Holdem manager
Re: Holdem manager
na FTP mi nechce zobrazovat HUD any ideas ?
-
M4r3kk1 - Príspevky: 129
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/11 krát
zdravim ako nastavim aby mi importovalo aj observer hand ? daco som uz tam nastavoval mam tam odfajknute insert all hand history v observer hand history configuration ale nenabiehaju my staty sa mi vidi stale .. netreba to inak dade nastavit v lobby herni? (merge).
- SickBoy...
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
M4r3kk1 napísal:na FTP mi nechce zobrazovat HUD any ideas ?
a co hravas cash ( 6max, ... turnaje ) ?
- SickBoy...
cash 6max
-
M4r3kk1 napísal:cash 6max
configure auto import folders mas dobre nastavene?
- SickBoy...
configure auto import folders mas dobre nastavene?
hej mal by som mat.
-
Ak chcem hravat Aj na mojom PC doma a občasne na inom PC niekde inde a chcem mať vsetky poznamky a staty aktualne ake files si musim skopirovat z doterajsieho HM do druheho HM ? a nasledne ak odohrám HANDy ktore files si musim skopirovat (povedzme na USB) aby som mal doma kompletnu history ??
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Mal by som jednu otázku, ohľadom red line. Čo všetko sa tam zohľadňuje? Iba allin PF situácie? Lebo ako je potom možné, že moja red line ide stále dolu, keď prehrám all in PF s A8 proti Q3 napríklad, alebo KK do AJ, čiže keď som favorit PF. Nemala by stúpať, a naopak EV line klesať? Viem že je plno článkov na nete na túto tému, len nejak nemám čas sa tým prehrabávať, tak ma napadlo, že tu to bude rýchlejšie, ak sa opýtam.
Vďaka
Majo
Vďaka
Majo
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
No asi by si si mal tie clanky precitat, bo v tom mas mis-mas
Mas tam 4 ciary
- showdown winnings -> spocitana suma, ktoru si vyhral na showdowne (obv po riveri)
- nonshodown winnings -> aka Red Line - to je zasa suma, ktoru si vyhral bez showdownu. Ide o sumu, ktoru si stratil/ziskal v situacii, ked si sa nedostal po showdown (napr. si foldol na river bet, pred tym si investoval do potu 35BB, tak ti red line klesne o tychto 30BB).
- winnings -> to je ciara, ktoru dostanes scitanim hodnot showdown winnings a nonshodown winnings, proste peniaze, ktore si vyhral.
- EV line -> tiez je to cervena ciara na grafe, len sa nevola Red Line, to je uz vyssie spominana nonshowdown. Tato ciara funguje na principe nasledovnom - ked ides AI (je opat jedno, na ktorej street), tak tato ciara berie do uvahy tvoje percenta na vyhru a velkost potu a zohladnuje to v grafe. Napr. ked ides AI pf s AA vs KK, mas svojich 81%. Teraz sa zohladni vyska potu (a teda kolko sa ocakava, ze vyhras) a cervena ciara sa vysvihne niekde vysoko hore a je jedno, ako ruka dopadne. Tak isto aj ked si underdog a ruku vyhras, tak cervena ciara bude niekde dole. Ako-tak to znazornuje pomer stastia, ale je to velmi skreslene, lebo v pokri sa neuplatnuje faktor stastia iba pri AI situaciach.
Myslim, ze red line sa pocita takym sposobom, ze ked je v pote 100$ a ty mas 80% sancu na vyhru, tak sa red line posunie o 80$, ale tym som si nie na 100% isty. A este ma napadla jedna situacia - ked idete AI na riveri. Tu ma jeden z vas vzdy 100% sancu na vyhru, alebo to splitnete, a teda obaja mate 50%. Ak ma niekto 100%, tak winnings line sa bude zhodovat s EV line. Rovnako to bude, ak mas 0% sancu na vyhru. Ak splitujete, tak bude EV line o kusok vyssie, lebo ta neberie do uvahy rake, ktory v tej ruke zaplatis.
Snad som to vysvetlil zrozumitelne a nepomylil sa Tiez som si tieto zavery odvodil sam, takze mozno ta EV line nie je presne tak, ako ju chapem ja
Mas tam 4 ciary
- showdown winnings -> spocitana suma, ktoru si vyhral na showdowne (obv po riveri)
- nonshodown winnings -> aka Red Line - to je zasa suma, ktoru si vyhral bez showdownu. Ide o sumu, ktoru si stratil/ziskal v situacii, ked si sa nedostal po showdown (napr. si foldol na river bet, pred tym si investoval do potu 35BB, tak ti red line klesne o tychto 30BB).
- winnings -> to je ciara, ktoru dostanes scitanim hodnot showdown winnings a nonshodown winnings, proste peniaze, ktore si vyhral.
- EV line -> tiez je to cervena ciara na grafe, len sa nevola Red Line, to je uz vyssie spominana nonshowdown. Tato ciara funguje na principe nasledovnom - ked ides AI (je opat jedno, na ktorej street), tak tato ciara berie do uvahy tvoje percenta na vyhru a velkost potu a zohladnuje to v grafe. Napr. ked ides AI pf s AA vs KK, mas svojich 81%. Teraz sa zohladni vyska potu (a teda kolko sa ocakava, ze vyhras) a cervena ciara sa vysvihne niekde vysoko hore a je jedno, ako ruka dopadne. Tak isto aj ked si underdog a ruku vyhras, tak cervena ciara bude niekde dole. Ako-tak to znazornuje pomer stastia, ale je to velmi skreslene, lebo v pokri sa neuplatnuje faktor stastia iba pri AI situaciach.
Myslim, ze red line sa pocita takym sposobom, ze ked je v pote 100$ a ty mas 80% sancu na vyhru, tak sa red line posunie o 80$, ale tym som si nie na 100% isty. A este ma napadla jedna situacia - ked idete AI na riveri. Tu ma jeden z vas vzdy 100% sancu na vyhru, alebo to splitnete, a teda obaja mate 50%. Ak ma niekto 100%, tak winnings line sa bude zhodovat s EV line. Rovnako to bude, ak mas 0% sancu na vyhru. Ak splitujete, tak bude EV line o kusok vyssie, lebo ta neberie do uvahy rake, ktory v tej ruke zaplatis.
Snad som to vysvetlil zrozumitelne a nepomylil sa Tiez som si tieto zavery odvodil sam, takze mozno ta EV line nie je presne tak, ako ju chapem ja
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Mea culpa, zabudol som napísať, že hrávam výlučne SNG, a tam sú tie čiary dve, zelená a červená. To čo si ty napísal sa týka cash game, nie?
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.