Vcerajsok opat v pluse. Rozhodol som sa, ze budem zverenovat zisky/straty v tyzdnovych intervaloch, nech tu nie je kazdy den spam.
Budem sem cez tyzden postovat hlavne ruky, pri ktorych som si nebol isty hrou a nevedel som ako to zahrat.
Tato handa je zrejme uplne klasicky priklad:
Full Tilt Poker $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 6 players -
View hand 1273357DeucesCracked Poker Videos Hand History ConverterHero (MP): $2.03CO: $2.31
BTN: $2.04
SB: $3.28
BB: $2.73
UTG: $4.80 22/16, af 6.0, c-bet 100%, pocet ruk 37Pre Flop: ($0.03) Hero is MP with Q
A
UTG raises to $0.06, Hero calls $0.06,
4 foldsFlop: ($0.15) 3
9
Q
(2 players)UTG bets $0.12, Hero calls $0.12
Turn: ($0.39) 9
(2 players)UTG bets $0.30, Hero calls $0.30
River: ($0.99) 7
(2 players)UTG bets $0.60, Hero calls $0.60
Final Pot: $2.19
Hero mucks Q
A
UTG shows K
K
(two pair, Kings and Nines)
UTG wins $2.05
(Rake: $0.14)
Potrebujem poradit ako hrat tieto spoty: Mam hratelnu ruku, mam poziciu ALE mam supera na ktoreho nemam ziadny read, ma slusne staty je tight, je agresivny a urcite moze byt schopny aj blafovat a byt tricky. Keby som bol OOP tak aj takuto ruku foldujem, necitim sa dobre v takychto spotoch.
PF: UTG raise je urcite uzky range ruk a vacsinou ma poraza. Davam mu tu tak 10% range na raise z UTG.
Fold : nemusi byt zla volba, ale mam poziciu a celkom hratelnu ruku.
Call: udrzim jeho horsie handy v hre (ak ale nejake take su?! napada ma len ATs,AJs,KQs,KJs, QJs). Navyse ak raisuje low-middle pairs tak v pripade overcard sa mu toto bude zle hrat a mam sancu, ze foldne na Jxx alebo Kxx boardoch.
Raise: Otocim moju slusnu handu na bluff, bude hrat proti mne len s rukami, ktore neporazim. Myslim si, ze by mi tu aj tak nepokladal prilis casto.
Flop: Super dava c-bet a ja len call - toto je asi chyba. Poraza ma tu AA,KK,QQ,99,33. Ja porazam zvysne pary, KQ,QJ,KJ,AK pripadne este nieco navyse co som neratal v jeho range. Nevadia mi ani overcards, ruky co ma porazali ma budu porazat aj ked pride A alebo K jedine pribudne AK ako ruka co ma poraza ked bude turn K. Preto som dal call s tym, ze skusim ziskat dalsiu value na turn/river ak pridu priaznive karty.
Turn: Skvela karta, 99 je ovela menej pravdepodobne. Opat nic sa nezmenilo ruky co ma biju tak ma biju aj nadalej, zvysok porazam. Super vsak zase betuje a to skoro pot. Tu zacinam mat problemy. Neviem mu teraz urcit presne range. Je mozne, ze betuje len ruky co ma porazaju? Moze betovat KQ,QJ? Podla mna by nebetoval AK a nizsie pary ale isty si nie som lebo ako som pisal nemam ziadny read ako tu hra. Dal som call - asi som mal uz foldnut tu!
River:7h nic nemeni a on zase betuje a to cca 2/3 potu. Stale mam TPTK a callujem. Zrejme sem som sa nemal s mojou rukou uz dostat...
Vdaka vopred za rady.