skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers
/facepalm
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
Zdravim potreboval by som vediet ci vam chodia notifikacne SMS pri prevodoch. Mne prisla posledna 9.5.2010, a od vtedy mi uz tieto SMS nechodia, ale moneybookers mi pri prevodoch strhava poplatok za ich odoslanie. Pisal som uz na support aj do Orange-u, ale chcem vediet ci nemate aj vy nejake skusenosti ohladom toho. dik
- pistka
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zdravím,
chcel by som sa opýtať, či je na MB možné hneď po vytvorení účtu, uskutočniť transakciu, alebo treba najprv účet verifikovať, ako napr. pri paypal-e, kde vám z účtu strhnú dáku minimálnu sumu, a potom na výpise treba nájsť tuším 4-miestny kód a ten zadať cez váš účet.
Vďaka
Majo
chcel by som sa opýtať, či je na MB možné hneď po vytvorení účtu, uskutočniť transakciu, alebo treba najprv účet verifikovať, ako napr. pri paypal-e, kde vám z účtu strhnú dáku minimálnu sumu, a potom na výpise treba nájsť tuším 4-miestny kód a ten zadať cez váš účet.
Vďaka
Majo
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Pokia ma pamat neklame, tak akonahle si napojis MB na ucet v banke alebo kartu, tak prebehne podobna verifikacia. Takze ak mas len ucet a nemas to naviazane na nic, tak mozes dostat peniaze, ale pred vyberom musi verifikacia aj tak prebehnut.
No ja som to robil par rokov dozadu a mam zlu pamat, takze mozem byt mimo .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ano je to tak stiahnu ti nejakych 5dolarov z uctu a pripisu na MB ucet. Budes mat verifikaciu + navysia ti limit pohybu penazi cez MB ucet.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
mino_o napísal:ano je to tak stiahnu ti nejakych 5dolarov z uctu a pripisu na MB ucet. Budes mat verifikaciu + navysia ti limit pohybu penazi cez MB ucet.
dzejkej napísal:Pokia ma pamat neklame, tak akonahle si napojis MB na ucet v banke alebo kartu, tak prebehne podobna verifikacia. Takze ak mas len ucet a nemas to naviazane na nic, tak mozes dostat peniaze, ale pred vyberom musi verifikacia aj tak prebehnut.
Ok, vďaka páni
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
mino_o napísal:ano je to tak stiahnu ti nejakych 5dolarov z uctu a pripisu na MB ucet. Budes mat verifikaciu + navysia ti limit pohybu penazi cez MB ucet.
Myslim ze oni ti nemozu z uctu nic tahat, musis poslat ti sam.
-
pakroc - Príspevky: 148
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
samozrejme, že môžu, nakoľko požiadaním o verifikáciu súhlasíš s tým, že ti stiahnu malý obnos pre potreby danej verifikácie
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
- v pripade ak si napajas priamo bankovy ucet musis poslat ty sam,
- ak davas kartu tak ti strhnu oni nahodnu sumu medi 1-2.99 euro
- ak davas kartu tak ti strhnu oni nahodnu sumu medi 1-2.99 euro
-
pakroc - Príspevky: 148
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
Zdravim ako to tu citam je problem nahodit peniaze z inych bankovych uctov na svoj moneybookers ucet. preto sa chcem opytat ci je problem previest peniaze z moneybookers na hraci ucet kamarata na bwine napr. Dikes!
- pls_sanos
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 11 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.