dzejkej napísal:Chlpo1989 napísal:Dalsia vec je ta, ze zrejme s tym, ze callujes turn bet, budes musiet callnut aj river bet.
A to uz preco?
Moja chyba, nevsimol som si dobre velkost stackov...
dzejkej napísal:Chlpo1989 napísal:Dalsia vec je ta, ze zrejme s tym, ze callujes turn bet, budes musiet callnut aj river bet.
A to uz preco?
chulanbetra napísal:2dzejkej:
Podla pokerstove 10% je 77+,A9s+,KTs+,QTs+,AJo+,KQo
chulanbetra napísal:Poraza ma tu AA,KK,QQ,99,33. Ja porazam zvysne pary, KQ,QJ,KJ,AK
chulanbetra napísal:Turn decision:
Je pravda, ze monster hand ako set by na turne nechekoval, rovnako je pravda ze by pravdepodobne checkol drawing hand.
Ale mohol by tiez checknut handu ktora ma istu showdown value a s ktorou chce vidiet lacno showdown, navyse hra OOP, co ho moze k tomu este viac navadzat (nechce doplacat velky river bet). Moze tak hrat AA,KK,AQ (moze skusat c/r liniu na turne), KQ, QJ, QT, JJ,TT a nizsie pary.
River: ked dam check behind tak AA,KK, KQ, QJ,QT sa moze pokusat o value beto a mozem zhodnotit situaciu (niekedy pride pre mna scare karta a ja zlozim alebo jemu pride scare karta a checkne vtedy usetrim). Rovnako betne slabsie Qx ruky a naopak castejsie dorovna JJ,TT.. (kvoli turn checku).
Otazka je kde je viac value?
chulanbetra napísal:Asi zriedkavo by tu dal call a potom na river ukazal set,OVP.
chulanbetra napísal:Ovela castejsie bude mat mensie pary, bustnute draws s ktorymi bude callovat.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 44 hostí.