U mna vsetko po starom, t.j. na hovno
V sobotu sme s kamosom vybehli do Prahy na
U***et Masters. Miestna spicka bola v Rozvadove, takze boj fajny field, po pociatocnom okukani som ownoval cely stol 3betmi a squeezmi, v pripade BTN/BB odporu light 4betmi s J5o za 1/3 stacku a pod, len ma nejak nechcelo nic trafit takze som nikdy nemal nejaky uzasny stack. Bol som v 4 zasadnych allinoch, ustal som TT vs A9, A8 vs 89, prehral zasadny flip AQ vs JJ, ustal KK vs TT, az kym mi nevysla sekvencia 3bet light/cbet a nasledne som nevytocil KJs vs A8o bvb a bol som out (27/77 tusim)
Online je to podobne zufale. Prave skoncil tyzden co bola manzelka v Turecku, dal som trochu mensi objem ako som chcel (cca
900games), skoncil som s prehladom
v strate (cca $1), ako je to s EV netusim lebo to kuknem az na konci mesiaca - ako som pisal zrusil som sledovanie EV, lebo by som to uz asi nezvladol
Celkovo som uz
cosi vyse 7k turnajov BE, takze zrejme nastal cas sa zmierit s tym ze uz to vobec nebeatujem
Ja som sice stale presvedceny ze musi prist spravodlivy sialene dlhy hotrun, ale asi ostane pri tomto presvedceni. V zasade jedine stastie mam ze
mi idu 114s, mam ich odohranych mierne vyse 100 a som na nich $3k v profite
Medzitym som dal aj par MTTciek a satelitov, ale asi nemusim pisat s akym uspechom.
Jedine pozitivum je, ze v Prahe som skocil na
Expendables, a bol som maximalne spokojny
Predpokladam ze kritika sa na tom bude vyvrsovat, ale mne to je jedno, podla mna vyborna akcia, same hviezdy, jednoduchy solid dej, funky dialogy, u mna naj akcny film za vela vela poslednych rokov.
Na zaver moj dnesny graf na ilustraciu tohto marazmu.