skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers.com (skrill.com)

Odoslaťod TomMolivan 11 Feb 2011 20:52

IBAN sa využíva iba pri zahraničnom prevode, pri tuzemskom uveď iba to klasické xxxxxxxx/xxxx číslo účtu.

Reference je variabilný symbol.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod maxton 11 Feb 2011 21:13

TomMolivan napísal:IBAN sa využíva iba pri zahraničnom prevode, pri tuzemskom uveď iba to klasické xxxxxxxx/xxxx číslo účtu.

Reference je variabilný symbol.

ak som to reference zadal do poznamok ? myslis ze to preposlu ?
maxton

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 5 krát/7 krát

Odoslaťod TomMolivan 11 Feb 2011 21:31

Netuším, čo s tým spravia. Skús sa ich spýtať na supporte resp. im rovno napísať, že si refernce zle zadal.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod maxton 11 Feb 2011 22:06

TomMolivan napísal:Netuším, čo s tým spravia. Skús sa ich spýtať na supporte resp. im rovno napísať, že si refernce zle zadal.

ok dik, uz som im napisal, snad budu vediet co chcem s mojou lamavou anglictinou :-)) ale myslim ze by to nemal byt problem, neskor by som im chcel poslat aj svoje cislo uctu aby si to skontrolovali ... nieje to nebezpecne ?
maxton

Odoslaťod tucniak 12 Feb 2011 00:57

nie je, cislo uctu je verejna vec, kludne ti sem postnem moje a posli mi nejaky cash:d.

btw MB ma support aj v cestine :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod maxton 12 Feb 2011 08:26

tucniak napísal:nie je, cislo uctu je verejna vec, kludne ti sem postnem moje a posli mi nejaky cash:d.

btw MB ma support aj v cestine :)

takze mam MB v cestine, vpravo hore dam "kontaktujte" , potom "centrum podpory" tam si vyberiem problem a mozem v pohode pisat po slovensky ? Ako budem vediet ze to nedojde niekde do USA ?
maxton

Odoslaťod fleg 03 Mar 2011 20:01

Zdravim,
Viem ze toto nieje najstastnejsia otazka ale, dnes som prevadzal neake peniaze do mb (troska vacsi obnos aspon premna) a po lognuti mi tam vybehlo nieco drobnym pismom dole checkbox, ponahlal som sa na cviko rychlo som to zaskrtol skontroval siel prec.
Jedine co som zachytil bolo nieco (ze te je pre neaku kontrolu penazi alebo neco take ozaj som to ani ocami nepreletel :/ moja chyba)
Ak by mi vedel niekto v strucnosti povedat co som to jak blb potvrdil... popr kde najdem to co som potvrdil nech si to poriadne precitam... Dufam ze aspon niekto tusi co sa tu snazim opisat. Vdaka za pomoc.
fleg

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod matiapag 03 Mar 2011 20:14

A odkial si to tam "prevadzal"? Z herne nejakej? Alebo z bank accountu? Lebo either way by to bola otazka k tym veciam a nie k MB. Ci si prevadzal medzi 2 MB accountmi? V kazdom pripade, podla mna si tam nemal velmi co neprijemne zaksrtnut, vsetko su to solidne organizacie, ktore ta nebudu chciet okradnut o peniaze nejakymi malymi pismenkami, ale mozem sa imo mylit :P Darmo, mam s tym malo skusenosti...
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod vlade 03 Mar 2011 20:15

Myslim ze to bolo len nejake upozornenie o tom ze beries na vedomie ze moneybookers sidli v Anglicku ci kde a ze sa moze stat ze jedneho dna skrachuju :D. Nic dolezite, zobrazilo sa to kazdemu, inu moznost ako potrvrdit to ani nemas...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod fleg 09 Mar 2011 09:24

Ano, asi to bude nieco co pise vlade...
Zrazu asi po tyzdni odmna chcu, ucty (elektrika,voda) + ID card... nemam s tym problem, ale po roku mozno aj viac vedenia uctu sa im to zachcelo... a za 2. uz som si tam navysoval ten limit na outgoing transactions, cez potvrdenie bydlyska(my poslali neaky kod postou asi viete)... Neaka podobna skusenost... viem ze to je v celku bezna vec ale po roku (mozno aj viac vedenia uctu...), mi zrazu neveria :/... inak diky za odpovede... btw matiapag bolo to z herne na ucet
fleg

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!