Fed up
Vcera bol konecne dobra nedela, na kazdom stole 2-3 mega ryby, 114s som si selektoval tak za na kazdom 3-4 mega ryby, prva poobedna session 80 turnajov, v polke som bol +$500, skoncil som -1$k, druha super fishy nocna session, 110 turnajov, zacal som +$500, skoncil som -$400. V tej druhej som za 1100 turnajov ziskal proti tym rybam NULA stackov v L1, tusim jeden v L2
Bubble prebiehala tradicne tak, ze za mnou sedel nevypocitatelny mega stack, tak som foldoval marginalne ruky bvb, potom ked konecne pushol 2.5bb short, tak na BB sediaci mega stack foldol, alebo samozrejme prehral a dalsiu ruku moje AQ do TT no good. 114tky hram uz vyse mesiaca zasadne len po prvy flip, cele cista katastrofa. Ked s 22 flopnem set, tak na boarde QT2Q8 zrazu vysvitne ze BB ma Q2, AA som mal v prvych dvoch leveloch asi 7x, 4x mi foldli a vo zvysnych pripadoch mali 2x s 99 a 1x s JJ sety na flope
Som uz vyse 10k games BE, nicomu uz nerozumiem, mam 335k VPPs, nejak to dokopem do tych 400k, a potom zacnem asi hrat nieco ine, lebo moja trpezlivost ma tiez hranice.