skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers.com (skrill.com)

Odoslaťod Krayo 15 Mar 2011 13:08

Mam problem s vyberom cez moneybookers , dal som vytiahnut peniaze 5.marca , s uctu MB mi stiahlo ale na moj ucet mi to nedoslo a je 15teho a stale nic , tak som tukol na moneybookers na support withdrawal tam som dal submit a cislo transakcie a prislo mi toto:

THIS EMAIL WAS SENT FROM THE MONEYBOOKERS SERVICE DEPARTMENT.

TO REPLY YOU MUST LOGIN TO YOUR MONEYBOOKERS ACCOUNT AND SEND US A MESSAGE
VIA THE ACCOUNT/SECURITY SECTION OF OUR SUPPORT CENTRE.
********************************************************************************

Dear xxx,

Upon receiving your credit card withdrawal request, it is immediately processed by Moneybookers. Depending on your credit card company it may take up to 1 month to show on your statement. We are therefore unable to investigate or put a trace on the payment until 7 days after your request.

If after 7 days you have still not received your withdrawal, please return to the support centre and re-enter your payment enquiry.

Your Moneybookers Team!

co mam robit? dakujem
Obrázok používateľa
Krayo

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 10 krát/0 krát

Odoslaťod palio07 15 Mar 2011 20:23

Krayo napísal:Mam problem s vyberom cez moneybookers , dal som vytiahnut peniaze 5.marca , s uctu MB mi stiahlo ale na moj ucet mi to nedoslo a je 15teho a stale nic , tak som tukol na moneybookers na support withdrawal tam som dal submit a cislo transakcie a prislo mi toto:

THIS EMAIL WAS SENT FROM THE MONEYBOOKERS SERVICE DEPARTMENT.

TO REPLY YOU MUST LOGIN TO YOUR MONEYBOOKERS ACCOUNT AND SEND US A MESSAGE
VIA THE ACCOUNT/SECURITY SECTION OF OUR SUPPORT CENTRE.
********************************************************************************

Dear xxx,

Upon receiving your credit card withdrawal request, it is immediately processed by Moneybookers. Depending on your credit card company it may take up to 1 month to show on your statement. We are therefore unable to investigate or put a trace on the payment until 7 days after your request.

If after 7 days you have still not received your withdrawal, please return to the support centre and re-enter your payment enquiry.

Your Moneybookers Team!

co mam robit? dakujem

myslim, ze pockaj este do konca tyzdna. mne to tiez obcas trvalo az okolo 10 dni
palio07

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Krayo 15 Mar 2011 20:30

hotovo , vybavene ..diky :)
len som si proste myslel ze uz to je nako dlho , ale tak trva to no ;p
Obrázok používateľa
Krayo

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 10 krát/0 krát

Odoslaťod marcoo12snv 01 Apr 2011 18:47

pani ma s tymto niekto skusenosti?

Společnost Moneybookers jako nebankovní finanční instituce je regulována úřadem FSA (Finanční služby Spojeného království) , a jako taková je povinna shromažďovat identifikovatelné osobní údaje..

Některý z pracovníků společnosti Moneybookers se s vámi brzy spojí a poskytne vám další informace o stavu vašeho účtu Moneybookers.

zatial 4 dni bez odozvy od nich...
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod foraid 24 Apr 2011 14:29

fleg napísal:Ano, asi to bude nieco co pise vlade...
Zrazu asi po tyzdni odmna chcu, ucty (elektrika,voda) + ID card... nemam s tym problem, ale po roku mozno aj viac vedenia uctu sa im to zachcelo... a za 2. uz som si tam navysoval ten limit na outgoing transactions, cez potvrdenie bydlyska(my poslali neaky kod postou asi viete)... Neaka podobna skusenost... viem ze to je v celku bezna vec ale po roku (mozno aj viac vedenia uctu...), mi zrazu neveria :/... inak diky za odpovede... btw matiapag bolo to z herne na ucet

nazdar, potreboval by som poradit, dnes mi prisiel presne tento isty email, pozaduju odomna ucet(elektrika) alebo vypis bankoveho uctu, uz mam overenu adresu cez ten ich list na miesto bydliska, mam overeny aj obciansky preukaz, lebo som si nechal poslat tu ich mastercard kartu a teraz chcu odomna toto, ale mam problem v tom, ze byvam s rodicmi takze ucty nie su na moje meno a navyse nemam ani bankovy ucet takze mi nechodia ziadne vypisy a neviem co mam teraz robit. Dakujem za nejake rady
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod tucniak 24 Apr 2011 15:02

a MB mas linknuty na aky ucet ked nemas bankovy ucet?
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod foraid 24 Apr 2011 15:06

na ziadny, kamarat mi tam poslal 10€ z jeho moneybookers uctu a odvtedy mi to islo v pohode
foraid

Odoslaťod foraid 02 Máj 2011 12:04

no bol som si zalozit ucet v sporitelni, povedzme ze mam potrebne dokumenty, poslal som ich tam a uz asi tyzden nikto z ich supportu neodpisal a mam momentalne bloknuty ucet, neviete niekto poradit co s tym a ako mam vobec niekoho z nich kontaktovat ?
foraid

Odoslaťod matiapag 02 Máj 2011 18:44

Malicka otazocka, imo nikde som nevypatral opak, cize asi moje tvrdenie je spravne - nie je potrebne mat 18 rokov na vytvorenie MB uctu, vsak?
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod pokpleja 02 Máj 2011 19:00

Moneybookers FAQ -> Get Started -> I am unable to register - what could be the problem? -> Are you at least 18 years of age? If not, we are sorry but for the time being we cannot accept registrations from minors.
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!