___Mortylen___ NLH6max cash

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ___Mortylen___ NLH6max cash

Odoslaťod ___Mortylen___ 05 Mar 2011 00:11

Prva marcova session zacala skvelo, skoncila iba dobre. Niesla sa v duchu, zasluz si svoj double-up :) V standardnych spotoch, kde som mal obrovsku equity a kde tazko nieco navymyslat z mojej strany villainom doskakalo nemozne a tak som prehral nejake tie sety a flopped straights a podobne ruky bol nuteny aj pozahadzovat (grrr, ako ja nenavidim fold button ;)). Zo silnych ruk sa stavali bluffcatching hands v 3bet potoch som dostal akciu len ked som o nu nejako obzvlast nestal (ale zato vysli 2/2 cca 50BB+ bluffy :evil: ) a jeden dobry reg si zrejme nasiel svoj leak a paradne ma nachytal, chvalabohu pre mna to bolo AKo vs AKs. Prehral som aj KK vs KQ AI PF a podobne veselosti. Vela profitu sa mi ale darilo nahrat z one pair hands, co ma velmi tesi.
Podarilo sa mi odchytit par bluffov, na co som obzvlast hrdy, lebo mam historiu strasnych river spews, ale raz sa to muselo obratit :D a hlavne sa viac snazim pouzivat ready a nutit sa robit nepopularne rozhodnutia (rozumej foldovat silne ruky ked je ta ruka silna len relativne ;) ).
Mozem povedat, ze na NL20 sa citim velmi pohodlne a nepojdem nizsie, ani keby sa mi postastil 30BI+ swing. Pomaly pokukujem po NL30, ale chcem odohrat este par tisic ruk na NL20, lebo tie moje experimenty su na NL20 celkom lacne a chcem sa vyblaznit, vytunit si poznamky, HUD, betsizing a tak. Celkovo zlepsit hru.

Cassava Poker $0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1214968
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

MP: $22.77 ++++ 63/25/0 afq85 16h
Hero (CO): $28.96
BTN: $20.20
SB: $26.97
BB: $20.92
UTG: $20.93

Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with T :heart: T :spade:
1 fold, MP raises to $0.60, Hero raises to $1.80, 3 folds, MP calls $1.20

Flop: ($3.90) 5 :club: J :diamond: 2 :diamond: (2 players)
MP checks, Hero bets $2.30, MP raises to $4.60, Hero calls $2.30

Turn: ($13.10) 8 :club: (2 players)
MP bets $0.20, Hero calls $0.20

River: ($13.50) J :heart: (2 players)
MP bets $16.17, Hero calls $16.17

Spoiler:
Final Pot: $45.84
MP shows A :club: 4 :club:
Hero shows T :heart: T :spade:
Hero wins $43.55
(Rake: $2.29)

brainfart :wall:

Cassava Poker $0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1214972

MP: $20.00
Hero (CO): $69.27 ++++ 17/13/4 CB81% CH/R 27% 464h
BTN: $22.33
SB: $27.21
BB: $20.00
UTG: $20.30

Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with J :heart: J :club:
UTG raises to $0.70, 1 fold, Hero calls $0.70, 2 folds, BB raises to $3, 1 fold, Hero calls $2.30

Flop: ($6.80) 6 :club: T :heart: T :diamond: (2 players)
BB bets $4.40, Hero calls $4.40

Turn: ($15.60) K :club: (2 players)
BB checks, Hero bets $15.60, BB calls $12.60 all in

River: ($40.80) A :heart: (2 players - 1 is all in)

Spoiler:
Final Pot: $40.80
Hero shows J :heart: J :club:
BB shows K :diamond: A :spade:
BB wins $38.76
(Rake: $2.04)

rozmyslal som o comitujucom 4bete PF, ale vzhladom k mojim poznamkam sa mi viac pacila varianta hrat to s nim po flope, nakolko CBetoval rel. dost. (damn, musim si nahodit do HUD turnCbet a.k.a. second barrel) a nemali sme PF history, kde by JJ boli happy stackoff. Na flope som tusil, ze som ahead a akurat som si hovoril, "tu ho nemozes raisnut, lebo Ti zahodi AK, AQs proti comu si ahead a ked sa nahodou mylis, tak sa stackne len s QQ+" tak pekne call v pozicii, turn K a on velmi rychly check (I should now better what that meant... :wall: ) a ja som dostal skrat, obratil svoju ruku na bluff a shipol all-in :shock: Ciastocne preto, lebo som podvedome vedel, ze tato ruka pre mna skoncila a po mojom checku a jeho river bete musim foldnut, tak som sa rozhodol ho vyfoldovat z QQ a nasypat to tam. Cele zle, po dlhom case dalsia braindead play :(
Prílohy
EKG.png
EKG.png (107.27 ) Zobrazená 3422 krát
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod haman 05 Mar 2011 01:10

___Mortylen___ napísal:Pre Flop: ($0.50) Hero is BTN with J :diamond: 9 :club:
CO checks, Hero raises to $0.90, SB raises to $1.60, 2 folds, Hero raises to $3.65, SB calls $2.05

Flop: ($7.70) A :club: 9 :diamond: Q :spade: (2 players)
SB checks, Hero bets $4.05, SB raises to $8.10, Hero raises to $16.35, SB folds on the flop after putting in 80% of his stack :good:

kto najde villain-ov leak, ma u mna bod do karmy ;)

minraise ako bluff?
EDIT: aha, citam dalej a som po funuse.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod kellerman007 05 Mar 2011 11:33

ahoj mortylen, k tej TT ruke, ja by som pravdepodobne checkol flop behind a potom call turn, call river. Tymto sposobom sa ruka hra lahsie a nedostanes sa do problemu. Ked uz si cbetol a on ta na flope raisol tak je pravda ze nic moc nereprezentuje takze jasny call, neviem co villain robi na turne, ci to je misclick alebo o co sa pokusa. No na riveri si myslim ze to je fold. Dovod je ten ze ked sa sparila top karta na riveri tak to je velmi zla pozicia pre bluff + ten sizing mi pripada trosku ako full, na turne ze sa snazi induce raise s tym minbetom. Ked hrac blafuje v pozicii kde by ocividne nemal tak to vacsinou bluff nieje = fold na riveri. Mozno nad tym moc rozmyslam a villain je proste 20nl donkey ktory nerozmysla nad tym ze sa sparila top karta a chce za kazdu cenu vyhrat pot tak to tam vystreli vsetko na riveri. Anyways nice call. V JJ ruke by som 4bet get it in preflop, ale to asi preto lebo JJ je pre mna nuts. Ked chces znizit trocha variance tak call je v pohode tiez. Na flope nemozes spravit nic ine ako call asi a turn je dost skratove konanie z tvojej strany :D. Ked ako hovoris ze chces vyfoldovat QQ atd.... tak on checkuje z toho dovodu aby dorovnal a nie zahodil. Ak by si mal trip desin tak by si siel all in na turne tiez ?
Obrázok používateľa
kellerman007

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 27 krát/65 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 05 Mar 2011 15:31

Ohladne tej TT ruky, tak to napr. castokrat ani ne3betujem PF, ale rozhodol som sa izolovat. Ten plan s delayed cbet pouzivam casto a mam s tym velmi dobre skusenosti ale takyto typ hracov castokrat zaplati flop, turn a foldne river (ano, viem si predstavit 3streets of value proti tomuto hracovi), cize sa snazim ziskat value co najskor a pripadne checknut behind river resp. zvolit thin valuebet. Ten turn minbet rozhodne nebol missclick. To je taka 'strategia' ktoru vidavam rel. casto a funguje asi takto: Prejavit agresiu na flope, minbetnut turn, a ked super neraisne, vypalit bombu na riveri ako bluff. Ich rozmyslanie je asi nieco na styl, na turne nic nema, nebude mat ani na riveri. A o tom, ze sparovana top karta je najhorsia karta na dalsi barrel sa ani nemusime bavit. Ten villain o tom imo nema ani len sajnu. Ten turn som sa rozhodol neriskovat a checknut behind (ten minbet je v podstate check) a revaluate river (=po jeho flop check/minraise uz v podstate ako keby mam tu extra street of value). River mi prisiel ako cisty spazz.
A k tej JJ ruke nemam viac slov :(
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod ___Mortylen___ 09 Mar 2011 16:45

Zatial mam odohratych 4.5 tisic ruk pri 5.80ptbb. Mam vsak pocit, ze sa mi dari suboptimalne. V showdowne stale dostavam solidne knedle a nemyslim si, ze je to kvoli mojmu rel. vysokemu WTSD a naslednej slabsej range. Jednoducho to tym expertom doskace a ja to povacsine 'musim' doplatit. Prehral som aj rel. dost all-in konfrontacii ako favorit a sem tam narazil do top PF range superov ale to sa da zrejme ocakavat pri style akym to ja momentalne hram. Nutno povedat, ze biiiajjjsss lietaju ako handry a graf trosku pripomina EKG ale pokial som v pluse, nebudem sa stazovat (predsa len, kopu spotov, ktore som mohol polahky prehrat som ustal 8-) )

Velmi rad by som si nieco nastudoval o preflop hre, ak o niecom dobrom viete, prosim poradte.

+ mam dalsi ciel na marec. Stat sa silver lvl hrac na LA (ani neviem preco, v podstate dostanem len nejake extra percento ako RB ale darovanemu konovi na zuby nepozeraj ;)

Oh, a este by som rad zhrnul veci, co ma na pokri tiltuju, lebo v poslednom case nielen hram ako opiciak ale sa tak casto aj spravam :angel:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod ___Mortylen___ 10 Mar 2011 01:33

Haha, tak napriklad toto ma dost tiltuje :) Jedna z prvych ruk DNESNEJ session :)
Villain unknown, uplne prva ruka s nim.

Cassava Poker $0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 3 players - View hand 1223951

Hero (SB): $20.38
BB: $18.07
BTN: $10.52

Pre Flop: ($0.30) Hero is SB with K :diamond: K :club:
1 fold, Hero raises to $0.60, BB calls $0.40

Flop: ($1.20) 6 :heart: 5 :diamond: K :spade: (2 players)
Hero bets $0.60, BB calls $0.60

cbetujem pretoze chcem stacky dnu a to sa najlepsie robi, ked clovek betuje :) A samozrejme chcem mat balanced cbeting range atd. Po jeho call ho davam na nejaku draw, jednoducho preto, lebo K zrejme nema. Z "made" hands ho davam na vsetko :) Ahigh a nejaku tu random 6, pripadne 5, obcasne sety ofc.

Turn: ($2.40) 9 :diamond: (2 players)
Hero bets $1.20, BB raises to $6, Hero calls $4.80

turn si akurat poviem, 78 got there ale tak nebetni si svoj top set. Sizing znovu taky maly z tychto dovodov:
imo nema stacking hand, pretoze toho kona ma velmi malo
ak ma dva pary/set moze ho tento bet vyprovokovat k raisu, lebo moze mat pocit, ze mu unika value
vyzera stabby
moznost check/raise sa mi zda nerealny pretoze co tam betne? K nema, vsetko ostatne sa potesi cheap riveru a ak ma silnu value hand, stacky pojdu dnu tak ci tak a navyse je to prilis aggro a folduje to takmer uplne vsetko. Check/call zase moze value uniknut mne ak betne nieco retardovane ako .50c

po jeho mocnom raise ho okamzite davam na value hand. Stale mam namysli 78, 78, 78 ale je tam toho viac co takto moze hrat. Kazdopadne chcem aby sa sparoval river.

River: ($14.40) A :heart: (2 players)
Hero bets $13.18, BB calls $10.87 all in

River je v podstate blank, unknown imo takto sotva zahra A6, A9 atd. Mam vsak velmi sick pocit. Uplne iracionalny, proste sa citim porazeny a to sa da v tejto chvili jedine so 78 alebo AA (A-ha! na to som uplne zabudol, moznoze ma tie esa a voli super advanced imba line). Ten pocit je az tak silny, ze uvazujem o check/fold ( :shock: ). Poviem si vsak, ze to je z rise snov foldovat toto na NL20 sb vs bb proti randomovi v prvej hande bez history (3handed :)) a navyse, nikdy by som sa nedozvedel, ci som to spravil dobre. To by malo za nasledok, ze by som sa na sebe nemohol pozriet do zrkadla a na nic ine by som nemyslel dobry tyzden.
Kedze sa stackujem ale tusim, ze som pozadu, musim tu betnut, lebo inak by mi uniklo kopu value z ruk, ktore porazam a ktore sa rovnako stacknu.

Spoiler:
Final Pot: $36.14
Hero shows K :diamond: K :club:
BB shows 7 :spade: 8 :club:
BB wins $34.34
(Rake: $1.80)

cool story bro! :good:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod Ronio 10 Mar 2011 11:40

Podla mna si result oriented a zahral si to dobre. Hral by som to podobne, teda mozno by som shovol ten turn uz,
ked mu das range len 99,66-55,K9s,87s, 87o tak si mierne lepsi, ked to spravi s AK tak si velky favorit
Ronio

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 8 krát/5 krát

Odoslaťod tucniak 10 Mar 2011 11:48

linia bet-bet/call-shove ti pride fit?
sam pises ze tie ruky sa aj tak stacknu(co ta valueraisovali), nevidim dovod zuzovat mu range tym ze donkshipnem river :)

cele to akosi nedava zmysel.
takisto neviem ci ta bezne tak hugeraisuju na turne, kazdopadne kedze ty mas top set a ako si sam napisal oni toho nemaju az tak tolko co mat (kedze je to BvB navyse), ak uz sa tam rozhodnes callovat chcelo by to asi river ist do c-c modu a nechat supera spewnut imo :)

___Mortylen___ napísal:ak ma dva pary/set moze ho tento bet vyprovokovat k raisu, lebo moze mat pocit, ze mu unika value
vyzera stabby

tu sa slusne outlevelujes proti neznamenu

___Mortylen___ napísal:Kazdopadne chcem aby sa sparoval river.

mas na to odds?:) aky mas v tom momente plan, ak sa nesparuje? ake mas podla teba implied odds, ked sa sparuje?

___Mortylen___ napísal:a navyse, nikdy by som sa nedozvedel, ci som to spravil dobre.

to akoze musis callovat o stacky aby si vedel, ci si to spravil dobre?a odkedy zavisi to, ci to bolo dobre, co ti super v danom spote v tom momente ukaze? :dzejkej:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 10 Mar 2011 16:32

Ak by som vedel, ze na riveri s velkou pravdepodobnostou shipne celu svoju value range (tzn. two pair +) tak check/call je rozhodne lepsia option. Dost casto nechavam urcitym hracom priestor na spews a zatial to vychadza bajecne, pre mna :D

ten leveling je vsade pritomny. Asi zvysim pocet stolov :)

no odds nato samozrejme nemam, moje ready su sice povacsine dobre, ale zdaleka nie som neomylny a dat ho v tom spote na 78 v prvej spolocnej ruke je imo cisty nonsens. Myslel som si vsak, ze ma 78 lebo vravim, Kinga nema, cize jeho flop range je naklonena draws, a kedze jediny top two pair je 56 a nie je flush draw, pravdepodobne ma straightdraw alebo nejaky float. A implied mam myslim slusne, co so mal moznost vidiet zatial na NL10 & NL20.

Chapem co mas na mysli, ale predsa len foldovat tam third nuts je trosku mimo moje schopnosti momentalne. A ano, som station :) Nedavam sem vela takych ruk, ale skusaju tuna junaci na mna kadeco. Samozrejme po metode pokus/omyl som zistil, kto je skor nachylny k spews a kto hra "face up" ale hovorim, som samouk (please, odporucte mi nejake videa!!!) a za education sa plati a ja za to casto platim stackmi priamo v hre.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod ___Mortylen___ 11 Mar 2011 13:45

Dnesna session. Totok ma tiez vie dobre roztiltit. Super je solid (NL20 solid) reg.

Cassava Poker $0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1226465

BB: $27.30
UTG: $14.59
Hero (CO): $32.94
BTN: $20.00
SB: $22.30

Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with 8 :diamond: 8 :club:
1 fold, Hero raises to $0.60, 1 fold, SB calls $0.50, 1 fold

Flop: ($1.40) K :heart: 8 :spade: 9 :heart: (2 players)
SB checks, Hero bets $0.90, SB calls $0.90

Turn: ($3.20) 9 :club: (2 players)
SB checks, Hero bets $2, SB calls $2

River: ($7.20) K :spade: (2 players)
SB bets $18.80, Hero folds

Final Pot: $7.20
SB wins $6.84
(Rake: $0.36)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!