Report z turnajov v BA (KKpokerkingKK)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Report z turnajov v BA (KKpokerkingKK)

Odoslaťod popoBA 11 Okt 2010 11:13

nie
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 11 Okt 2010 11:17

hmm by som bol radsej keby si mi radsej odpisal (logicky a vecne), ako sa pytal otazkou, inac tu akurat tak stracam cas :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 11 Okt 2010 11:46

Vies co, nie som taky genialny hrac ako ty, takze ked nechces, nemusis citat tieto reporty, ja nikoho nenutim......
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod dzejkej 11 Okt 2010 11:57

KKpokerkingKK napísal:
tucniak napísal:co znamena ;niekedy to treba zariskovat'?
kedy?argumenty?ready?

Neviem....chcem sa opytat, ci nikto nikdy nezahral middle pair tak ako ja teraz....ale uprimne....

Samozrejme, ze hromada ludi tak zahrala middle pair uz predtym. Fishky to tak hravaju, no worries.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod 7castle 11 Okt 2010 12:00

KKpokerkingKK napísal:88 preflop so stvrtinou stacku je samozrejme zly plan...ale niekedy to podla mna treba zariskovat...ja neviem, mozno zase vravim zle a ty to hras inac, na flop KJ3 a pod. samozrejme nemam co robit, ale zas ja som hrac, ktory nehra len top kombinacie....nie vsetci sme tight hraci a nie vzdy hram podla percent a statistik, poker je podla mna aj o niecom inom, ale to je len moj skromny nazor....

My si nerozumieme, ver mi ze ja to hram menej tight ako ty, ja isoraisujem T3s a 5betujem J4o ked mam pocit ze to je dobre, ale o to tu nejde. Tu ide o to ze hento nemoze byt nijako ziskove, to nie je ani kreativne, ani loose, to je jednoducho cele zle. Tych KJ3 flopov bude vacsina, o to ide, a ak neflopnes set vyhras len fakt malokedy, resp. ak to budes hrat divoko aj po flope, cast prehras cely stack.

Toto tvoje "niekedy treba zariskovat" v praxi znamena asi to, ze ked sa tebou dojdem s navrhom ze si hodime mincu, ked padne hlava dam ti 100e, a ked padne znak ty mne das 300e. Presne o tom je ten call s 88 PF.

A ako vravi popoba, nie ja som takto stredny par este nikdy nehral, hraju to tak zli hraci.

KKpokerkingKK napísal:Na flope A2456 betujem 10000 na river s AJ preto, lebo mi to moze stale zahodit aj so silnejsou rukou ako AK,AQ, kedze je tam realna straight, a set by mi to hral inac a pretacal ma podla mna. Ja neviem, ale ked betujem flop, betujem turn, mam checkovat river??? Ved checkom na river ukazujem slabost alebo nie? To nemyslim ironicky, ale vazne sa pytam...

Z tvojej prvej vety vyplyva, ze odpoved na moju otazku preco betujes je, ze chces vybluffovat silnejsiu ruku (cize nebetujes for value, t.j. aby ti zaplatil horsiu). Tak podme postupne.

1. AQ/AK tam skoro nikdy nema, velmi malo hracov to limpuje.
2. Ty tam str8 predsa nemas nikdy, ako by si asi tak dosiel k 3ke?
3. AQ/AK su jedine lepsie ruky ktore moze vyfoldovat (teoreticky), vsetky ostatne lepsie ti zavolaju (najma 2pair ruky), takze ak ma lepsiu na 95% len viac prehras. Nevriaviac o tom, ze je uplne ocividne ze ak niekto hra AK hentak tak ti NIKDY nezlozi.
4. Ak chces aby zavolal horsiu, tak to neni bluff ale value bet. To ze zavola horsiu sa neda vylucit, ale vela ich nebude, mozno AT-A7 a mozno 77-TT, ak dosiel na river s niecim inym tak zlozi.
5. Je pravda ze ak ty checknes vacsina z vyssie uvedenych ruk chceckne behind, ale niekedy to betnu, a ty zavolas s lepsou, plus ak tam dosli s pure airom alebo nejako haluzou missnutou, tak takmer vzdy bluffnu ked checknes, takze dostanes dalsi bet ktory by si inak nemal.
6. No a ak maju tu lepsiu a checknes, tak obcas checknu behind (s nejakou A4 rukou), takze usetris tento tvoj river bet, ak betnu tak zavolas a prehras rovnako ako keby si betol.

Ked ides bet/bet/bet/check line tak na riveri neukazujes slabost, ale hras rozumny poker, ak mas SD value a c/c je lepsi z x dovodov popisanych vyssie.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 11 Okt 2010 12:04

V poriadku....uznavam.....
88 som zahral zle preflop
AJ som zahral zle na river

Dik
KKpokerkingKK

Odoslaťod haman 11 Okt 2010 12:25

Sevas,

KKpokerkingKK napísal:Sadol som za stol, asi po 10 min nasiel som si 88 na BTN. Chlapik UTG+1 raise na 450, ja re-raise na 1100, BB call, raisor reraise na 4500, ja call

Chcel by som sa spytat, preco si ho reraisol. Si chcel reprezentovat monster? Lebo uz jeho raise na 9BB bol obrovsky. Ja viem, ze niektori ludia raisuju viac ako je treba, ale s 88 by som to len docalloval.

A ked ta este aj on 4betol na 1/3 stacku, ja by som to uz zlozil... By som mu uveril over pair.
haman

Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod tucniak 11 Okt 2010 14:53

hmm z akeho titulu sa tu urazame a nadavame si do 'genialnych hracov'?
ja som k tvojej hre pristupil logicky a vecne, spytal sa ta otazku, nedostal odpoved, pytam sa preco a ty zacnes kopat okolo seba ako 5 rocny a osocovat sa.
super, gratulujem ti, si sikovny :)
neboj sa uz nebudem teda citat, nieto este pisat :poklona:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 11 Okt 2010 15:08

tucniak napísal:mm z akeho titulu sa tu urazame a nadavame si do 'genialnych hracov'?
ja som k tvojej hre pristupil logicky a vecne, spytal sa ta otazku, nedostal odpoved, pytam sa preco a ty zacnes kopat okolo seba ako 5 rocny a osocovat sa.
super, gratulujem ti, si sikovny :)
neboj sa uz nebudem teda citat, nieto este pisat :poklona:

ja som len :fish: a ty si :good: a urcite ta nemienim urazat ani ta nepoznam, ani neviem, ako hras....problem je jeden, ze ak nezahram middle pair podla "standardu", tak je zle.... Vies, ja si hrajem svoju hru, ty si hrajes svoju hru, ja som vcelku uspesny, ty takisto, aspon si to myslim, tak sa dohodnime, ze si kazdy bude hrat tak, ako to uzna za vhodne. Ja som podakoval za rady, ja nikoho neurazam a za vyslovenie vlastneho nazoru sa nebudem niekomu ospravedlnovat. A ktovie, mozno sa raz stretneme za stolom a ferovo si to rozdame na FT v heads up :lol2:

Sorry, ked niekoho svojimi nazormi iritujem....to nie je moj zamer....
KKpokerkingKK

Odoslaťod popoBA 11 Okt 2010 15:17

ja neviem,ale keby som sam sebe aj celej komunite priznal ze som len fish a ucim sa to hrat tak by som skakal 3 metre do vzduchu ak by ma tu dobri hraci chceli nieco naucit a pomoct mi (kludne aj zje...) ukazali inu cestu,prinutili premyslat trochu viac do hlbky atd...btw ja som tiez uspesny ako aj ty pises ze si.lenze si treba uvedomit ze preco.ide o skill?alebo len o obcasny luck? pripadne preto ze limity ktore objaa hrame hraju nekompetentni blazni co nemaju o tejto hre ani ponatia...myslis ze dokazes svojou terajsou hrou porazat kvalitnych hracov vyssie?
Naposledy upravil popoBA dňa 11 Okt 2010 15:20, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!