Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR
Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR
aha .. no kvoli par tiscom si nebudem kazit den a citat tu wikipediu D od kedy som mal na vyske integraly tak mam fobiu z takych veci
ak mi to vykradnut zacnem spamovat FT ako nikto ...dokonca ma uvidis aj v lamparni D
ak mi to vykradnut zacnem spamovat FT ako nikto ...dokonca ma uvidis aj v lamparni D
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
man in the middle na stars si viem predstavit len vo forme ze hras nie priamo na stars klientovi ale na aplikacii ktora sa zan vydava ale je v skutocnosti vytvorena niekym inym a na pozadi ti vybera peniaze
myslim ze proti takemu niecomu neexistuje ziadna obrana akurat ze stars by sa o tom ze take nieco existuje dost rychlo dozvedeli a dokazali by upozornit na to hracov a poskytnut nejaku jednoduchu moznost ako si overit autenticnost klienta cim by sa tato moznost rychlo uzavrela
myslim ze proti takemu niecomu neexistuje ziadna obrana akurat ze stars by sa o tom ze take nieco existuje dost rychlo dozvedeli a dokazali by upozornit na to hracov a poskytnut nejaku jednoduchu moznost ako si overit autenticnost klienta cim by sa tato moznost rychlo uzavrela
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
moj "spolubydlici" bol nejak moc aktivny na mojom compe,kukal si emaily,obv nejaky s virusom,niekto mi crackol cely komp je na totalku nepouzitelny a v dvoch herniach kde som mal nejake love ostala nula.GG comp ma netrapi aj tak to bol srot ale chcel som si ist po tyzdni "zagrindit" a hovno.FTW!
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
ha! tretiu si nevsimli
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
no pekny predvianocny darcek si od spolubyvajuceho dostal
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Vitaj v klube, aj ked ja doteraz neviem, ako sa mi to prihodilo :/
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
no teraz som si precital daco z tejto temy a som dost ze zaskoceny Som myslel, ze casy vykradania uctov a naburavania PC skoncili v casoch Dial-up internetu, ale tak toto je drsne... iste je, ze z bestpokertorrents nestiahnem uz nikdy nic, otazku mam pri inych torrentoch... Keby ich stahujem v inom PC, ktory je ale napojeny na rovnaku siet, tak je to problem? Myslim z hladiska vykradnutia uctov, nejakeho cerva v PC by som mozno prezil, keby musim iba preinstalovat, ale o BR by som nechcel prist v ziadnom pripade
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
z torrentov si mozes stiahnut videa tam ti nic nehrozi, ale cracknutymi PT alebo HM by som to radsej neriskoval...
- ropman
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ja nie som IT nadany, ale potom, co sa mi stalo, som si dost nastudoval ale v podstate stale zijem v neustalom strachu, a to moja PC security je teraz niekde uplne inde ako bola na zaciatku. Nebudem kludny, pokym nebudem mat token.
Hovoril si, ze si si tento thread cital, ale pre istotu
http://forumserver.twoplustwo.com/48/co ... os-659775/
take basics, celkom uzitocne.
Hovoril si, ze si si tento thread cital, ale pre istotu
http://forumserver.twoplustwo.com/48/co ... os-659775/
take basics, celkom uzitocne.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
vdaka za ten link. Tym tokenom myslis ten na MB, alebo ten na starsoch? Pozeral som sa na ten na stars, nestoji velmi vela VPP a ked budem moct, tak hned si ho vezmem. Ma s nim niekto skusenosti?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.