Mno bolo by na case volaco s tym spravit
Totizto tieto veci, co tu pises, sa deju kazdemu a naozaj denno-denne. Ja sam som si odsledoval, ze dve takmer totozne session som vnimal uplne inak pocas downswingu a inac pocas normalneho winning obdobia. Proste toto vsetko je len psychika a obv sa do toho este viac ponaras. Nemozes hladiet na villainovu preflop ruku po tom, ako to tam v tilte posles s TPTK na superdrawy boarde a on ti ukaze top 2 pary a ty si povies: "wtf, vsak preflop som mal AK vs K9, to je ake nespravodlive...". Proste takto to brat nemozes, pozri sa, ako casto si mal ty PF horsiu ruku a dotiahol si to do vitazneho showdownu.
Ak hravas tie session s takymto mindsetom, tak by si ich radsej ani nemal hravat a popracovat trosku na psychike, popripade daco precitat a nastudovat, nech ti to doda chut a sebavedomie. Result orientation je jedna z najvacsich pliag, ktore ta mozu stretnut, tak skus proti tomu zabojovat
Necheckuj si pocas session, ze ako to prebieha, ci si up alebo down, proste sleduj na 100% iba hru, nenechaj sa nicim rozptylovat a rozmyslaj nad svojimi rozhodnutiami a nie nad tym, kolko si zarobil. Napriklad pred tym, ako zacinas session, si skus miesto "dufam, ze sa mi bude darit a vela vyhram" povedat napr. "dufam, ze budem robit dobre rozhodnutia a z kazdej situacie vyzmykam najviac EV".