skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers.com (skrill.com)
z americkej fotobanky (shutterstock) sotva ine ako dolare poslu, teda konverzie a poplatku za nu sa nevyhnem plus 1,8 EUR za prevod, ak tomu dobre rozumiem?
niet na vyber (z PayPAL nemam moc dobru skusenost)
niet na vyber (z PayPAL nemam moc dobru skusenost)
- jaro68
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hej, posles si 150 dolarov, oni ti ho prehodia ich kurzom na dajme tomu 106eur, plus si z tych 150dol. zoberu este 2% co je zo 150 6eur, takze ti pride na ucet 100e..
1,8 eura zaplatis, ak si budes chciet poslat peniaze z Mb. na svoj bankovy ucet v slsp
Palo ja tam mam 3 adresy, takze minimalne 3;)
1,8 eura zaplatis, ak si budes chciet poslat peniaze z Mb. na svoj bankovy ucet v slsp
Palo ja tam mam 3 adresy, takze minimalne 3;)
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
nechcem byt otravny, no ked budem mat ucet v moneybookers v USD, tak by nemalo dojst ku ziadnej konverzii a potom by som mal platit len za prevod do mojej banky, ta by mala automaticky pri zauctovani previest USD na EURa.
Alebo som vedla?
Alebo som vedla?
- jaro68
nejsi otravny, na to je forum..
no len ak budes mat mb v dolaroch a ucet v eurach, tak zase bude konverzia, ked si budes premienat dolare z mb na eura v banke..
to je spoplatnene rovnako
no len ak budes mat mb v dolaroch a ucet v eurach, tak zase bude konverzia, ked si budes premienat dolare z mb na eura v banke..
to je spoplatnene rovnako
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
dakujem za rady, ved nemam co stratit, zalozim teda ucet v MB v USD a uvidim co to spravi (popripade este pred tym zajtra brnknem do banky, no ked som pred casom riesil paypal, tak som mal dojem akoby o tom prvy raz poculi)
- jaro68
..ved na tom nie je predsa nic zlozite ..ak na ceste institucia - moneybookers - bankovy ucet je vsade rozdielna mena napr. EUR - USD - EUR, tak monebyookers si uctuje poplatok za prevod z meny na inu menu 2x (EUR na USD a USD na EUR). Ak na tej ceste je niekde rovnaka mena napr. USD - USD - EUR, tak poplatok za zmenu meny sa plati len 1x (USD na EUR). Ak je vsade rovnaka mena EUR - EUR - EUR, tak sa pochopitelne neuctuje poplatok za zmenu meny.
Tento poplatok o ktorom sa bavime je vo vyske 1,99% z prevadzanej sumy + sa plati fixny poplatok za vyber penazi z moneybookers na bankovy ucet vo vyske 1,80 EUR. Vsetko co sa tyka poplatkov najdes tu: http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=fees&l=CZ
Tento poplatok o ktorom sa bavime je vo vyske 1,99% z prevadzanej sumy + sa plati fixny poplatok za vyber penazi z moneybookers na bankovy ucet vo vyske 1,80 EUR. Vsetko co sa tyka poplatkov najdes tu: http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=fees&l=CZ
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
este raz dakujem
- jaro68
pred nedavnom sa mi na moneybookers objavilo pri platbe toto "Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction." a dalej si z VISA karty nemozem posielat peniaze, priamo na P****Stars to tiez nejde vraj mi banka nedovoli prevadzat peniaze na online hry ....
chcel som sa spytat ake su ine, pripadne jednoduchsie riesenia na prevod penazi, rozmyslal som o neteller.com
chcel som sa spytat ake su ine, pripadne jednoduchsie riesenia na prevod penazi, rozmyslal som o neteller.com
- maxton
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
Presiel som si trocha srandy s overenim adresy zo strany MB pomocou listu. Kedze mi stale neprisiel, tak som to riesil zavolanim na zakaznicku linku a tam mi ponukla moznost overenia adresy poslanim im fota uctu z nejakej komunalnej faktury(tel/elek/plyn atd). Takze ak ma niekto takyto problem tak sa asi neoplati cakat na list 2 mesiace, ale riesit to takto.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
caute, chcem si previest nejake peniaze cez bankovy prevod na MB, je to tuzemsky prevod a nevedel som kam mam pri platbe zadat IBAN a reference .... poradte pls... jedine co som zadaval bolo cislo uctu
- maxton
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.