Wolf's way

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wolf's way

Odoslaťod lolofon 25 Apr 2011 10:10

vlk25 napísal:Dnes už hrať nejdem lebo zas to dopadne ako včera :wall:

Hm, toto teda urcite nie je spravny pristup, byt trosku menej result-oriented nezaskodi :)
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod vlk25 25 Apr 2011 20:18

Dnes dost nahovno, -3,5 BI :wall: iba asi 800 rúk, celý čas card dead. Moje AK vs K9, AK vs 46o.... Každý set mi foldovali aj po 6 centovom bete do 50 centoveho potu. Moje TPTK vždy vyhoreli na nejakých dvoch odveci pároch typu Q3 a podobne blbosti.
vlk25

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod Chlpo1989 25 Apr 2011 20:27

vlk25 napísal:Každý set mi foldovali aj po 6 centovom bete do 50 centoveho potu.

Really A-game? :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod vlk25 25 Apr 2011 20:28

to už bolo zufalstvo :crazy: a priklad, ktorý nebol podložený skutočnou udalosťou :D ale v tom duchu sa to nieslo
vlk25

Odoslaťod matiapag 25 Apr 2011 21:24

Mno bolo by na case volaco s tym spravit :) Totizto tieto veci, co tu pises, sa deju kazdemu a naozaj denno-denne. Ja sam som si odsledoval, ze dve takmer totozne session som vnimal uplne inak pocas downswingu a inac pocas normalneho winning obdobia. Proste toto vsetko je len psychika a obv sa do toho este viac ponaras. Nemozes hladiet na villainovu preflop ruku po tom, ako to tam v tilte posles s TPTK na superdrawy boarde a on ti ukaze top 2 pary a ty si povies: "wtf, vsak preflop som mal AK vs K9, to je ake nespravodlive...". Proste takto to brat nemozes, pozri sa, ako casto si mal ty PF horsiu ruku a dotiahol si to do vitazneho showdownu.

Ak hravas tie session s takymto mindsetom, tak by si ich radsej ani nemal hravat a popracovat trosku na psychike, popripade daco precitat a nastudovat, nech ti to doda chut a sebavedomie. Result orientation je jedna z najvacsich pliag, ktore ta mozu stretnut, tak skus proti tomu zabojovat :) Necheckuj si pocas session, ze ako to prebieha, ci si up alebo down, proste sleduj na 100% iba hru, nenechaj sa nicim rozptylovat a rozmyslaj nad svojimi rozhodnutiami a nie nad tym, kolko si zarobil. Napriklad pred tym, ako zacinas session, si skus miesto "dufam, ze sa mi bude darit a vela vyhram" povedat napr. "dufam, ze budem robit dobre rozhodnutia a z kazdej situacie vyzmykam najviac EV". ;)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod vlk25 26 Apr 2011 19:31

matiapag, ďakujem za podporu, tvoje posty mi vždy niečo dajú. :poklona:

Dneska som odohral asi najviac rúk doteraz bolo ich 1700, mal som v pláne narakeovať 15 dolárov a podarilo sa. Profit je tiez slušný +5BI. Začiatok bol taký všeliaky, zas ma odrovnalo AA vs J4 a KK vs QTo ale nejak som sa nad to povzdnisol :) Pozrel som si jedno zaujimave video, čo mi dodalo chut hrat dalej. Zistil som že mi viac vyhovuje keď hrám 6-9 stolov naraz. Keď sú iba 4 vymýšlam hluposti čo som videl vo vyukových videách a potom zistím že tam kde hram je iný svet a su tam sami magari čo idu do hry s hocičím. Omylom som dnes zapol NL10 stol a zistil som to až ked som pustil 5 dolarov :D Dnes som hral stylom 18/13, neskor ked si prejdem handy nejaku mozno postnem. Zbuchal som si novu pracovnu kde ma nebudu otravovat spolubyvajuci a nebudem kvoli nim tiltovat ako to bolo po ine dni.

Tu je graf, dnes mozno este budem hrat, potrebujem narakeovat 10 dolarov co som vcera zanedbal, nemozem si dovolit nejchat ujist bonus kvoli 10tim dolacom.. Celkom ma teši redline :)

Amount Won in USD over Hands Played.png
Amount Won in USD over Hands Played.png (61.46 ) Zobrazená 2407 krát
vlk25

Odoslaťod vlk25 01 Máj 2011 18:46

Dlhšie som sa neozval, dovodom bola jedna dlha session ktorú som hral pred cca 5mi dnami, pustil som v nej 6 alebo 7 buyinov. Hral som vytiltovaný, nahnevaný a nervózny a ako kkt som hral dalej a nevypol som to. Bol som na druhý deň na seba nahnevaný a znechutený. Dal som si od pokru až do dnes prestávku a to malo následky aj na ciele ktoré som mal pre apríl.

Ciele na mesiac Apríl:

[ x ] 17k hands - podarilo sa iba 16 300, tento ciel sa dalo splnit ale posledných 5 dní som vobec nehral takže to mohlo byť o 6-7k viac
[ x ] Narakeovať 170$ - dovod je ten istý čo hore
[ x ] Nahrať aspon 30BI na NL6 ( aktual 16 ) - sem som sa absolutne nepribližil a skončil som mesiac v minuse 4BI
[ x ] Dočítať Easy Game vol. 1 - k čítaniu kníh sa neviem dokopať
[ ✔ ] Každý deň minimálne 30 minút výukeového videa - toto by som asi aj zafajkol, nebolo to kazdy den min 30 ale niektore dni som si nadbhol na 2 dni dopredu :)
[ ✔ ] Zopakovať si články Outs, Odds, Pot Odds, Imlied Odds, Equity, Fold Equity.

Teraz je čas dať si ciele na mesiac Máj

[ - ] Volume 30k hands
[ - ] Level SILVER
[ - ] Zakotviť na NL10
[ - ] Prečítať Easy Game
[ - ] Podrobnejšie analyzovať ruky
[ - ] Písať si poznámky
[ - ] Študovať tak aby som bol sám so sebou spokojný
[ - ] Popracovať na psychike
[ - ] Dokončiť "pracovňu"

Dnes som odohral 627 rúk, výsledok je +4BI, session hodnotím ako najkvalitnejšiu doteraz čo som odohral. Až na jednu chybu som bol so sebou spokojný a potešila ma aj redline. Dnes už hrať nejdem pretože ide hokej :)
Amount Won in USD over Hands Played.png (52.62 ) Zobrazená 2246 krát
Naposledy upravil vlk25 dňa 02 Máj 2011 20:57, celkovo upravené 1 krát.
vlk25

Odoslaťod vlk25 02 Máj 2011 20:11

Dnes 2 kratšie session dokopy 525 rúk... Kokos tak ciel som si dal dosť vysoký zdolať 30k hands :D Uvidíme ako to pôjde mám menej času ako v apríli a teraz mi aj vypadnú nejaké 2 víkendy. Dnešný profit +4BI. Známka ktorú by som si dnes dal je pekná 2 :) Asi iba nejaké 2 chyby a pár loose openov. Ale inak som so sebou spokojný taktiež s analýzou hier. Začal som si počas session označovať zaujímavé ruky a následne si v review robiť poznámky. Uvidíme ako sa mi to po čase vráti :) Zažívam hernú pohodu a v niektorých spotoch robím fishky z regulárov :)

Tu je graf:

Amount Won in USD over Hands Played.png (49.06 ) Zobrazená 2158 krát
vlk25

Odoslaťod matiapag 02 Máj 2011 21:42

Fajn, ze sa dari ;) Imo tie poznamky su nuts, presvedcil som sa o tom aj sam a odkedy si ich pisem podstivejsie, tak sa mi hra ovela pohodlnejsie. Ono aj tym, ze na LA nie je az take obrovske pole hracov, tak sa casto stretavam s tymi istymi hracmi a dokonca na niektore fishky mam 400-500 ruk, co bolo pred tym najviac, co som mal na regov na starsoch :) Teraz mam na regov za 15k odohratych ruk kludne aj 1k-1,5k a super poznamky, ktore strasne pomahaju odhalit ich leaky a nasledne to exploitovat.

Keep going, nech sa coskoro stretneme na NL10 ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod vlk25 02 Máj 2011 21:57

Robiť poznámky som sa nakopol po prečítai tvojho blogu ;) Ak si udržím hernú pohodu tak o týžden-dva budú prvé shoty :)

Inak na niektorych regov mám po 2 týždnoch hrania 1500 rúk a na fishky aj 400-500. A čo som pozeral stoly NL10 tak som tam mal pár známych :)
vlk25

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!