od haman 13 Feb 2011 11:55
dik svatos aj matiapag,
citujem z ich webu: "Hold'em Manager is a must have tool for the serious online player!". paze, soft za 150$ (s omaha combo) a nema tam taketo veci, ja som si naprogramoval vlastny HUD, ale zatial mam en VPIP a PFR. keby som nehitol tu velku vyhru, asi budem pokracovat v jeho rozvijani. Takto si zrejme kupim HM a oni mozu cakat kazdy den moj novy post v Bug Report a Feature Request forach.
Aby som vysvetlil preco tieto 2 staty potrebujem:
1. Ked hram SNG casto sa ocitam v situacii Blind vs. Blind. A ma zaujima, ktory hrac ma gule na to raisovat SB complete s ATC. nanho potom musim hrat inak ako na pasivneho, ktory z BB checkne behind (ani takato stat tam neni, proste ziadne stats pre situaciu BvB).
2. matiapag spravne uhadol, ze mam na mysli openshove. zas v SNG pri malych stackoch sa uz zacne pushovat a tiez ma zaujima tato statistika, kto ako casto pushuje. ano spada to do OpenRaise (raise 1st) statistiky, ale predsa je ine openraisovat (otvarat) s velkym stackom na zaciatku ako pushovat 10BB. Nieco by sa dalo vymysliet cez Tourney Filters - kde sa daju filtrovat staty podla velkosti stacku, ale to este neviem ako funguje.