skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers.com (skrill.com)

Odoslaťod jaro68 07 Feb 2011 22:30

z americkej fotobanky (shutterstock) sotva ine ako dolare poslu, teda konverzie a poplatku za nu sa nevyhnem plus 1,8 EUR za prevod, ak tomu dobre rozumiem?
niet na vyber (z PayPAL nemam moc dobru skusenost)
jaro68

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod poldinhoo 07 Feb 2011 22:42

hej, posles si 150 dolarov, oni ti ho prehodia ich kurzom na dajme tomu 106eur, plus si z tych 150dol. zoberu este 2% co je zo 150 6eur, takze ti pride na ucet 100e..
1,8 eura zaplatis, ak si budes chciet poslat peniaze z Mb. na svoj bankovy ucet v slsp

Palo ja tam mam 3 adresy, takze minimalne 3;)
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod jaro68 07 Feb 2011 22:49

nechcem byt otravny, no ked budem mat ucet v moneybookers v USD, tak by nemalo dojst ku ziadnej konverzii a potom by som mal platit len za prevod do mojej banky, ta by mala automaticky pri zauctovani previest USD na EURa.
Alebo som vedla?
jaro68

Odoslaťod poldinhoo 07 Feb 2011 22:53

nejsi otravny, na to je forum..
no len ak budes mat mb v dolaroch a ucet v eurach, tak zase bude konverzia, ked si budes premienat dolare z mb na eura v banke..
to je spoplatnene rovnako
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod jaro68 07 Feb 2011 23:01

dakujem za rady, ved nemam co stratit, zalozim teda ucet v MB v USD a uvidim co to spravi (popripade este pred tym zajtra brnknem do banky, no ked som pred casom riesil paypal, tak som mal dojem akoby o tom prvy raz poculi)
jaro68

Odoslaťod keso26 07 Feb 2011 23:05

..ved na tom nie je predsa nic zlozite :) ..ak na ceste institucia - moneybookers - bankovy ucet je vsade rozdielna mena napr. EUR - USD - EUR, tak monebyookers si uctuje poplatok za prevod z meny na inu menu 2x (EUR na USD a USD na EUR). Ak na tej ceste je niekde rovnaka mena napr. USD - USD - EUR, tak poplatok za zmenu meny sa plati len 1x (USD na EUR). Ak je vsade rovnaka mena EUR - EUR - EUR, tak sa pochopitelne neuctuje poplatok za zmenu meny.

Tento poplatok o ktorom sa bavime je vo vyske 1,99% z prevadzanej sumy + sa plati fixny poplatok za vyber penazi z moneybookers na bankovy ucet vo vyske 1,80 EUR. Vsetko co sa tyka poplatkov najdes tu: http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=fees&l=CZ
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod jaro68 07 Feb 2011 23:11

este raz dakujem
jaro68

Odoslaťod maxton 08 Feb 2011 12:32

pred nedavnom sa mi na moneybookers objavilo pri platbe toto "Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction." a dalej si z VISA karty nemozem posielat peniaze, priamo na P****Stars to tiez nejde vraj mi banka nedovoli prevadzat peniaze na online hry ....

chcel som sa spytat ake su ine, pripadne jednoduchsie riesenia na prevod penazi, rozmyslal som o neteller.com
maxton

Poďakoval/li: 5 krát/7 krát

Odoslaťod mino_o 10 Feb 2011 15:18

Presiel som si trocha srandy s overenim adresy zo strany MB pomocou listu. Kedze mi stale neprisiel, tak som to riesil zavolanim na zakaznicku linku a tam mi ponukla moznost overenia adresy poslanim im fota uctu z nejakej komunalnej faktury(tel/elek/plyn atd). Takze ak ma niekto takyto problem tak sa asi neoplati cakat na list 2 mesiace, ale riesit to takto.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod maxton 11 Feb 2011 19:58

caute, chcem si previest nejake peniaze cez bankovy prevod na MB, je to tuzemsky prevod a nevedel som kam mam pri platbe zadat IBAN a reference .... poradte pls... jedine co som zadaval bolo cislo uctu
maxton

Poďakoval/li: 5 krát/7 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!