Holdem manager
Re: Holdem manager
Ahoj, mam problém sHoldem managerem. Hraji na expektu 4az 6 stolu cash full ring. Jakmile se posadim ke stolum zaplatim blind, tak spustim holdem - start auto import.... Po chvilce naskoci na vsech stole statistiky k hracum. Jenze se mi neprirazuji ke spravnym hracum, musim je rucne u jednoho stolu priradit ke spravnym hracum...Jakmile zacnu rovnat dalsi stul, tak ten prvni co jsem srovnal se mi zase rozhazi.....Proste kdyz vezmu pravym tlacitkem statistiku z jekehokoli stolu a chci s ni hejbnout, tak se mi statistika na prvnim stole , i kdyz se jedna o jineho hrace hejbe stejnym smerem.....V holdem mam zaskrtnute policko Fix my stat position...Poradi nekdo co s tim...? kde co nastavit..? Zkousel jsem proklikat kde co , ale bohuzel...nevim
diky
Hugo
diky
Hugo
- Hugo
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Hugo napísal:Ahoj, mam problém sHoldem managerem. Hraji na expektu 4az 6 stolu cash full ring. Jakmile se posadim ke stolum zaplatim blind, tak spustim holdem - start auto import.... Po chvilce naskoci na vsech stole statistiky k hracum. Jenze se mi neprirazuji ke spravnym hracum, musim je rucne u jednoho stolu priradit ke spravnym hracum...Jakmile zacnu rovnat dalsi stul, tak ten prvni co jsem srovnal se mi zase rozhazi.....Proste kdyz vezmu pravym tlacitkem statistiku z jekehokoli stolu a chci s ni hejbnout, tak se mi statistika na prvnim stole , i kdyz se jedna o jineho hrace hejbe stejnym smerem.....V holdem mam zaskrtnute policko Fix my stat position...Poradi nekdo co s tim...? kde co nastavit..? Zkousel jsem proklikat kde co , ale bohuzel...nevim
diky
Hugo
skus preinstalovat HM
- tomasko123
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
tomasko123 napísal:skus preinstalovat HM
To je rada za vsetky drobne. Ty si mal taky problem, ktory Hugo popisuje a vyriesilo sa to reinstalaciou HEM?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:tomasko123 napísal:skus preinstalovat HM
To je rada za vsetky drobne. Ty si mal taky problem, ktory Hugo popisuje a vyriesilo sa to reinstalaciou HEM?
nic sa nevyriesilo, asi preinstalujem aj windows
- tomasko123
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
Hugo, myslim, ze bude treba nastavit preferred seating jednak v herni, aj v HEM. Mal som rovnaky problem, ked som skusal HEM-trial 4 mesiace vzad a zacinal s pokrom na pacificu...ak to nepomoze, tak si skus najprv spustit auto import, potom jeden stol, odohraj par ruk, malo by si to "zapamatat" pozicie, na ktore popresuvas pripadne staty, ak bude treba...az potom si otvor dalsie stoly...potom by mali byt staty uz hadam v poriadku...
Naposledy upravil nabokow dňa 29 Apr 2011 17:53, celkovo upravené 1 krát.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
chalani ide vam HUD posledne 2-3 dni na entraction (konktretne 24hpoker) ???
vcera mi to updatelo hernu a od vtedy mi nezobrazuje staty na stole,aj ked som stiahol najnovsiu verziu HM
mate ten isty problem?
thx
vcera mi to updatelo hernu a od vtedy mi nezobrazuje staty na stole,aj ked som stiahol najnovsiu verziu HM
mate ten isty problem?
thx
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Dlhoocakavane stats pridane po viac ako roku cakania
Autori HEMu pridali konecne dlhoziadane statistiky. Uz vydali beta verziu a neskor dnes vydaju finalnu.
Tu je zoznam stats a link na novu verziu, ktore pribudnu.
Je potrebne reimportovat vsetky ruky, ked chcete aby sa stats prejavili.
Tu je zoznam stats a link na novu verziu, ktore pribudnu.
Je potrebne reimportovat vsetky ruky, ked chcete aby sa stats prejavili.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Som myslel ze ja mam neaky problem s Hemom, tiez mi nejde ten hud, a popravde inde som to neskusal... neake rady?
- fleg
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Čaute, akým spôsobom si môžem z mojej databázi "vybrať" handy povedzme iba z jedného nicku a vložiť tieto handy do čisto novej databázi aby som tú starú mohol vymazať? Prípadne z terajšej databázi vymazať všetko čo nechcem aby tam bolo? Dôvod je ten že v databáze mám strašne veľa rúk z iných herní ktoré sú pre mňa nepotrebné a nechcem ich tam mať (hlavne kúpené handy) Diky
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
v zalozke hands si das all a nastavis si player-co chces, nasledne pravy select all alebo export all to hard drive alebo take nieco..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.