MiskoKvo napísal:hrat EPT, WPT, EMOP, U***et, CZ-SK turnaje ... 10 rokov .. odohrat tak 15 000ruk a cele to moze byt jeden run alebo pruser ... way to go ked si chces rano kupit chleba a natankovat..
+ platit hotely, cestu, vysoky rake ..
edit: neodcudzujem live hru .. boze chran .. radsej by som hraval live a uzival si atmosferu atd .. ale biznis je biznis
extrémna sprostosť... Asi ako keby som napísal že online je rigged. Je to proste ina disciplína...Prispôsobíš sa a je obrovská šanca že si hráč v profite (v klasických klubových turnajoch)... pri turnajoch svetového formátu je to o čosi ťahšie kôli kvalitnému polu hráčov...Už ma unavuje počúvať, že live hráči ani za 5 životov neodohrajú vierohodnú vzorku a ľudia čo masstablujú online 1000+ turnajov mesačne sú topOVERthetop (samozrejme sú to výborný hráči) len už sa to trošku preháňa s takýmito názormi. Napriklad mi povedz, kde na internete si zahráš CG kde si DEEP 5 a viac BI a to 3/4 stola, kdežto pri kvalitnej LIVE CG je to bežné a sedia ti tam rybice. To je to čo ti vyváži naklady na hotely/rake a podobne.