marky - pushing the limits
Re: marky-ho poker blog
Zdravim
Momentalne nemam dost casu na poker co ma dost stve akosi ma skola vytazuje a vikendy su tiez narocne . Snad sa to prichadzajucimi sviatkami zlepsi .Co sa tyka BR tak ten nerastie a uz okolo mesiaca som BE...
Taka mensia otazka. Proti unkow hracovi asi easy fold co ?
IPoker Network $0.02/$0.04 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1071290
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: $3.68
SB: $5.18
BB: $5.00 bol to unknow hrac takze staty niesu
UTG: $1.25
Hero (CO): $4.50
Pre Flop: ($0.06) Hero is CO with A Q
1 fold, Hero raises to $0.16, 2 folds, BB calls $0.12
Flop: ($0.34) 4 4 Q (2 players)
BB checks, Hero bets $0.17, BB calls $0.17
Turn: ($0.68) 6 (2 players)
BB checks, Hero bets $0.56, BB calls $0.56
River: ($1.80) T (2 players)
BB checks, Hero bets $0.90, BB raises to $4.11, Hero folds
Momentalne nemam dost casu na poker co ma dost stve akosi ma skola vytazuje a vikendy su tiez narocne . Snad sa to prichadzajucimi sviatkami zlepsi .Co sa tyka BR tak ten nerastie a uz okolo mesiaca som BE...
Taka mensia otazka. Proti unkow hracovi asi easy fold co ?
IPoker Network $0.02/$0.04 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1071290
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Pre Flop: ($0.06) Hero is CO with A Q
1 fold, Hero raises to $0.16, 2 folds, BB calls $0.12
Turn: ($0.68) 6 (2 players)
BB checks, Hero bets $0.56, BB calls $0.56
River: ($1.80) T (2 players)
BB checks, Hero bets $0.90, BB raises to $4.11, Hero folds
-
M4r3kk1 - Príspevky: 129
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/11 krát
M4r3kk1 napísal:
Chalan ma plny stack, cize moze ist aj o "rega". Mna by zaujimalo, preco cbetujeme tak malo.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
mas pravdu tie cb som pekne pokazil...myslis, ze na unl4 najdes "rega" to je skor nahoda ci ?
-
M4r3kk1 napísal:mas pravdu tie cb som pekne pokazil...myslis, ze na unl4 najdes "rega" to je skor nahoda ci ?
Urcite najdes par ludi, ktori budu aspon z casti vediet, co robia. FD flop, ci uz som rafil alebo nie (ale este mam equity) cbetujem viac ako obvykle. V tomto pripade by som cbetoval okolo 0,25+, pretoze s kludom moze dorovnat aj nieco ako 88 etc.
-
jasne a ten river by si tako thin valuebetoval alebo by si dal viac popripade checkol ?
-
M4r3kk1 napísal:jasne a ten river by si tako thin valuebetoval alebo by si dal viac popripade checkol ?
Na rivri by som betoval okolo 0,5 - 0,6. Urcite by som nechceckol, pretoze ak by na showdowne ukazal 88, QT...tak by ma to dost mrzelo a stracas tam value. Preto v takychto spotoch radsej volim liniu small valuebet/fold.
-
ako pise Chlpo, river mensi bet/fold. Betovat vela nemas preco, pretoze nie je vela ruk, ktore ti to tam zaplatia a ak ti to aj zaplatia, tak nie su to ktovieako silne ruky (moze sa stat, ze keby vypeckujes nieco okolo potu, tak nejaky unknown ti tu foldne ruku, ktoru by ti za 1/3 easy zaplatil).
a co sa tych regov na NL4 tyka - tak hadam sa tam najde sem-tam nejaky aj ked vela ich nie je...
a co sa tych regov na NL4 tyka - tak hadam sa tam najde sem-tam nejaky aj ked vela ich nie je...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
taky mensi update:
Vdaka jednemu manazerovi som si zakupil HM small stake version cize zbohom trial verzia PT3. Teraz sa uz len preorientovat a bude dobre . Vcera bol zaujimavy den pre mna. Pri poobednajsej season som prehral -4BI a zase som si hovoril preco zas ja musim mat taku smolu ( sak to poznate ). Kazdopadne som to radsej vypol a sustredil som sa na vecerny x-mas freeroll o 20K $. Skoro cely turnaj som bol card dead a pohyboval som sa okolo avg. stacku. Po 6 hodinach hrania som pushol za 12bb moje 33 do boja, ktore to zial neustaly. S turnajom so sa rozlucil na 30/1940 ludi. Vdaka comu som zinkasoval pre mna peknych 112$. Po turnaji som bol este smutny, ze som sa nedokazal dostat vyssie, ale teraz si uvedomujem ako to pomohlo mojmu BR. Vdaka tejto trefe shotujem na NL10.
cize moj momentalny BR: 254$
A aby som nezabudol vsetkym Vam prajem stastne a vesele Vianoce nech sa Vam dari ako v RL tak aj v pokri
Vdaka jednemu manazerovi som si zakupil HM small stake version cize zbohom trial verzia PT3. Teraz sa uz len preorientovat a bude dobre . Vcera bol zaujimavy den pre mna. Pri poobednajsej season som prehral -4BI a zase som si hovoril preco zas ja musim mat taku smolu ( sak to poznate ). Kazdopadne som to radsej vypol a sustredil som sa na vecerny x-mas freeroll o 20K $. Skoro cely turnaj som bol card dead a pohyboval som sa okolo avg. stacku. Po 6 hodinach hrania som pushol za 12bb moje 33 do boja, ktore to zial neustaly. S turnajom so sa rozlucil na 30/1940 ludi. Vdaka comu som zinkasoval pre mna peknych 112$. Po turnaji som bol este smutny, ze som sa nedokazal dostat vyssie, ale teraz si uvedomujem ako to pomohlo mojmu BR. Vdaka tejto trefe shotujem na NL10.
cize moj momentalny BR: 254$
A aby som nezabudol vsetkym Vam prajem stastne a vesele Vianoce nech sa Vam dari ako v RL tak aj v pokri
-
Gratulujem k vysledku
S tym shotovanim neviem, ci to bude dobry napad, kedze ako sam pises, ze uz vyse mesiaca si BE. Predsa len, clovek by mal ist hore nie len vtedy, ked na to ma Bankroll ale sa aj citi, ze svoj limit bezproblemov zvlada a beatuje. Mozno tam nebude velky rozdiel v urovni hracov, no clovek je z noveho niekedy "naplaseny" a nemusi to vzdy skoncit pozitivnym vysledkom...
Kazdopadne ti prajem
S tym shotovanim neviem, ci to bude dobry napad, kedze ako sam pises, ze uz vyse mesiaca si BE. Predsa len, clovek by mal ist hore nie len vtedy, ked na to ma Bankroll ale sa aj citi, ze svoj limit bezproblemov zvlada a beatuje. Mozno tam nebude velky rozdiel v urovni hracov, no clovek je z noveho niekedy "naplaseny" a nemusi to vzdy skoncit pozitivnym vysledkom...
Kazdopadne ti prajem
-
no pekny hit na freerolle, imo ak by sme to brali v % v porovnani s tvojim doterajsim BR, tak malokto taketo daco trafi, gratz...
Chlpo dobre vravi - ostan este pekne na svojom limite... Najskor si bud isty, ze to beatujes bez problemov a az potom chod na ten vyssi Ako bonus k tomu dostanes ovela vacsi a bezpecnejsi BR, s ktorym bude shotovanie ovela veselsie a ty nebudes musiet byt taky vystraseny z dvojnasobku penazi na stole
Chlpo dobre vravi - ostan este pekne na svojom limite... Najskor si bud isty, ze to beatujes bez problemov a az potom chod na ten vyssi Ako bonus k tomu dostanes ovela vacsi a bezpecnejsi BR, s ktorym bude shotovanie ovela veselsie a ty nebudes musiet byt taky vystraseny z dvojnasobku penazi na stole
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.