25.2. Golden Vegas - "Vyrad svojho studenta" (a to ich tam vcera bolo )Zhruba po polroku sa do Biskupic dostavame v zlozeni zdraveho pokroveho HH jadra tj. ja, Ronald a Vladis, kedze Vladis ako poctivy CPckar po pracovnom tyzdni cestuje takmer kazdy vikend na rodnu hrudu a Rony sa predsalen musi venovat aj priatelke (Adel
), ale podme k pokru ...
Prichadzame v polhodinovom predstihu, co sa ukazalo ako rozumne riesenie, kedze 15min pred zaciatkom si pripadam ako na "Bazenovici" v Horskom parku. Rozlosovanie stolov je fit, rozumej - nemusim pri svojom stole cumiet na ani jeden znamy ksicht.
Rebuy faza:Kratke zhrnutie: limp-limp-limp-student out ... Asi po 30minutach neaktivity na nasom stole som si povedal, ze je cas trochu zagamblit a do limpovaneho celeho stola som poslal A6 z BTN (mal som asi 750), 3 calls zazrak sa nekonal, davam rebuy. Hned dalsiu ruku dostavam AK a kedze som si predchadzajucou rukou vybudoval "image" dostavame sa do 3way pf all-in AK vs AT vs AJ ... river T nastastie sidepot ma udrzal na povodnom stacku. Z tejto casti stoji za zmienku este AA ruka ked som na pikovom flope bez pikoveho esa zhrabol pot cbetom a posledna ruka ked s limpnutym AJ z utg na flope J22 valuebetujem cez 3 ulice (na turne som vedel, ze posledny caller co sa ma drzal ma silnejsieho Jacka a ze mi to bude platit). Nasledne som presadeny na iny stol, kde sa diali veci
Hned po usadeni som si oproti mne vsimol mladeho chalana s obrovskym stackom, ktory to tam tlacil hlava nehlava, ale nehral nejak extra zle. Pri bb 150 z MP som rozhodnuty trochu pogamblit a raisujem JTo. Chalan (pracovne ho nazvyme Ignac) call, BB call. Flop Axx 2 diamanty, cbetujem s umyslom zobrat to tu, alebo to uplne vzdat, Ignac call. Turn diamant 4 check-check, river diamant a Ignac betuje 1500, ja kontrolujem karty a s diamantovym J je to easy call ... Ignac ma A4. Cela akcia ho asi trochu nasrdila a tak od tejto chvile "hral na mna".
Najzaujimavejsia ruka prisla po nalimpovani 4-5 hracov medzi inymi aj Ignac, ktoreho VPIP odhadujem na 136,7%, ja completujem SB s 3
4
(rozumej ze sme stale v rebuy fazi).
flop:
J
9
3
vsetci check
turn:
J
- tu som som s najvacsou pravdepodobnostou najlepsi, betujem 450 do 750 potu a Ignac ma zo strednej pozicie otaca na 1700. Cely cas som ho sledoval a vedel som, ze hra o5 len ten svoj bigstack. Ostatni fold ja call.
river:
7
- relativna tehla a ja som rozhodnuty check callnut, Ignac chyta hrst chipov a betuje cez 2800, v duchu si hovorim snad ho netrafila ta 7micka, ale tak ci tak som rozhodnuty callnut. Maly par viem ze nema lebo tie vzdy minraisoval pred flopom. Po shownuti jeho 78 sa miestnostou rozlieha moj vytunovany vykrik
Kazdopadne s tymto hero callom som aj tak spoko ...
Co sa chalanov tyka: Ronalda som mal na stole za mojim chrbtom, obcas som nakukol, chalan prehral vacsinou silne ruky (trafeny trips, overpair ...) a vybudoval si image neskutocneho slowplayera
Vladis bol trochu dalej a tak sme sa az cez prestavku dozvedeli, ze na stole mal chalana, ktory rebuyoval za cely stol a okrem ineho ze Vladisa triafal jeden board za druhym.
Cez prestavku sme rozobrali ruky a so stackmi 10-11-14tis sme isli do freezout casti.
Knockout faza:Odzaciatku mi bolo jasne, ze s Ignacom budu na stole problemy
Asi po 15min dostavam AQs a odhadzujem sa na 882 boarde, ked na turne mi uz bolo jasne, ze BB drzi 8micku. padam na cca 7500 co pri 200bb je este hratelny stack. Dalsia rana prichadza ked moje 2 pary na turne nestacia na flush supera, ktoreho valuebet na river doplacam. Zostava mi 2500 co je pri 300bb dost kriticke. Po chvilke cakania posielam s A4 plnu, ked mi to ako inac calluje Ignac s 74... Nezabudol poznamenat, ze mi drzi out
... double up
Medzicasom mi uz za chrbtom fandi Ronald, ktory poslal svojich 5k do limpovaneho potu s 99 nevytocil to proti AJ, ktore si po rukou nasiel BB. Moja posledna ruka pripomina Ronaldove vypadnutie, ked takisto na BTN posielam 99 do boja o zdablenie, ale okamzity call od SB nevesti nic dobre. Samozrejme Ignac este asi 2minuty rozmysla, ze to zavola s A4s. SB otaca kingy a ja som out. Smutne je, ze keby ma necallol SB tak to doplati Ignac a eso hned na flope by rozhodlo takisto ...
A tak sa presuvame k nasmu poslednemu zeliezku v ohni ... Vladis ma pred sebou celkom hratelny stack a v sebe cez 7 piveciek, takze vsetko je tak ako ma byt. Chalana to pocas celeho vecera neskutocne triafalo a kedze jeho "valuebety" boli pre superov viac ako megapotodds prijatelne ... rozumej 1k bet do 8k potu, ludia mu to este aj platili...
Rozhodujuca hra prisla asi v poslednych 15tich ked AKs vytocil do QQ, vtedy sme uz vedeli, ze FT mu neujde. Po dalsich minutach cakania Vladis zasada na FT. Otvorene - hral to riadne pasivne, nechodili mu karty a tak nakoniec v neskorych nocnych hodinach vypadava na 8mieste za 56e.
S mojim posobenim som celkom spoko, live poker ma bavi ovela viac, ale predsalen profitujucejsie je zasadanie za virtualne stoly.
Takze idem na to