MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: sng & mtt blog - z pokerstrategy 50$ na 1000$ za 90 dni !!!

Odoslaťod eraserSK 31 Jan 2011 16:21

palo1973 napísal:AK vs 77 je suckout?

no tam troska ide oto ako to zahral atd...ale no okej pali je to 50 na 50 :)

a tak proste neni to minimalne "SMIESNE" prehrat za 3 ruky na rovnake AK s diamantove ...mne to smiesne neprislo..a po par tisic mtts sa mi to este nestalo...takze je to nove premna :)
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod palo1973 31 Jan 2011 16:38

v poho,ja viem ake to je nevytocit dolezity flip resp viac v rade,bol som v nedavno celkom deep v jednom 22 $ mtt na stars,najprv som prehral tusim TT do AK,hned nato klasicky 3 outer,a poslednu ruku AK do JJ,paradoxne super bol ten isty ako v 1ej hande,a medzitym este zdablil s AQ do JJ,typek z average stacku za 3 hry za 1 orbit na monster CL a ja s 50 BB a takmer istym FT out
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod 7castle 31 Jan 2011 17:05

palo1973 napísal:paradoxne super bol ten isty ako v 1ej hande,a medzitym este zdablil s AQ do JJ,typek z average stacku za 3 hry za 1 orbit na monster CL a ja s 50 BB a takmer istym FT out

Toto neni paradoxne, to je tak strasne casto, donk ta uhaluzi, potom vyhra 2-3 ruky, ma viac ako ty a nasledne ta vykopne, total std.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod palo1973 31 Jan 2011 18:42

7c moze byt,ale toto boli std handy od vsetkych,ale za 5 hier z average to 4x average in late faze,zapol godmode....
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod eraserSK 31 Jan 2011 19:56

Heh no toto tiez ako nemam rad. To su take fakt desne SET UPy :) Proste tito ludia ako sa pripajali do turnaja uz im bolo urcene miesto v turnaji pri stole ze aj ked budu hrat jak hlupaci tie karty AA KK QQ JJ AK vie zahrat aj donk :D

Akurat dnes som do noci pozeral isildur vs cates, 7castle a mateja zavackeho nakolko moj plat FINAL TABLE TURBO TAKEDOWN dako nevysiel :D Nakoniec o 2 som siel spat a rano zapnem a je finalovy stol SM. Vanesa Selbst :) a este jeden znamy typek z mtt videi. CL bol chalan co ak si dobre pametam vyse ROK nevyhral ziadny turnaj vyzera ze jednoducho nehral, lebo rocny doomswitch proste nemoze existovat :D (dufam :o )

Ostava nam iba makat na sebe, a ist dalej ...
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 14 Feb 2011 08:23

Aloha dame si update,

tak hmm boli sme s hamanom vo viedni na 36e turbe 5000gtd vybehlo to asi na 7500e priblizne. Prehral som mega pot proti ujovi v bielej koseli zlate hodinky co prve dva leveli jedol pri stole veceru :D Dostal ma na AK vs 66, co on trafil set ja TPTK a na moj cbet 3000 mi poslal cely jeho stack. Dovtedy low pary limpoval takze som musel call lebo som ho dal presne na AQ. Bohuzial takto uboho zahraty set som v zivote nevidel pretoze je iba jedna kombinacia na svete ktoru poraza a zaplati mu all in a to je AK, lebo keby mam 1010 mam set AA mam set AQ foldujem. Este mu tam ostatny DONKie rakusania blahozelali. Potom som vyletel AJ vs KQ po limpe KQ z MP toho isteho hraca, cize jeho uroven bola asi taka, ze idem sa najest ale do restiky sa mi nechce tak idem do montesina :D ....

Inac sa mi podaril neuveritelny uspech bol som ITM v 11 daily :DDDDDD bohuzial za mincash pretoze ked sa lamal chleba tak AQ vs 99 zahucalo :). Na doxxbet tour som sa nekvalifikoval lebo moje AQ vs rikiho KK dako nedalo aj ked som mal od flopu flushdraw a na doxe je asi na kazdom boarde jedno A...no co uz :D
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 20 Feb 2011 15:46

Zdravim osadenstvo,

dako som nato zabudol ale chceme par ludi hrat 100k freeroll len tak for fun a dame aj 2 sng hry v home clube.

- Enter my Club ID number: 245868
- Enter my Invitation Code: eraserrrrr

Nech sa paci pridajte sa...berem prvych 4 co sa pridaju, sme zatial piaty : Ja, haman, svkpoker,matej zavacky, Martin

budu sa hrat 1$ sng 9 man :)
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 21 Feb 2011 11:28

Tak update vikendovych turnajov,

crazyyy asi 30 mozno viac mtts, a z nich v minuse... velky deep run v 11 daily aby som potom pri 3000 ludoch prehral ruku ktora sa naozaj nedala. Chalan asi 9k stack pri 400bbs open za 1000 utg, vsetci fold ja na bb KK, hovorim si ze je viacero moznosti ale je utg raisor takze dame to PF all in alebo nic, takze ho raisujem silno aby som ho comitol 3200, on ani nerozmysla a posiela za plnu ja insta call. KK vs JJ = J turn ja shorstack. Takze hrali sme o 50 bb stack ktory by bol viac ako uzasny. ON utg open a dostane RR z BB a on nobrainer vymlety mi posle plnu s JJ - ak sa nad tym zamyslite to nikdy nemoze byt plus EV a este ma takyto DONK suckne ... smutok total, moja RR range na BB je QQ+ AK, cize henten hlupak posielal do allinu svoj stack s JJ ze DUFA ZE FLIPUJE ale vacsinou je 80 na 20. NO DAKUJEM PEKNEEEEE

Dalsia vec krasna co sa mi stala tak na doxe som hral kvaldu na 35k e gtd, a zo 120 ludi som skoncil 16, 11 ITM 10tiketov, asi sposobom ze pri 3x turbe ci co to je pushujem 6000 stack s A10 z EP vsetci fold az bb ani vela nerozmysla as jeho 9000 stackom calluje zvysnych 3000!!!!!!!!! a teraz ze s cim K6o !!!!!!!!! Este v klude mohol foldnut mal 9k behind po zaplateni bb, a 6 miest od tiketu tiez nechapavy call a neviem preco Ax vs Kx vzdy vyhra Kx ak si to vsimnete, mne sa to stalo asi Xtimes za vikend, mal som aj ja to K :D ale CO JE TOTO ZA CALL PREBOHA??? Preco narazam na suckujucich nobrainerov... :(

Kvalda na DNG special, 2x po sebe je to proste easy kvalda ale ja ju nedavam :D 2x po sebe po 30 rukach CD cely cas, z asi 600 ludi ma 100 ludi tiket, este aj lepsie hadam z 500 ma 100 ludi tiket, a nist...2x po sebe som vypadol sb push vs moj bb call :)

Inak klasicke sucky ducky vsetko mozne, ale tieto 3veci hlavne ta 1. ma vytocila do nepricetna...no a este STVRT melona turnajik som prehral AK vs A9s a to tak ze ja som dal AK open utg1 a on utg2 FLAT CALL!!!! uz to je co povedat :), a na K high flope som dal silny cbet hlavne kvoli flush draw, on dal call, turn som dal all in aby flush draw NEMALA odds na call, no jemu to nerobilo problem, a dostal to na river, keby ma pretoci na flope ok, ale takto a este ta PF hra...no dakujem pekne ... gulku do hlavy takymto :D

thats all majte sa
eraserSK

Odoslaťod hegides 21 Feb 2011 11:33

.nejak moc to prezivas :lol2:
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod matiapag 21 Feb 2011 11:44

eraserSK napísal:.. gulku do hlavy takymto

a to uz preco? :) aby si nemal z koho tahat peniaze? imo je to iste na psychiku narocne, ale taky mindset, ze "radsej nech mi zlozi slabu ruku PF, ako by ma mal dorovnat, lebo ma moze sucknut" tak to nie je velmi dobre, treba sa tesit z toho, ze si bol v tych situaciach favorit = robil si teda asi dobre rozhodnutia ;) Imo aj ja som sa niekedy tak "modlil", ked som bol v swingu, ze "dufam, ze zasa neprehram" ... dnes je to uz ine, dnes "dufam, ze spravim dobre rozhodnutia" ;)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!