Dnešné 2 seasson, dnes chcem ešte jednu aby som odohral aspon 1k ruk:

- Amount Won in USD over Hands Played.png (59.97 ) Zobrazená 2399 krát
Je to lepšie ako včera, väčšinu času BE. Myslím že ešte 1-2 dni a pojdem do plusu. Všimol som si že veľa bluffujem a natom prichádzam najčastejšie o stack.
Takže poučenie do budúcna: Nebluffovat tak často, viac sa sústrediť na hru, konečne vyriešiť tie preskakujúce staty, ktoré som myslel že už som fixol, no tie ma najviac tiltujú
Ciele na mesiac Apríl:[ - ]
17k hands[ - ]
Narakeovať 170$[ - ]
Nahrať aspon 30BI na NL6 ( aktual 16 )[ - ]
Dočítať Easy Game vol. 1 [ - ]
Každý deň minimálne 30 minút výukeového videa [ - ]
Zopakovať si články Outs, Odds, Pot Odds, Imlied Odds, Equity, Fold Equity Pacific Poker - $0.06 NL - Holdem - 6 playersHand converted by PokerTracker 3Prídávam jednu ruku 48/18 hráča
MP: $6.67Hero (CO): $6.65BTN: $10.24
SB: $7.90
BB: $2.10
UTG: $13.18
SB posts SB $0.03, BB posts BB $0.06
Pre Flop: ($0.09) Hero has Q

A
UTG calls $0.06,
MP raises to $0.27,
Hero calls $0.27,
fold,
fold,
fold,
foldFlop: ($0.69, 2 players) T

Q

J
MP bets $0.69,
Hero calls $0.69
Preflop raisoval iba 4BB po jednom limperovi, čo mi prišlo štandardné a tak som mu AK nepripisoval. Prišiel dosť nebezpečný flop, kde betol pot, očakával som že má buď dva páry, alebo TP so slabším kickerom ako mám ja, preto som iba callol s tým že uvidím čo urobí na turneTurn: ($2.07, 2 players) 8
MP checks,
Hero bets $1.55,
MP calls $1.55
Prišiel check, vedel som že si silou svojich kariet nebol priliž istý a nechcel to tam tlačiť, keďže som po vysokom Cbete iba do calloval. Betol som 3/4 potu, on call.
River: ($5.17, 2 players) A
MP bets $4.16,
Hero calls $4.14
Prišiel mi 2. pár, bral som do úvahy ešte to že má po flope max dva páry, a ja tiež. Nejak som si neuvedomil možnú SD, keďže som na turne betol 3/4 potu vytvoril som mu zlé odds na dorovnanie. Myslím že mi uškodil ten druhý pár ktorý mi dal príliž veľké oči, citil som sa silny a dal som insta call.
MP shows K

J

(Straight, Ace High) (PreFlop 37%, Flop 37%, Turn 20%)
Hero shows Q

A

(Two Pair, Aces and Queens) (PreFlop 63%, Flop 63%, Turn 80%)
MP wins $12.66