matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod matiapag 17 Feb 2011 16:23

dakujem pekne :) Este cestou v aute som si to aj nasiel na ftp (veru, aj v mobile mam google :D ) a zistil som, ze na ten silver status podmienky v pohode splnam :) Trosku vela sa mi vidi 600 medajli na 100$ bonus, ale tak postupne bude ten pocet medajli rast + keby prejdem na vyssie limity, tak aj gold status by som mozno vedel earnut...

No dakujem vsetkym za info este raz, pozdavaju sa mi vsetky tieto akcie. Urcite tam nechcem zostat neviem ako dlho, ale tak je tam rakeback, ta cesta cez cardrunners je uplne paradna a aj tento challenge sa mi paci, aspon ma to bude motivovat viacej hrat ;) tak ked vyclearujem bonus na PS, tak skusim a FTP, este som tam nehral doteraz nejako ozajstne :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 20 Feb 2011 13:22

no tak moj shot na NL10 stale trva :) Momentalne sa pohybujem niekde medzi 28-31BI na NL10, mojim cielom je udrzat sa nad 30BI tak, aby som uz neklesol nizsie... Zatial mam odohratych na NL10 iba nieco cez 1500 ruk, pretoze to stale kombinujem s NL5 a hoci sa mi dost darilo v poslednej dobe, tak vacsina winnings je prave z NL5 a na NL10 som mal iba nieco menej ako 1BI a po dnesnej kratuckej session som dokonca v minuse :) Imo chce to trosku vacsiu vzorku, aby som to vedel optimalne posudit, zatial mam take pocity zmiesane... mam pocit, ze su tam lepsi regovia, ale to je asi len take vnutorne presvedcenie (ale zasa nechcem tejto myslienke uplne zabranit, aby sa nahodou nestalo, ze budem kazdeho rega oznacovat hned za weak tight chlapika, ktory bude 3betovat iba 4 value a nikdy nebude hrat dalej ako 2. level myslenia...).

Cize nie som este uplne presvedceny o tom, ze moj shot je uspesny, aj ked mi je jasne, ze to mohlo byt ovela ovela horsie... celkom dobre som to triafal tento tyzden, tak snad sa mi to hned nevypomsti a nebudem musiet zliest nizsie. Stale tam mam 1-2 stoly NL5, ktore budem moct snad v dohladnej dobe vyhodit a hrat iba NL10. Asi ale aj tak si ich sem-tam zapnem, pretoze niekedy su tie stoly na NL10 preplnene regularmi, a na tych lepsie su polhodinove waiting listy (pricom za ten cas aj tak niekto tie ryby vyberie a stoly ostanu bez ryb = neziskove).

Idem si dat teraz nejake MTT, v poslednej dobe ma to nejako laka, aj ked som este nic neskusil :P Tak pohladam nejake, kde je max tak 200 ludi a skusim ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod emjayko 20 Feb 2011 13:29

cmoooon mati 1500 hands sak to je jedna dlhsia session s takymto objemom budes shotovat dva roky
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod matiapag 20 Feb 2011 13:40

vsak ale 2 stoly v priemere :) Ale neboj sa, idu prazdniny, tak to pojde pekne hadam ;)

btw, tie MTT su hovadina :D v jednom mi nestaci 15 outouv, v druhom staci superovi 5 :D

milujem tieto MTT :D flipoval som s chalanom PF, na flop mu dosli 2 pary, na turn FH a na river quads :D na druhom stole som bol AI 3w, ja som mal 66, oni Ax a drzali si outy, flop A :D este zijem na 2,20$ 180man turbo s 4,5BB a mam QQ... ok, mam 9BB :)

meh, nelubia sa mi tie MTT ... hlupacisko si nasiel AA, ked ja som mal 6-7BB a pushoval som Q9o... prisli mi dajake draws, ale ostalo to iba pri tom :) No nic, tak mozno inokedy...
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 22 Feb 2011 13:48

poslednu dobu som mal velmi dobry mindset. Velmi mi k tomu pravdaze pomahalo, ze som to celkom dobre triafal, ale ani stratove sessions/dni mi nerobili problemy... Dnes sa to trosticka zvrhlo... V podstate som ako-tak presiel na NL10, ale este to nie je uplne a hlavne ma stve, ze na NL10 som v tesnom minuse a k budovaniu rollu prispelo NL5 a FDB. Navyse som tam aj 2BI nad EV, kvoli tomu suckoutu, ked mi prsiel na river 1outer :) V podstate sa tam ale citim dobre, ovela lepsie, ako prve dni... snazim sa prist na to, ako daleko siaha myslenie jednotlivych regularov a podla toho to exploitovat... Zatial sa mi zda, ze je to o dost ine, ako na NL5, ale mozno si casom uvedomim, ze to tak nie je :) Dnesnu session som musel po 200 handoch stopnut, pretoze uz som zacinal trochu tiltit - superom chodilo mozne aj nemozne, stale ma ch/r-ovali, proste takmer ziaden move mi nevysiel + mi nedorazil ani ziaden out, a ak som uz aj nieco mal, tak ziadna action od superov... Ale to by som este zvladol, hral som iba nejakych 40 minut 6 stolov, cize vela ruk som neodohral a teda este ma to nejako velmi ani nehnevalo, ale ked sa do toho pridal tento moj hlupy net (vcera mi uz ale prisli spravit pripojku, onedlho by mal dakto doniest router a prist nahodit novy net :Yahoo!: ), tak to ma zabilo... Som chcel cbetovat nejaky J52s flop s AQo na ruke, samozrejme ma to time-outlo a chalan zobral pot uzasnym betom 1BB, ked videl, ze som disconnected. To ma uz trosku rozcertilo, tak som to radsej hned a zaraz vypol...

Potreboval by som aspon par vyhratych vacsich potov, nech mi aj wr ukaze, ze NL10 pre mna nie je problem :) Snazim sa objemovat, uvidime, ako to pojde, 20k ruk na konci mesiaca by nemusel byt problem ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod tucniak 22 Feb 2011 15:03

to o 20k hovoris kazdy mesiac, supito prestan pisat a zacni hrat..nech ti novy net sluzi :pepi:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod poldinhoo 22 Feb 2011 15:11

asi tak, menej pisat viac hrat :D

inak co mate vsetci problem s tym objemom..ak vas poker bavi, studujte ho, chcete v nom vysledky, tak preto aj treba nieco obetovat..
kde je problem kazdy vecer si pustit poker dajme tomu od 11-12-do 2-3 do rana?..kolko tomu obetujete, tolko sa vam vrati..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod tucniak 22 Feb 2011 15:37

long story short

nie kazdy ma casove a optimalizacne moznosti vysokoskolaka, rovnako tak nie kazdy ma poker na rovnako prioritnej priecke :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 22 Feb 2011 15:43

tucniak napísal:to o 20k hovoris kazdy mesiac, supito prestan pisat a zacni hrat..

no ja viem, ale teraz mam prazdniny, tak som na najlepsej ceste :P Vsak uvidis, ked sem buduci pondelok postnem graf :)

poldinhoo napísal:kde je problem kazdy vecer si pustit poker dajme tomu od 11-12-do 2-3 do rana?..kolko tomu obetujete, tolko sa vam vrati..

No ten problem je tam, ze chodim na strednu + do skoly dochadzam + mam strasny net. Cize moj standard den vyzera tak, ze zo skoly pridem, k PC si sadam tak o 16:30 v priemere. Dam si hodinovu-1,5-hodinovu session (musim hned lebo od 18:00 to na tom nete je nehratelne), potom kuknem daco na nete, idem sa ucit a okolo 20:00 kuknem dajaky film/serial a idem spat. Aj keby chcem este viac hrat, tak nemozem, pretoze fakt od 18:00 do 21:30-22:00 ten net ide neskutocne zle a paradne ma to tiltuje. Dufam teda, ze coskoro spravia ten novy, a ze ten pojde v pohode ;)

Dalsia vec poldi - nehram 8 stolov, ako ty :) V prvom rade na to nie som zvyknuty a vobec mi to nevyhovuje. Ja si chcem pisat poznamky, sledovat hru, dynamiku stolov... Niekedy hram 4, inokedy 6 stolov, ale viac mi vyhovuju tie 4. Cez vikendy hram, pravdaze, viac, ale ani tu nemam taku vydrz a dam tak 1000-1500 ruk denne cez vikendy (3-4k od piatku do nedele vecera).

Nemam ani chut hrat niekolkohodinove session + to fakt nie je sanca, aby som tak dlho vydrzal hrat a-game. Ano, mozno keby grindim viacero stolov, tak hej (imo ale to by bola neporovnatelna "a-game" s tou, co hram pri 4 stoloch), ale ked analyzujem tie ruky jednotlive na menej stoloch, tak urcite nie, je to aj vycerpavajuce...

Proste skola je u mna stale na prvom mieste a nemozem pred to posunut poker, aj keby som chcel. Takto mi to vyhovuje, cez prazdniny hram tiez viac a kym pojdem na vysku, tak sa snad volakde vysplham ;) Moj ciel na tento rok je beatnut NL25, a to si myslim, ze je celkom realne, uvidime, ako to pojde este dalej ;)

edit: tucniak vystihol par slovami to, co som ja rozpisal na pol strany :P
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod poldinhoo 22 Feb 2011 15:57

:) ok chapem..určite nie zase objem na úkor kvality..ja už tiež hrám len 4-8 stolov..
tak nech sa darí..a vymysli niečo s tým netom..s tými technickými problémami je to na riť, ja napr. nemožem mať stále HM, lebo mi ho notebook nerozbehá..
tak good luck
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!