Oficiálne vyhlásenie organizátorov: Tatra Series of Poker je
Re: Oficiálne vyhlásenie organizátorov: Tatra Series of Poker je
taký HU by som si kukol
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
ja tiez dame aj sidebety
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
keso26 napísal:a tymto by sme ukoncili flame a venovali sa znova teme, ok ? Sukromne zalezitosti patria do SS, nie do vlakna na milu vzdialene vasej debate o autach vs kolobezkachpopoBA napísal:plus som navrhol aby pan bendik prebral organizaciu tohto turnaja co bolo gro mojej spravy,cize az tak offtopic to nebolojanobendik napísal:ale ale keso26??? ak si si nevsimol cely cas sa vyjadrujem k teme, lebo ma osobne zaujima a trocha do problematiky organizacie pokrovych turnajov a CG vidim a zaoberam sa tiez tym!!
to je sice pekne, ale urcite ste obaja pochopili, ze som nereagoval prave na to, ale na vasu zacinajucu hadku, ktora nema s temou vela spolocneho.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
...a už to nie je ani taká sranda ako kedysi
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Janobendik máš poštu
- relkam
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
ahoj Vlado. s jozkom si zatial nezahram, lebo som pocul, ze je lepsi a v HU vobec vynikajuci! {mozno ked par krat zahrame spolu za plnym stolom a zistim na vlastne ocka co hra, zmenim moj terajsi uhol pohladu}
Ak totizto by som mal dnes otrieskat mojich poslednych 5000E , tak to uz radsej s Hansenom - prehra je rovnaka a vyhra prinesie okrem love aj slavu .
Ak totizto by som mal dnes otrieskat mojich poslednych 5000E , tak to uz radsej s Hansenom - prehra je rovnaka a vyhra prinesie okrem love aj slavu .
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
Jano, sľuboval si nejaký report z EPT Praha, kedy bude? +1 bude za report
- Ivo
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
jano clovece ! za chvilu budes mat zelenu karmu konecne ludia ocenuju aj ine nazory
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:jano clovece ! za chvilu budes mat zelenu karmu konecne ludia ocenuju aj ine nazory
.... co je to ta KARMA? myslis to cisielko s minusom? mal som uz -8 a teraz -3 . Hram teda uz lepsie? ak tam bude +, tak budes mi platit Remicko az do staroby? ak ano hned na tom popracujem
.... report je na www.sportky.sk v oddieli poker. Uprednostnil som ich a/ boli ovela slusnejsi ako miestne netmysi
b/ za vyhradnost reportu zaplatili jeden sideevent v Deauvile /jasne ze ekonomika vitazi/
c/robil som a este budem organizovat CG stretka v pokrovom klube Benlux = na p^ode tohto klubu odpoviem KAZDEMU KAZDU pokrovu otazku / nielen o turnajoch, ale aj rozbor hry...atd/!! Takze nech sa paci prist, ja sa tesim .
- janobendik
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
OK Jano, ale hento nie je report, +1 nedávam. Sľub si nesplnil.
- Ivo
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.