Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Hugo 28 Apr 2011 22:22

Ahoj, mam problém sHoldem managerem. Hraji na expektu 4az 6 stolu cash full ring. Jakmile se posadim ke stolum zaplatim blind, tak spustim holdem - start auto import.... Po chvilce naskoci na vsech stole statistiky k hracum. Jenze se mi neprirazuji ke spravnym hracum, musim je rucne u jednoho stolu priradit ke spravnym hracum...Jakmile zacnu rovnat dalsi stul, tak ten prvni co jsem srovnal se mi zase rozhazi.....Proste kdyz vezmu pravym tlacitkem statistiku z jekehokoli stolu a chci s ni hejbnout, tak se mi statistika na prvnim stole , i kdyz se jedna o jineho hrace hejbe stejnym smerem.....V holdem mam zaskrtnute policko Fix my stat position...Poradi nekdo co s tim...? kde co nastavit..? Zkousel jsem proklikat kde co , ale bohuzel...nevim
diky
Hugo
Hugo

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod tomasko123 28 Apr 2011 22:33

Hugo napísal:Ahoj, mam problém sHoldem managerem. Hraji na expektu 4az 6 stolu cash full ring. Jakmile se posadim ke stolum zaplatim blind, tak spustim holdem - start auto import.... Po chvilce naskoci na vsech stole statistiky k hracum. Jenze se mi neprirazuji ke spravnym hracum, musim je rucne u jednoho stolu priradit ke spravnym hracum...Jakmile zacnu rovnat dalsi stul, tak ten prvni co jsem srovnal se mi zase rozhazi.....Proste kdyz vezmu pravym tlacitkem statistiku z jekehokoli stolu a chci s ni hejbnout, tak se mi statistika na prvnim stole , i kdyz se jedna o jineho hrace hejbe stejnym smerem.....V holdem mam zaskrtnute policko Fix my stat position...Poradi nekdo co s tim...? kde co nastavit..? Zkousel jsem proklikat kde co , ale bohuzel...nevim
diky
Hugo

skus preinstalovat HM :Yahoo!:
tomasko123

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 5 krát/4 krát

Odoslaťod haman 28 Apr 2011 22:44

tomasko123 napísal:skus preinstalovat HM :Yahoo!:

To je rada za vsetky drobne. Ty si mal taky problem, ktory Hugo popisuje a vyriesilo sa to reinstalaciou HEM?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod tomasko123 29 Apr 2011 06:32

haman napísal:
tomasko123 napísal:skus preinstalovat HM :Yahoo!:

To je rada za vsetky drobne. Ty si mal taky problem, ktory Hugo popisuje a vyriesilo sa to reinstalaciou HEM?

nic sa nevyriesilo, asi preinstalujem aj windows :D :crazy:
tomasko123

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 5 krát/4 krát

Odoslaťod nabokow 29 Apr 2011 10:02

Hugo, myslim, ze bude treba nastavit preferred seating jednak v herni, aj v HEM. Mal som rovnaky problem, ked som skusal HEM-trial 4 mesiace vzad a zacinal s pokrom na pacificu...ak to nepomoze, tak si skus najprv spustit auto import, potom jeden stol, odohraj par ruk, malo by si to "zapamatat" pozicie, na ktore popresuvas pripadne staty, ak bude treba...az potom si otvor dalsie stoly...potom by mali byt staty uz hadam v poriadku...
Naposledy upravil nabokow dňa 29 Apr 2011 17:53, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Paliking 29 Apr 2011 13:57

chalani ide vam HUD posledne 2-3 dni na entraction (konktretne 24hpoker) ???
vcera mi to updatelo hernu a od vtedy mi nezobrazuje staty na stole,aj ked som stiahol najnovsiu verziu HM

mate ten isty problem?
thx
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Dlhoocakavane stats pridane po viac ako roku cakania

Odoslaťod haman 02 Máj 2011 19:25

Autori HEMu pridali konecne dlhoziadane statistiky. Uz vydali beta verziu a neskor dnes vydaju finalnu.
Tu je zoznam stats a link na novu verziu, ktore pribudnu.

Je potrebne reimportovat vsetky ruky, ked chcete aby sa stats prejavili.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod fleg 03 Máj 2011 18:19

Som myslel ze ja mam neaky problem s Hemom, tiez mi nejde ten hud, a popravde inde som to neskusal... neake rady?
fleg

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Komedia 09 Máj 2011 01:33

Čaute, akým spôsobom si môžem z mojej databázi "vybrať" handy povedzme iba z jedného nicku a vložiť tieto handy do čisto novej databázi aby som tú starú mohol vymazať? Prípadne z terajšej databázi vymazať všetko čo nechcem aby tam bolo? Dôvod je ten že v databáze mám strašne veľa rúk z iných herní ktoré sú pre mňa nepotrebné a nechcem ich tam mať (hlavne kúpené handy) :) Diky
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod tucniak 09 Máj 2011 01:40

v zalozke hands si das all a nastavis si player-co chces, nasledne pravy select all alebo export all to hard drive alebo take nieco.. :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!