matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod matiapag 22 Feb 2011 16:22

jop, technika by nam nemala stat v ceste :) Dakujem, budem sa snazit, imo uz to pocitujem aj ako taku "povinnost" nieco konecne nahrat, lebo vsetci mi tu vzdy len pisete, pomahate, a v mojich vysledkoch nie je vidiet ziadny efekt :) Tak teraz este stiahnem A Kid's game, kuknem si to, a dam sa do prace ;)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 25 Feb 2011 15:19

WARNING: I'm gonna cry a bit!

Hello, tak vcera sa nam to neskutocne scupcilo a dnes zatial pokracujeme v nastolenom trende :) Vsetko ma bije, hocico mam, flopy missnem rovnako. Ak trafim volaco, tak super bud zlozi alebo ma na mna stale aspon 40% ked ideme AI, a ja sa uz len mozem modlit alebo rovno sa sustredit na dalsie stoly... Najvacsie fishky dnes nasli pri PF allinoch 2x KK, 2x AK a raz 84s, pricom ja som mal vzdy AK/KK. Result - 1x split AKvsAK, ostatne prehry :) Vcera tiez veci nevidane, hoci som mal supervizora nad sebou, tak som dokazal zaknihovat strasne zlu session, trafit straight vs straight, TOP2 vs set a mnoho dalsieho :) Cervena mi ide do neznama, ked aj cbetujem 4 value, tak musim zahodit TPTK proti ch/r od fishky na turne. Trosku dost je to frustrujuce a potrebujem obv oddych, ale zato toto by sa mi nemuselo diat :) Mam uz iba 29 BI na NL10, mozno si dnes zapnem aj NL5 trosku, este uvidim. Za dalsich 2k ruk by som mal dostat 20$ z roznych bonusov, tak to troska polepsi. Zaujimave, ze sa mi to stane prave v case, ked mam fakt pocit, ze som sa na tom NL10 uz ako-tak udomacnil a nemam tam velmi problemy, iba z casu na cas nejaky zlozitejsi spot...
Prílohy
graf.jpg
asi radsej postujem do blogu tie skaredsie grafy :D imo toto mi dost pokazilo mesacne winnings, ale tak co uz :)
graf.jpg (92.66 ) Zobrazená 1702 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod PaulRivers 25 Feb 2011 15:28

ouch ... to poznam, drzim palce, nech sa to otoci co najsko :gl:
Obrázok používateľa
PaulRivers

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 25 Feb 2011 15:29

Welcome in my world :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 25 Feb 2011 15:32

thx :) No skoda je iba, ze sa to stalo dost skoro po prechode na NL10 => nie az tak safe BR. Keby sa to stane s vacsim BR, tak to nie je az taka tragedia, ale sak co uz :)

@ chlpo - dakujem za privitanie, ale chcelo by to aj nejake slova na uvitanie =
Spoiler:
oprav headset :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod poldinhoo 25 Feb 2011 17:17

drzim palce..mne sa prihodilo posledny tyzden nieco podobne..som isiel hore ako boh a zrazu facka a uz sa drzim radsej pri zemi..
tak nech sa dari..rebuildni ked tak na NL5 a ked budes mat nad 30+bi nL10 tak sa vrat.. :gl:
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod matiapag 25 Feb 2011 17:31

vdaka, no snad sa to uz nezhorsi... asi vyskusam NL5 na povzbudenie a potom sa tam vratim, imo je to dobre na psychiku a iny problem tam obv nevidim :) Variacia ked sa chce vyblaznit, tak prosim, ale nech mi necha BR na pokoji :D
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod poldinhoo 25 Feb 2011 17:42

tak bez pádov to asi nepôjde, treba sa iba naucit ich ignorovat/preskakat..
aj ked popravde ja mam kazdy down chut skoncit s pokrom a cashoutujem tak 3/4rollu :D (asi preto som tam kde som)
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod matiapag 26 Feb 2011 16:02

Paradne som sa dnes vyspal :) porobil, co bolo treba a poobede so super mindsetom zapol stoly... dodrzal som zasadu, a otvoril aj NL5, aj ked nie iba, ale mal som otvoreny iba jeden NL10 stol, kvoli paradnej fishke ;) No zacalo to slubne, potom som narazil s KK do AA a slo to dolu vodou, najviac potesila 200BB deep ruka proti calling station, ked som mal set, ryba callovala 82s na K78Xss, river flush obv. Callovala ale paradne, podarilo sa mi natlacit dnu vacsinu stacku, aby som ju na riveri comittol (opakujem, mali sme 200BB obaja) sposobom ze flop bet 1,5x pot, turn skoro 3x pot, river menej ako pot :)

Skoda, no. Crta sa dalsi velmi zly den a uz som definitivne spat na NL5. Neskutocne ma to hneva, ani si to neviete predstavit. Mne nejde o winnings, aj tak tie peniaze necashoutnem este dlhsiu dobu. Mne ide o ten pocit, ze hram proste druhy najmensi limit a viem toho stale viac a viac. Uvidime, vecer bude sweatka s Chlpom, tak sa snad este daco dozviem ;)
Prílohy
sobota.jpg
sobota.jpg (86.23 ) Zobrazená 1479 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Riddlah 26 Feb 2011 18:39

skoda ze to pocuvam,
od kedy som na intraku, tak nejak zabudam na poker a na citanie tohto fora
drzim prsty nech to rebuildnes na nl5 skoro :gl:
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!