skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers.com (skrill.com)
IBAN sa využíva iba pri zahraničnom prevode, pri tuzemskom uveď iba to klasické xxxxxxxx/xxxx číslo účtu.
Reference je variabilný symbol.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:IBAN sa využíva iba pri zahraničnom prevode, pri tuzemskom uveď iba to klasické xxxxxxxx/xxxx číslo účtu.
ak som to reference zadal do poznamok ? myslis ze to preposlu ?
- maxton
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
Netuším, čo s tým spravia. Skús sa ich spýtať na supporte resp. im rovno napísať, že si refernce zle zadal.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:Netuším, čo s tým spravia. Skús sa ich spýtať na supporte resp. im rovno napísať, že si refernce zle zadal.
ok dik, uz som im napisal, snad budu vediet co chcem s mojou lamavou anglictinou :-)) ale myslim ze by to nemal byt problem, neskor by som im chcel poslat aj svoje cislo uctu aby si to skontrolovali ... nieje to nebezpecne ?
- maxton
nie je, cislo uctu je verejna vec, kludne ti sem postnem moje a posli mi nejaky cash:d.
btw MB ma support aj v cestine
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:nie je, cislo uctu je verejna vec, kludne ti sem postnem moje a posli mi nejaky cash:d.
takze mam MB v cestine, vpravo hore dam "kontaktujte" , potom "centrum podpory" tam si vyberiem problem a mozem v pohode pisat po slovensky ? Ako budem vediet ze to nedojde niekde do USA ?
- maxton
Zdravim,
Viem ze toto nieje najstastnejsia otazka ale, dnes som prevadzal neake peniaze do mb (troska vacsi obnos aspon premna) a po lognuti mi tam vybehlo nieco drobnym pismom dole checkbox, ponahlal som sa na cviko rychlo som to zaskrtol skontroval siel prec.
Jedine co som zachytil bolo nieco (ze te je pre neaku kontrolu penazi alebo neco take ozaj som to ani ocami nepreletel :/ moja chyba)
Ak by mi vedel niekto v strucnosti povedat co som to jak blb potvrdil... popr kde najdem to co som potvrdil nech si to poriadne precitam... Dufam ze aspon niekto tusi co sa tu snazim opisat. Vdaka za pomoc.
Viem ze toto nieje najstastnejsia otazka ale, dnes som prevadzal neake peniaze do mb (troska vacsi obnos aspon premna) a po lognuti mi tam vybehlo nieco drobnym pismom dole checkbox, ponahlal som sa na cviko rychlo som to zaskrtol skontroval siel prec.
Jedine co som zachytil bolo nieco (ze te je pre neaku kontrolu penazi alebo neco take ozaj som to ani ocami nepreletel :/ moja chyba)
Ak by mi vedel niekto v strucnosti povedat co som to jak blb potvrdil... popr kde najdem to co som potvrdil nech si to poriadne precitam... Dufam ze aspon niekto tusi co sa tu snazim opisat. Vdaka za pomoc.
- fleg
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
A odkial si to tam "prevadzal"? Z herne nejakej? Alebo z bank accountu? Lebo either way by to bola otazka k tym veciam a nie k MB. Ci si prevadzal medzi 2 MB accountmi? V kazdom pripade, podla mna si tam nemal velmi co neprijemne zaksrtnut, vsetko su to solidne organizacie, ktore ta nebudu chciet okradnut o peniaze nejakymi malymi pismenkami, ale mozem sa imo mylit Darmo, mam s tym malo skusenosti...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Myslim ze to bolo len nejake upozornenie o tom ze beries na vedomie ze moneybookers sidli v Anglicku ci kde a ze sa moze stat ze jedneho dna skrachuju . Nic dolezite, zobrazilo sa to kazdemu, inu moznost ako potrvrdit to ani nemas...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ano, asi to bude nieco co pise vlade...
Zrazu asi po tyzdni odmna chcu, ucty (elektrika,voda) + ID card... nemam s tym problem, ale po roku mozno aj viac vedenia uctu sa im to zachcelo... a za 2. uz som si tam navysoval ten limit na outgoing transactions, cez potvrdenie bydlyska(my poslali neaky kod postou asi viete)... Neaka podobna skusenost... viem ze to je v celku bezna vec ale po roku (mozno aj viac vedenia uctu...), mi zrazu neveria :/... inak diky za odpovede... btw matiapag bolo to z herne na ucet
Zrazu asi po tyzdni odmna chcu, ucty (elektrika,voda) + ID card... nemam s tym problem, ale po roku mozno aj viac vedenia uctu sa im to zachcelo... a za 2. uz som si tam navysoval ten limit na outgoing transactions, cez potvrdenie bydlyska(my poslali neaky kod postou asi viete)... Neaka podobna skusenost... viem ze to je v celku bezna vec ale po roku (mozno aj viac vedenia uctu...), mi zrazu neveria :/... inak diky za odpovede... btw matiapag bolo to z herne na ucet
- fleg
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.