Kaktus on holdem :-)
Re: Kaktus on holdem :-)
ono jasne ze kazdemu vyhovuje nieco ine len prave preto som pisal ze obdivujem MTTckarov lebo mna osobne vie vypadnutie z turnaja na nejaky cooler/badbeat dost znechutit. pre mna je cash bezstresovy, resp. menej stresovy hlavne v tom ze ked ma ryba suckoutne tak reloadnem a viem ze mam este sancu od nej vyhrat to co som jej dal plus ako bonus zvysny stack, zatialco z turnaja som out a moje chipy ma fish co ma prave na dany turnaj zapnuty godmode
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
ja som skoncil v troch identickych turnajoch v ramci mesiaca na druhom, druhom a siedmom mieste (cca 200ludi + unl/rebuy + addon). Neslo vobec o vela penazi, cize monetarny stres v podstate ziadny, ale tie WTF momenty, co sa daju zazit na final table a najma teda v tom zaverecnom HU a celkom slusny money jump...
Nejaky mtt pro prirovnal final table k 9man turbo SnG. Zo zaciatku ako tak trosku play, ale potom cisty shove/resteal fest a dnes uz su vsetci solid ( ), cize edge nie je velky ale money jumps su obrovske. To iste variancia. Hats off pani, mtt hraci na hrad!
Nejaky mtt pro prirovnal final table k 9man turbo SnG. Zo zaciatku ako tak trosku play, ale potom cisty shove/resteal fest a dnes uz su vsetci solid ( ), cize edge nie je velky ale money jumps su obrovske. To iste variancia. Hats off pani, mtt hraci na hrad!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
vcera neboli na titane nejake dobre stoly na 6max tak som si skusil hodit HU NL20. Traffic tam bohvieaky nebol tak som si prisadol k jednemu regovi s ktorym som uz hral aj na 6 maxe. Myslim ze som mal nad nim edge ale zase nie taky velky aby som dokazal porazat aj ten nenormalny rake (cca 200 ruk rake cez 11 USD - ale hral som na EUR stole), takze si to nabuduce odpustim nakolko nemienim sponzorovat hernu . Hral som nieco ako 74/64 co je dost vela ale typek bol celkom fit or folder na flope a aj PF sa nejak extremne neblaznil takze som drzo otvaral kazdy BTN najprv na 2,5BB potom ked som zistil ze dost folduje na cbety tak som to zmenil na 3BB. Az na jednu ruku sa nic extra zaujimave nedialo az na to ze typek celkom light calloval 3bety a zakazdym trafil . Ja som ho za to mocne ucooleroval ked som flopol na K55 quads c/calloval flop, turn sme precheckovali a na K rivri som ho krasne vypwnoval ked som mu c/shovol cez jeho value bet vo vyske cca 1/3 potu chvilu tankoval ale potom dorovnal s FH nie som si isty ci by som v tej situacii bol shopny zahodit ale vzhladom na dynamiku som tam nemal mat co ine iba 55 aj ked FH sa na tychto stakes nesklada
suma sumarum som skoncil v minuse asi 40BB aj napriek tomu ze som imo mal nad nim edge, co nie je tragedia ale budem radsej dalej grindit poctivo 6 max
suma sumarum som skoncil v minuse asi 40BB aj napriek tomu ze som imo mal nad nim edge, co nie je tragedia ale budem radsej dalej grindit poctivo 6 max
-
Takze co nove v mojom skleniku
Stale hram na ipokri NL20 EUR a GBP. USD stoly som nadobro vypustil nakolko to vychadza okolo NL15 EUR, roll mam dostatocne velky a mal som pocit ze tym ze sa jedna o relativne nizku sumu v pomer k BR stracam respekt k tym peniazom.Obcasne shotujem NL50 USD zatial s nulovymi uspechmi. Nemam tam odohratu relevantnu vzorku ale medzicasom som si uz stihol uzit par coolerov - cize som tam v minuse nejake 4BI co nie je nejaka tragedia ale nechcem hrat money scared. Inac ani ta NL50 nie je nejaka tough co som videl a nech tam chytim na nejakych par k ruk hotrun tak som uz presunuty nadobro. NL20 je stale cista rybacina kde kazdy calluje vsetko a nikto nic nezahadzuje co je velmi mile kym clovek flopuje aspon 2nd pair. Samozrejme ze nie je mozne sa vyhnut nejakym oudrawnutiam ale tak thats poker .
Este niekedy pred vianocami mi prisla z P****Stars shopu knihu od Moshmana HU NL Holdem. Velmi poucne citanie a zistujem ze mi to celkom pomaha aj pri 6maxe. Tiez som pod jej vplyvom zacal trosku viac hravat HU SNGs (10 USD prevazne s nejakymi par hrami na 20 USD). Hram turba nakolko si momentalne netrufam ani 2 tablovat proti dvom roznym superom a tieto turba trvaju v priemere tak 7 min. Najprv som mal celkom dobry run (hourly mi vychadzala na nejakych 60 USD/hod ) aby som potom prehral cely profit plus nieco navyse proti moronovi, ktory hral nieco ako 93/43 ale v rozhodujucich spotoch ma vzdy dominoval popripade suckol. Mal asi pocit ze ma nejak strasne owni kedze zakazdym ked som otvoril novy turnaj omazite sa mi tam nanominoval Snad sa s nim este stretnem kym bustne . Jedina vec co ma stve je ze sa vobec neorientujem v push/fold faze neskorsich levelov, resp. robim to len vyslovene intuitivne. Asi si zase nainstalujem ICM trainer z pokerstrategy a trosku sa s tym budem hrat.
Studiu nejak extremne vela nedavam momentalne. Sem tam pozriem nejake video/handu na fore ale na viac nejak nie je cas. Chystam sa uz dlhsie zase zbehnut moju databazu a rozobrat nejake vacsie ruky. Moshmana pomaly uz aj docitam tak sa asi pustim do pokerblueprint potom, pripadne si este raz precitam let there be the range a easy game.
V RL nic zaujimave. Stale vela roboty. Akurat v stredu sa mi podarilo vyhrat jeden sud, ktory som vazne chcel vyhrat, s frajerkou si hrkutame ako hrdlicky takze vsetko je tak ako ma byt
Gl gambleri
Stale hram na ipokri NL20 EUR a GBP. USD stoly som nadobro vypustil nakolko to vychadza okolo NL15 EUR, roll mam dostatocne velky a mal som pocit ze tym ze sa jedna o relativne nizku sumu v pomer k BR stracam respekt k tym peniazom.Obcasne shotujem NL50 USD zatial s nulovymi uspechmi. Nemam tam odohratu relevantnu vzorku ale medzicasom som si uz stihol uzit par coolerov - cize som tam v minuse nejake 4BI co nie je nejaka tragedia ale nechcem hrat money scared. Inac ani ta NL50 nie je nejaka tough co som videl a nech tam chytim na nejakych par k ruk hotrun tak som uz presunuty nadobro. NL20 je stale cista rybacina kde kazdy calluje vsetko a nikto nic nezahadzuje co je velmi mile kym clovek flopuje aspon 2nd pair. Samozrejme ze nie je mozne sa vyhnut nejakym oudrawnutiam ale tak thats poker .
Este niekedy pred vianocami mi prisla z P****Stars shopu knihu od Moshmana HU NL Holdem. Velmi poucne citanie a zistujem ze mi to celkom pomaha aj pri 6maxe. Tiez som pod jej vplyvom zacal trosku viac hravat HU SNGs (10 USD prevazne s nejakymi par hrami na 20 USD). Hram turba nakolko si momentalne netrufam ani 2 tablovat proti dvom roznym superom a tieto turba trvaju v priemere tak 7 min. Najprv som mal celkom dobry run (hourly mi vychadzala na nejakych 60 USD/hod ) aby som potom prehral cely profit plus nieco navyse proti moronovi, ktory hral nieco ako 93/43 ale v rozhodujucich spotoch ma vzdy dominoval popripade suckol. Mal asi pocit ze ma nejak strasne owni kedze zakazdym ked som otvoril novy turnaj omazite sa mi tam nanominoval Snad sa s nim este stretnem kym bustne . Jedina vec co ma stve je ze sa vobec neorientujem v push/fold faze neskorsich levelov, resp. robim to len vyslovene intuitivne. Asi si zase nainstalujem ICM trainer z pokerstrategy a trosku sa s tym budem hrat.
Studiu nejak extremne vela nedavam momentalne. Sem tam pozriem nejake video/handu na fore ale na viac nejak nie je cas. Chystam sa uz dlhsie zase zbehnut moju databazu a rozobrat nejake vacsie ruky. Moshmana pomaly uz aj docitam tak sa asi pustim do pokerblueprint potom, pripadne si este raz precitam let there be the range a easy game.
V RL nic zaujimave. Stale vela roboty. Akurat v stredu sa mi podarilo vyhrat jeden sud, ktory som vazne chcel vyhrat, s frajerkou si hrkutame ako hrdlicky takze vsetko je tak ako ma byt
Gl gambleri
-
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
-
"Akurat v stredu sa mi podarilo vyhrat jeden sud, ktory som vazne chcel vyhrat"
-
popoBA napísal:"Akurat v stredu sa mi podarilo vyhrat jeden sud, ktory som vazne chcel vyhrat"
imo tam ma byt súd
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ale nie Sherlock ozaj?
-
ahaaaaa no som lama zabite ma
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.