MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: sng & mtt blog...dlhy beh z pokerstrategy to pRo?

Odoslaťod eraserSK 06 Okt 2010 07:29

CAu, no s tym problem vobec nemam, pretoze pri Donoch mas minimum prace, kym pride push fold faza tak hras iba premium hands, a na pushfold fazi sa uz treba sustredit viac, ale zase MTT mas tazsiu ruku tak 2-3 krat za hodinu
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod eraserSK 06 Okt 2010 19:24

Jooo po dlhom case (od piatku) konecne hit v MTT, uz som myslel ze pokergods ma uz nemaju radi... :)

Takze 6. miesto v 1000GTD potesi = 40$. Neni to vela ale uz som vybral 500$ z caku uctu takze mi tam ostalo 146$ a uz som to za den dal na 200$. TO sa DA! 8-)

moneybookers come on!!! nech uz su tam, a sup 300$ na pstars a uvidime co to poviiiii.......
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 11 Okt 2010 07:05

Zdravim vsetkych,

dame si poker update a za posledny tyzden sa toho vela udialo...

Hlavna vec je ze som P****Stars player s pociatocnym 300$ Bankrollom. Zacal som hrat 5$ dony. Skusil som si aj turba aj normal speed, a na prekvapenie v turbach hraju hraci viac tight, takze normal speed je asi rozumnejsie, pretoze tam sa da aj vyuzit skill ako tak. V turbe ak Vas je 8 alebo 9 a blind je 200 a vy mate 1200-1400 stack tak vela nevymyslite cisty push/fold. No este uvidime.

Vcera som si zapol aj 2 Gtd turnaje. Najprv som chcel hrat Sunday 1/4 milion ale hralo to asi 20 000 hracov ak nie viac, to je crazy :D to asi nedavam. Teda nekupim sa za 11$, ale hral som nato kvaldu za 2$ to je max co do toho mienim investovat a z 200 hracov som skoncil 31 a od 28 bol tiket :D Takze nabuduce.

Co sa tyka vcerajsich turnajov mal som jednu zaujimavu ruku, ktoru neviem ci som dobre zahral. Teda v oboch som skoncil velmi blizko ITM. V 6maxe hralo asi 5000 hracov skoncil som 630 priblizne (510 platenych) tu som vypadol tak ze v limp pote som flopol top pair a 9 kicker, raisol som, dostavam reraise na 3500 cize 3,5x, ostatny hraci fold a ja som rozmyslal asi 20s a prisiel som iba k tomu ze nema lepsi kicker na J a ze podla mna ma straight draw, tak som si povedal ze toto zaplatim mal som ho pokryteho (ostavalo mi asi 4000 behind keby vyhram mam asi 15 000) takze PUSH a ukazal sice to co som si myslel mal J a horsi kicker ale mal 2 PARY. Takze ostalom som skrypleny bo po tej hre sli blindy na 600.

Druhy turnaj tam sa mi pekne darilo a by som chcel vediet ako som to zahral. Asi zleeee. Mal som pekny stack 12 000 blind bol tusim 300 uz. Bolo nas asi 1100 a 540 ITM. Dostal som AKs a raisol som z utg2 a hned od hraca na lavo bigstacka 30 000 stack som dostal insta raise na 2000, a tu som asi spravil chybu pretoze som si vybral blbu cestu, iba som callol ze co sa stane. A samozrejme flop prisiel nizky ja ceck on bet cely moj stack behind 9000 a ja fold. TEraz si myslim ze som to mal pushnut a nie bat sa, pretoze mohol mat AQ, AJ, AK, nie iba pary :( Co vy nato? Je v mid faze +EV pushnut AK ked vas bigstack tlaci do allinu viditelne?
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 12 Okt 2010 20:13

akoze toto je hrozne, skoro vsetci z portalu su v doomswitchi a bohuzial mna to tiez pekne ~~~~~~.....

Proste aj teraz rozhodujuca ruka na chipleadra turnaja garantovaneho AQ proti AJ ja to proste nedaaaaaaaaaaaaam

!!!!!!!!!!!!! ja uz vazne 3 dni neviem vyhrat 75% na superovych 25%!!!! ako co uz toto ma byt :wall:
KOLKO PERCENT potrebuje slovak aby dal flip kde je popredu? Ja by som asi aj s 3 esami "keby sa to da" prehral proti dvom KK :fish:
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 15 Okt 2010 07:10

maly update,

normalne som zacal vyhravat 75/25 all iny!!!!!! :Bravo: :ROFL: :Yahoo!: Hadam uz aj 50/50 a tusim par krat aj 25/75 WEeeeeeeE

ALe ked vam poviem recept ako som to dosiahol tak neuverite :)

Chce niekto recept na skoncenie variacie??? na total downswing? !
eraserSK

Odoslaťod cercerBTSSK 15 Okt 2010 07:46

tak Ty si kolko popil :D
tamto s AK - to je tazko hodnotit, uz pred flopom si mozno bol vo flipe, takze kazda rada je tazka...
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod eraserSK 15 Okt 2010 12:00

cercer aku AK ruku myslis? :D

A nepil som nic, mne to pomohlo a down je fuc mozno aj inym to pomoze, ale je to velmi zakerne riesenie a Vam to pomoze ale inym uskodi...
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 20 Okt 2010 09:29

Takze dame si poker update.

Za posledne dni specialne posledne dva som dostal krasne bad beaty a neuveritelne setupy. Hlavne prehravam premium hand ako QQ, KK, JJ do A4, A7, A8 atd. Mam nato aj krasny priklad zo vcera. Pustil som si 9 donov turbo 5,2$. Vsetko slo ako malo. Rybky vypadavali ja som si bol pekne tight a cakal na moju chvilku. A tie aj prisli. Dostal som QQ pushol, a typek s troska vacsim stackom call s A7o. Ja ze super, to je fish jak svina. Ale co si myslite nedostal to A? dostaaaaaal. A takto sa to opakovalo v 5 turnajoch. Moje QQ, KK nestacilo na Ax. Hlavne KK do AK zabolelo.

Proste a dnes to iste, pustil som si 2x 2,2 180 man a 2x 3,25 45man. Presne 4 krat som prehral ako favorit 1010 vs A9, 88vs A6, QQ<AJ. Vzdy som ho mal pokryteho a iba A ma bilo. A to A tam vzdy dosloooo!!!!!!! Takze za asi 2 dni som prehral priblizne 20 turnajov takymto sposobom. Znova som dostal down jak svina asi 50$ down a mozno aj troska viac, nakolko mam roll 300$ tak to nebolo prijemne :(. ALe dako sa mi podarilo jeden z tych 2,2 180 man dorazit do krasneho 2 miesta za 72$ co ma vratilo spat.

Aj tak som sa uz vcera pustil viac do studovania ako hrania. Takze pozeram videa ako daky premna nie velmi znamy ludkovia vyhravaju 100 000 GTD :D a dobre sa nato pozera. A citam popritom Harrington on Holdem 1 diel.

To je asi vsetko. Momentalne mam roll na ps 280 a mam este 290 v bonuse, cize mal by som riadne grindit tie dony, ale clovek ked taketo prehra za sebou, tak chut odchadza.

Thats all, vidime sa 8-)
eraserSK

Odoslaťod haman 20 Okt 2010 13:25

eraserSK napísal:Dostal som QQ pushol, a typek s troska vacsim stackom call s A7o.

Aky dovod si mal pushnut tak dobru ruku? Aka bola situacia na stole?
eraserSK napísal:A citam popritom Harrington on Holdem 1 diel.

Precitaj si radsej Ace on the River :)
eraserSK napísal:To je asi vsetko.

Neni, daj este ten recept na skoncenie variacie ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod eraserSK 20 Okt 2010 14:09

haman napísal:
eraserSK napísal:Dostal som QQ pushol, a typek s troska vacsim stackom call s A7o.

Aky dovod si mal pushnut tak dobru ruku? Aka bola situacia na stole?
eraserSK napísal:A citam popritom Harrington on Holdem 1 diel.

Precitaj si radsej Ace on the River :)
eraserSK napísal:To je asi vsetko.

Neni, daj este ten recept na skoncenie variacie ;)

1. Takzeee, co sa tyka tej ruky bol to DoN a blindlevel uz bol tusim 200 cize to uz je PUSH/FOLD faza a asi vies ako to tam funguje. Ostalo nas tusim 6, a tento DONK mal asi o 100 chipov viac ako ja cize by bol bustnuty a ja som z MP pushol QQ a on dostal A skoro ma slaktrafilo :D.

2. Ace on the river asi mam tiez, bo mam asi 60 knih v elektro forme co som stiahol. A preco je to lepsie? V com? je to na MTT?

3. No okej, ale ako vidis nasla si ma svina aj tak :D Vcera a dnes som mal tieeto hrozne setupy. No co sa tyka toho ako som sa toho zbavil.

Byvam na byte v ba, na private a som student, a mam jedneho spolubyvajuceho ktoremu som ukazal stranku kde po reg dostanes 25$ na partyporki, a aj si to spravil. Krasne sa mu darilo vypracoval sa na 65 za par dni. A tu je ten recept hnusny, proste rano sme hrali vedla seba a ja som bol pripraveny vsetko prehravat :D. ALe co sa nestalo, CIERNY MRAK DOWNSWINGU sa zniesol zomna na neho, v 3$ turbach neskor v mtt a tusim nakoniec ho chytilo sialenstvo cashgame bustol cely 60$ za asi 3 hodiny, a ja som krasne vyhraval :D. Proste je to smutne, ale takto som sa toho zbavil na par dni.
A znova sa vratil :bad: ale bude hadam lepsie, uz nemam ziadneho kamosa ktoremu by som down "posunul" nenajde sa niekto na pp.sk? :lol2:
eraserSK

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!