(konecne:) ) Odrazili sme sa od dna...

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: (konecne:) ) Odrazili sme sa od dna...

Odoslaťod Belghar 02 Feb 2011 17:37

No ved ked nemas vela casu tak netreba stracat cas videami , ktore ti tu edge nezvysia ani nahodou natolko aby si mal vacsi profit ako keby si ten cas venoval studiu. Ja tu hovorim presne o tom cisle 100 hodin hrania je minimalne posun cez jeden level na microlimite , mozno aj dva ak si na spravnej herni s dobrym rakebackom a tak. Hovorim podla seba a viem ,ze napriklad video od yegon , ktore natocil davnejsie staci na pochopenie zakladnych principov microlimitov a tym aj beatovanie ich.

Tym nechcem povedat ,ze netreba pri pokri aj studovat . Len co sa tyka microlimitov je to v takom mnozstve podla mna kontraproduktivne ak ti ide o profit. Ak ti ide o profit tak kludne 50 hodin mesacne studuj a 50 hodin hraj. Potom si zapni jeden stol zapisuj si poznamky sleduj vsetkych hracov. Super budes mat winrate 20bb/100hands. Ale v podstate sa nikam neposunies. Moj nazor...
Belghar

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/2 krát

Odoslaťod matiapag 02 Feb 2011 17:48

No to co pises, samozrejme nie je uplne mimo, len si treba uvedomit par veci. To, co pisal tucniak - mne tieto vedomosti nezmiznu :) Ked uz teraz ovladam nejake moves, ktore tu aj tak velmi nepouzivam, tak uz s nimi budem oboznameny na vyssich stakes a nebudu to pre mna nove veci. Mojim cielom je samozrejme profit, a nie "iba" winrate. Islo mi skor o to, ze tou WR som chcel ten profit ziskat akosi lahsie + eliminovat variaciu. Na zaciatku som mal trochu cudny mindset, a to taky, ze ked som bol v pluse v niektory den napr. 2BI, tak som uz viacej nehral, hoci som mal cas. Namiesto riskovania nadobudnuteho zisku som radsej pozrel nejake video, precital clanok/knihu... Mozno by som uz dnes nehral NL5, ktovie... v kazdom pripade teraz na tom objeme pracujem a snazim sa tie vedomosti nadobudnute aj uplatnit.

Tiez co sa toho jedneho stola tyka - imo hram 4-6, ako vravim, teraz sa uz snazim aj ten objem nahrat :) A samozrejme bol prvorady profit, no popritom som chcel mat aj vzdy pocit, ze sa v hre zlepsujem a ze to negrindim iba bezhlavo.

Navyse, studium pokru ma bavi takmer tak, ako hra samotna, cize tu mam velku vyhodu a do pozerania videi/citania knih/reviewovania sessions sa nemusim nutit ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Belghar 02 Feb 2011 17:58

Ja sa zas nemusim nutit do grindenia , to je zas moja vyhoda. A samozrejme ,ze ti tie vedomosti nezmiznu ,ale je to ako v zivote . Na skole sa naucis teoriu , ale v obore sa stanes dobrym len praxou.

To cele ,co som napisal , som napisal len kvoli tomu ,ze ta tu uz dlhsie sledujem , ako posobis na tomto fore , diskutujes , pises ako studujes , pozeras videa a v podstate co sa tyka limitov stojis na miesto kvoli volume , ktore nenahras kvoli cinnostiam napisanym "hore". Co je mi celkom luto , kedze sa javis ako dobre rozmyslajuci hrac. A taktiez samotnou hrou ak si sikovny , tak ti dojde vela veci samo.
Belghar

Odoslaťod matiapag 02 Feb 2011 18:03

Dakujem velmi pekne za prejavenu doveru :angel: . Poucil som sa aj ja a teraz uz viem, ze bez objemu to nepojde :) Budem sa teda snazit dokazat, ze mam na viac, ako uNL, a idem hned na to (ak internetovy provider dovoli...). Tak este raz vdaka, zelam :gl: a ospravedlnujem sa mathejsovi za spam :Rose:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Mathejs 02 Feb 2011 18:07

matiapag napísal:.... ospravedlnujem sa mathejsovi za spam :Rose:

Hladal som tu dajaky gombik, co vas vsetkych zmaze :P ALe nie, rozumna dikusia to bola, takze nemam ziadne namietky :)
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod Belghar 02 Feb 2011 18:24

Mathejs napísal:
matiapag napísal:.... ospravedlnujem sa mathejsovi za spam :Rose:

Hladal som tu dajaky gombik, co vas vsetkych zmaze :P ALe nie, rozumna dikusia to bola, takze nemam ziadne namietky :)

Tiez sa ospravedlnujem za spam. Mame vsetko vyjasnene , takze kludne to moze moderator zmazat :)
Belghar

Odoslaťod Mathejs 02 Feb 2011 19:16

Ziadne mazanie! Ak tu nahodou zase zabludi nejaky dalsi "extremny student" , tak si z toho aspon nieco zoberie :crazy:
Obrázok používateľa
Mathejs

Odoslaťod Mathejs 02 Feb 2011 19:43

Dnes sa mi nejak zazracne dobre hra. Nechodi to ani nejak brutalne, nebol som zapojeny do ziadneho velkeho potu, ale akosi sa mi lepsie rozmysla a robim menej debilit. Uvidime ako dlho mi to vydrzi, resp. ci to nie je v niecom inom :crazy:
2ruky:
1)Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 4 players -

BB: $12.54 malo ruk, ma LAG tendencie
CO: $11.54
Hero (BTN): $12.29
SB: $13.75

Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with A :club: 7 :spade:
1 fold, Hero raises to $0.30, 1 fold, BB calls $0.20

Flop: ($0.65) 4 :diamond: T :diamond: T :spade: (2 players)
BB checks, Hero bets $0.40, BB raises to $0.90, Hero calls $0.50

Taketo spoty mi v hlave vrtaju poslednu dobu. Konkretne mam na mysli rejz od LAGish hraca na borde, kde nic nerepuje (ok tu je este fd posibl). Sa mi zda (ale mozno sa mylim), ze nehrat tu naspat, ak mam aspon aku-taku equity je zle. Velakrta sa stretavam s tym, ze weak agresivny hrac si skratka povie, ze ma rejzne, lebo dufa, ze foldnem a nerozmysla co bude, ak callnem a teda sa vzdava.

Turn: ($2.45) Q :diamond: (2 players)
BB checks, Hero bets $1.20, BB folds

najpr som si povedal "dost blba karta" a ten jeho check ma iba utvrdzuje v tom, ze "skusil" rejznut.

Ale ak tu niekto zavita s argumentom podlozenym nazorom a vyvedie ma z omylu, tak nedbam :)

2)Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players -

BB: $10.00
UTG: $14.26
MP: $18.94 mala vzroka LAG tendencie (po 30 rukach hral 33/27)
Hero (CO): $12.00
BTN: $13.04
SB: $10.35

Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with J :club: A :club:
1 fold, MP raises to $0.30, Hero calls $0.30, 3 folds

Flop: ($0.75) 4 :spade: 3 :club: 4 :club: (2 players)
MP bets $0.50, Hero raises to $1.40, MP raises to $2.80, Hero raises to $11.70 all in, MP folds
vcera som sa ocitol v skoro navlas rovankom spote, akurat som bol oop a villain bol nit (na moj 3bet show ukazal FH), som si potom v pokerstove hodil moju ruku vs akykolvek par 55-KK a mal som zhruba 50%equity. V tomto pripade mam vs napr QQ 40% som IP, v pote je este viac dead money, neviem ci sa to dalo zahrat inac... Aj ked pozeram, ze sme 120BB deep...
Obrázok používateľa
Mathejs

Odoslaťod Mathejs 09 Feb 2011 16:13

Pomaly ale isto zlepsujem sustredenie a tym aj planovanie ruky ide lepsie, snazim sa brat do uvahy kazdy detail, lebo vacsinou hlavne tie su dolezite pri rozhodnuti, ci sa pustit do niecoho velkeho alebo nie... Asi som dokopy nic nenapisal, ale nevadi :D Mam zase stolny futbal na intraku, takze pri akomkolvek naznaku rozladenosti alebo tiltu mam okamzite co aplikovat :Yahoo!:
Obrázok používateľa
Mathejs

Odoslaťod tucniak 09 Feb 2011 18:46

v tej druhej ruke ti dam len taky vnuk-nakolko Ax drzis ty, villain ovela menej pravdepodobne hra spat s draw-ak by to bol tagishk mas zrejme problem nakolko ma castejsie sety /mocny OVP, pri lagishovi je to skor tym padom towards nejaka viac light range-otazne je ci sa ti tam stackne s dakym TT resp ci je dost dobry aby pokracoval ak ho flatnes a padne flush a on ho bude repovat.

inac ok linia len sa tak zamyslam:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 38 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!