Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod matiapag 03 Mar 2011 20:13

x-bat napísal:Nema dnes nekdo nahodou problemy s licencnim serverem? Clovek si chce spustit HEM a bez sance - Error connecting to licence server.

ee, v pohode som sa tam logol... skus vymazat registre/restartnut router ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod x-bat 03 Mar 2011 20:24

Nepomohl restart, reset licence na serveru, kompletni vypnuti firewallu... no, aspon ma na vecer vystarano :)

EDIT: problem je evidentne na strane serveru a co jsem tak hledal, tak se obcas stava, ze se neco po**** a nekteri uzivatele nefunguji... no, a ted nejsem jediny, staci kuknout na forum na strankach HEM :) Tak si dneska nezahraju, idu kuknout nejake to video...

Chyba:
Could not activate license at server.
A valid licence could not be obtained for 'DeployLX Licencing v3.1'. Please contact ... blahblahblah
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod mi3ckoo 04 Mar 2011 17:20

chcem sa spytat ked hravam NL2-NL5 staci mi na fungovanie aj ta small verzia ?? .. turnaj nad 20dolacov hrat urcite nemienim v blizkej dobe ....
mi3ckoo

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod matiapag 04 Mar 2011 17:32

jj, small stakes verzia staci po limity 0,25$/0,50$ ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Komedia 08 Mar 2011 04:03

Mám problém s poznámkami...Ak si na jednom PC napíšem poznámky a EXPORTnem ich, dalej ich IMPORTnem na mojom primárnom PC tak sa mi chvíľku zobrazujú a neskor nejdú vôbec a musím ich znova importovat a takto dookola...nejaké riešenie :huh: Díky za rady
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod admin 08 Mar 2011 10:29

Komedia napísal:Mám problém s poznámkami...Ak si na jednom PC napíšem poznámky a EXPORTnem ich, dalej ich IMPORTnem na mojom primárnom PC tak sa mi chvíľku zobrazujú a neskor nejdú vôbec a musím ich znova importovat a takto dookola...nejaké riešenie :huh: Díky za rady

hmm, toto vyzera na nejaky cudny problem, pozeral som aj na stranke holdem managera a podobny problem tam nebol :no:
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod Komedia 09 Mar 2011 03:02

Wau tak to je sick...skúsim s tým dačo urobiť...alebo napr. aj keď si otvorím active player window tak tam sa mi poznámka ukáže, ale ked nanu "nájdem" v HUDe tak sa mi zobrazí poznámka ale iba tá čo som písal dávnejšie na konkrétnom PC...robilo mi to na U***et ale teraz som sa presunul inam tak dúfam že tu nebudem mať s týmto problém :) každopádne diky :)
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod bsbs. 11 Mar 2011 23:28

Zdravim.

Planujem prejst z FR na SH. Ako sa da nastavit, aby sa mi v HUD nezobrazovali statistiky z FR? T.j. aby som mal staty len z SH.

A k tomu este taka doplnujuca otazka - da sa to vobec aj nejak celkovo rozdelovat? Ze v HU sa mi nebudu zobratovat stats daneho hraca z FR, SH atd, ze v turnaji neuvidim staty z HU atd atd..
bsbs.

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

Odoslaťod haman 12 Mar 2011 00:10

Za tento príspevok od haman poďakovali :
bsbs.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Adrian1990 14 Mar 2011 12:42

Zdravim Holdem manager pouzivam uz dlhšiu dobu včera večer som ho vypol program prestal reagovat čiže este nebol vypnutý a ja som vypol počitac . Od tej doby mi vobec nejde HUD a pirotm štatistiky ,turnaje atd všetko pocita len hud sa mi nezobrazuje . Mam vistu . Neviem si stým rady + nechcem prísť o staty ,poznamky- mám ich radšej pre istotu importovat ? Ak hej tak pls ako sa to robí . dakujem
Adrian1990

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!