$ DoN sa mi ANI NESPUSTIL. Proste aj ked som si nasiel moj stol iba som videl z LOBBY toho stola ze minaju sa mi cipy ale ked som dal TAKE MY SEAT nic to nerobilo. TAkze som napisal na support a po par mailoch, my ZLATY ludia z CAKE SUPPORT dali vsetky buyiny toho dna spat, a to som 2 tie DONY vyhral aj s LAGMI

a takmer som sa dostal do ITM zo 130 ludi na 2NL scheduled ale stalo sa ze AK mi foldlo lebo TIME bank kvoli lagom nestacil

)) ... TAk ci tak dnes 20$ plus a to som zahral vlastne iba 2 turnaje.
A troska viac som zacal pouzivat SNG wiz a pozerat si chyby co mi pise. Mam ich dost malo a to su na bubline, kde SNGwiz robi chyby, nevidi dynamiku stola a preco som foldoval. Vyhral som 5$ don so 70 CIPMI !!

proste SRDCE zastavovalo. THats all see you later...