tento14 is blogging MT SNGs

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: tento14 is blogging MT SNGs

Odoslaťod 7castle 23 Feb 2011 23:57

tento14 napísal:Tie JJ to boli v HU a islo by to tam nomatterwhat, no a kedze na tom flope som chcel dostat call, tak preto ten minraise ... Shovnutim je shopny zahodit podobne blbosti co mal a od takych chcem call.

Hej az na to ze sme sa nedozvedeli co fesak mal :D

tento14 napísal:Smolne vypadnutie pri 25/50 s AA vs AT a A7 - totalne ryby to tam tlacili do mojich rakiet ... samozrejme turn otvorena strasse na T pre jedneho a 7 pre druheho ... uz som len nevedel ktoremu to FTP nasunie :D

Zaujimave... z toho co pisu ludia do chatu ked hram na PS mam pocit ze toto sa moze stat iba na JokerStars :D

Inak s tym JJ toto urcite nerob, ked tak s KK+, rovno to shovuj, ak je to blazon tak ti to aj tak zavola, plus stracas value oproti kope ruk co by ti zavolal shove a takto zlozi ked netrafi... 77 je std
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod tento14 24 Feb 2011 00:57

7castle napísal:Hej az na to ze sme sa nedozvedeli co fesak mal :D

Inak s tym JJ toto urcite nerob, ked tak s KK+, rovno to shovuj, ak je to blazon tak ti to aj tak zavola, plus stracas value oproti kope ruk co by ti zavolal shove a takto zlozi ked netrafi... 77 je std

lol som si ani nevsimol ze to tam Handconverter nenatiahol ... mal J7 runner runner strasse :) ani sa mi nechce pocitat kolko % mal na flope. Toto fakt standardne nerobim, ale chvilu ten HU uz trval a bol som si v tom spote na flope isty ze je slabucky ... Je mi jasne, ze na vyssich stakes toto nebude fit move.

tento14 napísal:Smolne vypadnutie pri 25/50 s AA vs AT a A7 - totalne ryby to tam tlacili do mojich rakiet ... samozrejme turn otvorena strasse na T pre jedneho a 7 pre druheho ... uz som len nevedel ktoremu to FTP nasunie :D

7castle napísal:Zaujimave... z toho co pisu ludia do chatu ked hram na PS mam pocit ze toto sa moze stat iba na JokerStars :D

Hraval som aj na Starsoch a aj na FT je to rovnake. Jednoducho, ked si herna povie, ze ti to neda tak ti to neda. To ci to nazveme variancia, alebo "nespravodlivy system prerozdelovania" nechame na diskusiu v inej teme ;)

S tym 77 si ma potesil 8-)
Obrázok používateľa
tento14

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod tento14 24 Feb 2011 21:00

Magicka hranica 500 USD

Ale inak obrovske sklamanie ... Otvorene dnes musim napisat, ze :gl: stal v mnohych pripadoch na mojej strane, ale ako som toto vsetko nezuzitkoval je az trestu hodne :(

Z asi 5-6 FT som to na najvyssie stupienky dotiahol len v jednom 18manovi ... inak obrovska tragedia, po obrovskych chybach. Dost zamrzelo, ze som na 18manovi myslel ze hram 27mana a tak vsimol som si to, az ked som vypadol na bubline.

Este viac vsak bolelo 7me miesto na 90manovi, ked som katastrofalne zahral AQ a nasledny push z BTN so 46s narazil do 99 ... S AQ som poslal z UTG 2x BB teply raise ktory samozrejme BB dorovnal a s trafenou 2kou na 762 to tam nasypal ... plusovy bod na celej situacii je ze viem ze toto uz druhykrat neurobim :fish:

Zaklincoval som to najhorsou hrou na bubble aku som kedy zazil ... ked som kvoli bubline a 2 shortom nepushol z UTG KQ, a ked bubline praskla tak som sa dostal na BB ktory bol moj cely stack, a typek s 300 chipmi pri 2400bb sa zo strednej pozicie len usmieval ... hral som doost pasivne ...

Tak ci tak 15USD profit je doma
Obrázok používateľa
tento14

Odoslaťod tento14 25 Feb 2011 14:28

haman napísal:
tento14 napísal:Do hry vstupuje ante na co nie som z 27manov zvyknuty

Na FT v 27man neni ante? na PS je.
tento14 napísal:Po asi 5minutach prichadzam o ¼ stacku 88<KJs.

za kolko BB to bolo a kolko BB si mal ty? spravil by si to aj bez tiltu? lebo ti muselo byt jasne, ze maximalne flipujes ak nie horsie a ty flipy ako chiplead nepotrebujes...

S oneskorenim ale predsa:
Na 27man turbo/nonturbo na FT ante nie je. Nonturbo je sice viac o pokri, ale zabera viac casu a tak to uz radsej zapnem 90man turbo co casovo vychadza o kusok dlhsie, ale vyhry su zaujimavejsie (rozdiel vo variancii som az tak nepostrehol). Mam ale problem s tym ze sa mi nechce cakat na plnenie stolov tak ked otvaram session a vidim 17/27 na nonturbo prihlasim sa aj tam. Tables zatial neselektujem...

Ta situacia s 88 bol repush kde bola este moznost, ze to foldne ... all-in by som necalloval ... ale v tej dobe by som do toho este isiel, teraz to uz hram trochu menej ryboidne takze z pozicie CL by som to nevolal.
Obrázok používateľa
tento14

Odoslaťod tento14 25 Feb 2011 14:37

FREEROLL 0+10 Golden VEGAS Revenge

Po 3 weekoch sa dnes vecer o5 chystam do BA mekky pokru, "nechat tam nejake tazko odpracovane bubaciky". Idem s 2 friendami, tak snad sa medzi audience nedostanem z nasej partie ako prvy ;)

Wish me luck and maybe see u there :gl:
Obrázok používateľa
tento14

Odoslaťod 7castle 25 Feb 2011 18:19

Haha cize ides na 0+10 alebo ako hovoria miestni "vyrad svojho studenta" :D

Za tento príspevok od 7castle poďakovali :
ramzey
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod tento14 26 Feb 2011 21:05

25.2. Golden Vegas - "Vyrad svojho studenta" (a to ich tam vcera bolo :D )

Zhruba po polroku sa do Biskupic dostavame v zlozeni zdraveho pokroveho HH jadra tj. ja, Ronald a Vladis, kedze Vladis ako poctivy CPckar po pracovnom tyzdni cestuje takmer kazdy vikend na rodnu hrudu a Rony sa predsalen musi venovat aj priatelke (Adel :Rose: ), ale podme k pokru ...

Prichadzame v polhodinovom predstihu, co sa ukazalo ako rozumne riesenie, kedze 15min pred zaciatkom si pripadam ako na "Bazenovici" v Horskom parku. Rozlosovanie stolov je fit, rozumej - nemusim pri svojom stole cumiet na ani jeden znamy ksicht.

Rebuy faza:
Kratke zhrnutie: limp-limp-limp-student out ... Asi po 30minutach neaktivity na nasom stole som si povedal, ze je cas trochu zagamblit a do limpovaneho celeho stola som poslal A6 z BTN (mal som asi 750), 3 calls zazrak sa nekonal, davam rebuy. Hned dalsiu ruku dostavam AK a kedze som si predchadzajucou rukou vybudoval "image" dostavame sa do 3way pf all-in AK vs AT vs AJ ... river T nastastie sidepot ma udrzal na povodnom stacku. Z tejto casti stoji za zmienku este AA ruka ked som na pikovom flope bez pikoveho esa zhrabol pot cbetom a posledna ruka ked s limpnutym AJ z utg na flope J22 valuebetujem cez 3 ulice (na turne som vedel, ze posledny caller co sa ma drzal ma silnejsieho Jacka a ze mi to bude platit). Nasledne som presadeny na iny stol, kde sa diali veci :x

Hned po usadeni som si oproti mne vsimol mladeho chalana s obrovskym stackom, ktory to tam tlacil hlava nehlava, ale nehral nejak extra zle. Pri bb 150 z MP som rozhodnuty trochu pogamblit a raisujem JTo. Chalan (pracovne ho nazvyme Ignac) call, BB call. Flop Axx 2 diamanty, cbetujem s umyslom zobrat to tu, alebo to uplne vzdat, Ignac call. Turn diamant 4 check-check, river diamant a Ignac betuje 1500, ja kontrolujem karty a s diamantovym J je to easy call ... Ignac ma A4. Cela akcia ho asi trochu nasrdila a tak od tejto chvile "hral na mna".

Najzaujimavejsia ruka prisla po nalimpovani 4-5 hracov medzi inymi aj Ignac, ktoreho VPIP odhadujem na 136,7%, ja completujem SB s 3 :club: 4 :spade: (rozumej ze sme stale v rebuy fazi).

flop:
J :heart: 9 :diamond: 3 :spade: vsetci check
turn:
J :diamond: - tu som som s najvacsou pravdepodobnostou najlepsi, betujem 450 do 750 potu a Ignac ma zo strednej pozicie otaca na 1700. Cely cas som ho sledoval a vedel som, ze hra o5 len ten svoj bigstack. Ostatni fold ja call.
river:
7 :spade: - relativna tehla a ja som rozhodnuty check callnut, Ignac chyta hrst chipov a betuje cez 2800, v duchu si hovorim snad ho netrafila ta 7micka, ale tak ci tak som rozhodnuty callnut. Maly par viem ze nema lebo tie vzdy minraisoval pred flopom. Po shownuti jeho 78 sa miestnostou rozlieha moj vytunovany vykrik :crazy: Kazdopadne s tymto hero callom som aj tak spoko ...

Co sa chalanov tyka: Ronalda som mal na stole za mojim chrbtom, obcas som nakukol, chalan prehral vacsinou silne ruky (trafeny trips, overpair ...) a vybudoval si image neskutocneho slowplayera :D Vladis bol trochu dalej a tak sme sa az cez prestavku dozvedeli, ze na stole mal chalana, ktory rebuyoval za cely stol a okrem ineho ze Vladisa triafal jeden board za druhym.

Cez prestavku sme rozobrali ruky a so stackmi 10-11-14tis sme isli do freezout casti.

Knockout faza:
Odzaciatku mi bolo jasne, ze s Ignacom budu na stole problemy :) Asi po 15min dostavam AQs a odhadzujem sa na 882 boarde, ked na turne mi uz bolo jasne, ze BB drzi 8micku. padam na cca 7500 co pri 200bb je este hratelny stack. Dalsia rana prichadza ked moje 2 pary na turne nestacia na flush supera, ktoreho valuebet na river doplacam. Zostava mi 2500 co je pri 300bb dost kriticke. Po chvilke cakania posielam s A4 plnu, ked mi to ako inac calluje Ignac s 74... Nezabudol poznamenat, ze mi drzi out :lol2: ... double up

Medzicasom mi uz za chrbtom fandi Ronald, ktory poslal svojich 5k do limpovaneho potu s 99 nevytocil to proti AJ, ktore si po rukou nasiel BB. Moja posledna ruka pripomina Ronaldove vypadnutie, ked takisto na BTN posielam 99 do boja o zdablenie, ale okamzity call od SB nevesti nic dobre. Samozrejme Ignac este asi 2minuty rozmysla, ze to zavola s A4s. SB otaca kingy a ja som out. Smutne je, ze keby ma necallol SB tak to doplati Ignac a eso hned na flope by rozhodlo takisto ...

A tak sa presuvame k nasmu poslednemu zeliezku v ohni ... Vladis ma pred sebou celkom hratelny stack a v sebe cez 7 piveciek, takze vsetko je tak ako ma byt. Chalana to pocas celeho vecera neskutocne triafalo a kedze jeho "valuebety" boli pre superov viac ako megapotodds prijatelne ... rozumej 1k bet do 8k potu, ludia mu to este aj platili...

Rozhodujuca hra prisla asi v poslednych 15tich ked AKs vytocil do QQ, vtedy sme uz vedeli, ze FT mu neujde. Po dalsich minutach cakania Vladis zasada na FT. Otvorene - hral to riadne pasivne, nechodili mu karty a tak nakoniec v neskorych nocnych hodinach vypadava na 8mieste za 56e.

S mojim posobenim som celkom spoko, live poker ma bavi ovela viac, ale predsalen profitujucejsie je zasadanie za virtualne stoly.

Takze idem na to :gl:
Obrázok používateľa
tento14

Odoslaťod ramzey 26 Feb 2011 21:57

Pekne zhrnutie, hlavne ma velmi pobavili tie pomenovania hracov typu Ignac.
Osobne si viem predstavit tak 10 ludi na ktorych by sa to hodilo a viem si celkom funny predstavit situaciu, kedy by si to dany Ignac cital na druhy den na PP.sk :D.

Chvala bohu vcera som v Hrone nebol :D
Kazdopadne nabuduce so sebou berte aj Adelku :D :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod haman 26 Feb 2011 22:30

tento14 napísal:25.2. Golden Vegas - "Vyrad svojho studenta" (a to ich tam vcera bolo :D )

sevas, hrali sme spolu na 1 stole. Ja som, ten co som prehral AA proti 84off v poslednych 2 rukach rebuy casti ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod tento14 26 Feb 2011 22:35

haman napísal:
tento14 napísal:25.2. Golden Vegas - "Vyrad svojho studenta" (a to ich tam vcera bolo :D )

sevas, hrali sme spolu na 1 stole. Ja som, ten co som prehral AA proti 84off v poslednych 2 rukach rebuy casti ;)

Jou pamatam tu ruku, taky pocernejsi panko ta vyradil, som sa ho este pytal ci fakt s 84o calluje po akcii raise-reraise, len si ta akosi neviem vybavit... ten panko nakoniec vypadol tesne pred FT, veeeelmi nechutne, ked flopol str8 so 89, flop 567 proti J8, turn T river 9 ... satisfakcia ?! :)
Obrázok používateľa
tento14

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!