Tak update vikendovych turnajov,
crazyyy asi 30 mozno viac mtts, a z nich v minuse... velky deep run v 11 daily aby som potom pri 3000 ludoch prehral ruku ktora sa naozaj nedala. Chalan asi 9k stack pri 400bbs open za 1000 utg, vsetci fold ja na bb KK, hovorim si ze je viacero moznosti ale je utg raisor takze dame to PF all in alebo nic, takze ho raisujem silno aby som ho comitol 3200, on ani nerozmysla a posiela za plnu ja insta call. KK vs JJ = J turn ja shorstack. Takze hrali sme o 50 bb stack ktory by bol viac ako uzasny. ON utg open a dostane RR z BB a on nobrainer vymlety mi posle plnu s JJ - ak sa nad tym zamyslite to nikdy nemoze byt plus EV a este ma takyto DONK suckne ... smutok total, moja RR range na BB je QQ+ AK, cize henten hlupak posielal do allinu svoj stack s JJ ze DUFA ZE FLIPUJE ale vacsinou je 80 na 20. NO DAKUJEM PEKNEEEEE
Dalsia vec krasna co sa mi stala tak na doxe som hral kvaldu na 35k e gtd, a zo 120 ludi som skoncil 16, 11 ITM 10tiketov, asi sposobom ze pri 3x turbe ci co to je pushujem 6000 stack s A10 z EP vsetci fold az bb ani vela nerozmysla as jeho 9000 stackom calluje zvysnych 3000!!!!!!!!! a teraz ze s cim K6o !!!!!!!!! Este v klude mohol foldnut mal 9k behind po zaplateni bb, a 6 miest od tiketu tiez nechapavy call a neviem preco Ax vs Kx vzdy vyhra Kx ak si to vsimnete, mne sa to stalo asi Xtimes za vikend, mal som aj ja to K
ale CO JE TOTO ZA CALL PREBOHA??? Preco narazam na suckujucich nobrainerov...
Kvalda na DNG special, 2x po sebe je to proste easy kvalda ale ja ju nedavam
2x po sebe po 30 rukach CD cely cas, z asi 600 ludi ma 100 ludi tiket, este aj lepsie hadam z 500 ma 100 ludi tiket, a nist...2x po sebe som vypadol sb push vs moj bb call
Inak klasicke sucky ducky vsetko mozne, ale tieto 3veci hlavne ta 1. ma vytocila do nepricetna...no a este STVRT melona turnajik som prehral AK vs A9s a to tak ze ja som dal AK open utg1 a on utg2 FLAT CALL!!!! uz to je co povedat
, a na K high flope som dal silny cbet hlavne kvoli flush draw, on dal call, turn som dal all in aby flush draw NEMALA odds na call, no jemu to nerobilo problem, a dostal to na river, keby ma pretoci na flope ok, ale takto a este ta PF hra...no dakujem pekne ... gulku do hlavy takymto
thats all majte sa