wsop2 napísal:... ale radsej ma zrusili a za chvilu zrusia aj tento nick.
ty by si sa mal zrusit uz sam aj dakedy
wsop2 napísal:... ale radsej ma zrusili a za chvilu zrusia aj tento nick.
poldinhoo napísal:ja nemam slov uz naozaj..tebe nieco hovorit, to je ako kricat do suda asi..
som ti pisal, ze 7castle sa do rozhovoru netlacil, ale bol osloveny..stale ho napadas, pritom on ani nereagoval doteraz poriadne..
tvoje prispevky za sebou ani nedavaju logiku..podla teba teda 7castle teda profik nie je, uz sme to poculi.. to je fajn, nemusis to pisat 100x, aj tak je to absolutne nepodstatne..
chapem, ze internet dava slobodu vyjadrovat sa hocikomu..ale co je moc to je moc..
palo1973 - 8. februar 2011 napísal:nebolo by zle keby sa moderatori viac starali o forum,lebo je tam bordel ako v tanku,same stupidne nove temy,ktore sa samozrejme uz riesili 1000 x inde,staci to zavriet,presunut kam to patri a zakladatela temy upozornit nech si precita pravidla pouzivania
taky skurveny bordel je na fore,uz by ste s tym mohli nieco urobit,sa ludia predbiehaju kto zalozi stupidnejsiu temu a kazdemu je to jedno...
palo1973 - mesiac po napísal:mayday malokedy s tebou suhlasim,zrejme preto ze som uz o nejaky ten piatok starsi,ale tentokrat ti davam 100 % za pravdu,typek je pomerne neskodny,neni vulgarny
ROYAL SHlT napísal: wsop
Dokážeš akceptovať nejaké fakty? K ničomu si sa zatiaľ relevantne nevyjadril. Vieš, ak ja napíšem nejaký post, tak som vďačný, že niekto poradí, odpíše, venuje čas, aj keď nesúhlasím...a to sa prejavuje tak, že si to aspoň prečítam a zamyslím sa nad tým. Veľa ľudí Ti tu slušne odpísalo, vysvetlovalo...a ako vidím, ty si stále pokračuješ vo svojom bez toho, aby si na niečo reagoval (nieto, aby si sa ešte zamyslel). Každý, kto niekedy zablúdil do nejakej diskusie pozná takých vyrypovačov-kolovrátkov ako si ty. Diskusia nikam nevedie a len sa stupňuje nepríjemná atmosféra. O čo Ti ide?
Čo sa mňa týka, nazvi ma kľudne Kaddáfím (aj tak vieš o ňom prd), pre mňa si brzda a odomňa máš ďalšiu - karmu a kľudne Ti dám ďaľšiu aj na 10tom počítači Tvojho dedka.
wsop2 napísal:ROYAL SHlT napísal: wsop
Dokážeš akceptovať nejaké fakty? K ničomu si sa zatiaľ relevantne nevyjadril. Vieš, ak ja napíšem nejaký post, tak som vďačný, že niekto poradí, odpíše, venuje čas, aj keď nesúhlasím...a to sa prejavuje tak, že si to aspoň prečítam a zamyslím sa nad tým. Veľa ľudí Ti tu slušne odpísalo, vysvetlovalo...a ako vidím, ty si stále pokračuješ vo svojom bez toho, aby si na niečo reagoval (nieto, aby si sa ešte zamyslel). Každý, kto niekedy zablúdil do nejakej diskusie pozná takých vyrypovačov-kolovrátkov ako si ty. Diskusia nikam nevedie a len sa stupňuje nepríjemná atmosféra. O čo Ti ide?
Čo sa mňa týka, nazvi ma kľudne Kaddáfím (aj tak vieš o ňom prd), pre mňa si brzda a odomňa máš ďalšiu - karmu a kľudne Ti dám ďaľšiu aj na 10tom počítači Tvojho dedka.
uz som myslel ze ziadnu cervenu nedostanem ok ale ty si ziadnu otzku nepolozil na co ti mam odpovedat?a tym kadafim lukasenkom a kimom som myslel rezim ktory tiez potlaca ine nazory ako tie svoje odpajanim ludi od internetu a moznosti vyjadrit sa.vies dobre vypnu mi chat tak si poviem ok ale zablokuju si vlastnu stranku pre mna aby som si nemohol pozriet spravodajstvo ani vysledkz turnajov vsak ziju a zo sponzorov....
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 7 hostí.