janobendik napísal:Vlado fandim Ti a mam Ta za dobreho hraca uz hadam viac ako 3 roky < raz som uz na tomto portali na nieciju otazku o tom kto by mohol byt SK pokerhviezdou, som uviedol Tvoje meno>, ale popravde musis zacat makat na vysledkoch a vediet predat svoje pokrove umenie, lebo len ty sa presadia medzi pokrovou komunitou co maju vysledky! ... V clanku uvadzas, ze na live scene je strasne vela slabych hracov!? Preco to teda nevyuzijes??!!< naopak ani sa nepamatam, kedy si nieco live trafil> Neber to teraz v ziadnom pripade zle, ale ja si naozaj myslim < hrali sme spolu, a ver mi viem posudit moznosti hraca> ze je najvyssi Tvoj cas zacat hrat nieco solidne - EPT, WPT, EMOP, U***et, CZ-SK turnaje s vkladom nad 200E...
Jano ciastocne mas pravdu, ver mi ze aj ja sam by som bol teraz uz rad niekde inde, ale to ze nie som je proste realita, podla mna je to vysledok kombinacie nedostatku stastia v par klucovych spotoch, par zlych rozhodnuti (nie priamo za stolmi) a negamblerskeho pristupu, ja sa nemozem len tak rozhodnut hravat 1500e+ turnaje... hravam vsetko co sa mi podari okolo 500e, nehitol som nic poriadne za posledne 2 roky, takze asi tazko budem hravat EPT
Realita je taka ze podobne turnaje na Slovensku nehra takmer nikto (preco asi), okrem par ludi co maju prachy z realneho zivota (nie z pokru) alebo par takych co random nieco hitli, ty to mozes pripisovat skillu pre mna su to random hity, proste mali viac stastia ako ini, to je cele.
janobendik napísal:Zbytocne tu beriete niektori do papulky daga, vie to hrat velmi slusne, ma vysledky a nikto, opakujem nikto nevie tak dobre predat svoje meno ako on!!! A kedze jednoznacne su meradlom pokru peniaze a slava je na SK sceneJednotka!
Neviem ci pod "niektori" myslis aj mna, ja mozem len zopakovat, ze o uspechoch tu nikto nepochybuje, ale nejak mi tazko zabranis z toho co som pocul/zazil mysliet si ze uz len na malom Slovensku je mnozstvo lepsich hracov, to je asi tak vsetko co som povedal... O predavani mena sa bavit nemusime, ano marketing je jeho silna stranka, ja som komentoval len jeho pokrove skills, zas nie som uplny random aby som si to nemohol dovolit, nie?