El Barto - 180 SNG Turbo
El Barto - 180 SNG Turbo
Zdravim vas priatelia
Tak som sa rozhodol ze aj ja si zalozim blog, kedze po case fun hrania som sa dal na cestu bankroll managmentu a grindenia
Na zaciatok, mam 19, na dalsi rok sa chystam na vysoku skolu, poker hram viac ako 2 roky a som vychodnar
Moje pokrove zaciatky boli na herni Poker Heaven, kde sa mi prekvapivo celkom darilo, ale po case ma omrzela ponuka turnajov a trafic, tak som sa presunul Full Tilt - hraval som rekreacne, ale sem tam sa nejaky ten dolar podaril, inak som hral uz len na Party Poker kde sa taktiez celkom pekne darilo Ved tie dolare sa hodia stale
Kedze poker ma bavi, tak som sa rozhodol zobrat to troska serioznejsie Uplnou nahodou som sa zoznamil s coachom, s ktorym sme sa dohodli na stakovani a trenovani Nieco take som potreboval, aby na mna niekto konecne daval pozor
Pod dohladom trenera som calal hravat 360 10c na PS Uzastne vsak? Priblizne staty po tychto donkametoch: (je to rovnaky typ turnaja, nwm preco je tych par samostane)
Takze po nudnom grindeni som presiel na vyssie stakes, kedze PS zrusilo dolarove 180s, tak som momentalne na 2,50$ 180
Graf ani staty zatial nepostujem, pretoze este nemam dostatocnu vzorku turnajov
Hravam okolo 10 stolov tak dlho, ako sa mi chce, ale minimalne 3 hodky denne, vacsinou tak 5-6 Objem by mal byt nad 1000 za mesiac, tak uvidim ako sa mi to podari
V tomto blogu by som casom chcel pridavat nejake zaujimave ruky, nejake staty a moj postup (snad) na vyssie limity... Ale je vsak mozne ze to tu zapadne prachom alebo to nikto citat nebude To ja nwm, to zatial vie len moja lenivost, no snad sa prekonam
Ak niekto taktiez hrava 180tky, tak sa ozvite
Tak vela stastia vam vsetkym
Tak som sa rozhodol ze aj ja si zalozim blog, kedze po case fun hrania som sa dal na cestu bankroll managmentu a grindenia
Na zaciatok, mam 19, na dalsi rok sa chystam na vysoku skolu, poker hram viac ako 2 roky a som vychodnar
Moje pokrove zaciatky boli na herni Poker Heaven, kde sa mi prekvapivo celkom darilo, ale po case ma omrzela ponuka turnajov a trafic, tak som sa presunul Full Tilt - hraval som rekreacne, ale sem tam sa nejaky ten dolar podaril, inak som hral uz len na Party Poker kde sa taktiez celkom pekne darilo Ved tie dolare sa hodia stale
Kedze poker ma bavi, tak som sa rozhodol zobrat to troska serioznejsie Uplnou nahodou som sa zoznamil s coachom, s ktorym sme sa dohodli na stakovani a trenovani Nieco take som potreboval, aby na mna niekto konecne daval pozor
Pod dohladom trenera som calal hravat 360 10c na PS Uzastne vsak? Priblizne staty po tychto donkametoch: (je to rovnaky typ turnaja, nwm preco je tych par samostane)
Takze po nudnom grindeni som presiel na vyssie stakes, kedze PS zrusilo dolarove 180s, tak som momentalne na 2,50$ 180
Graf ani staty zatial nepostujem, pretoze este nemam dostatocnu vzorku turnajov
Hravam okolo 10 stolov tak dlho, ako sa mi chce, ale minimalne 3 hodky denne, vacsinou tak 5-6 Objem by mal byt nad 1000 za mesiac, tak uvidim ako sa mi to podari
V tomto blogu by som casom chcel pridavat nejake zaujimave ruky, nejake staty a moj postup (snad) na vyssie limity... Ale je vsak mozne ze to tu zapadne prachom alebo to nikto citat nebude To ja nwm, to zatial vie len moja lenivost, no snad sa prekonam
Ak niekto taktiez hrava 180tky, tak sa ozvite
Tak vela stastia vam vsetkym
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Re: El Barto - 180 SNG Turbo
nejaky 180 man si obcas pinknem ked so mnou siju certi ale nemam na to nervy aj ked raz som skoncil 3. v 2,2 USD turbe kazopadne gl
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
180man su 2 turnaje v jednom, resp. 2 bubble. ITM bubble a potom FT bubble, lebo az na FT su naozajstne peniaze.
Ja som 2x skoncil 11ty z 5 pokusov a je to dost deprimujuce ziskat len 2x buyin (10. az 18. miesto ma rovnaky price!).
Ja som 2x skoncil 11ty z 5 pokusov a je to dost deprimujuce ziskat len 2x buyin (10. az 18. miesto ma rovnaky price!).
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
To su pekne vysledky -:))))
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Obdivujem Ta,ze dokazes hrat svoju A-game na takych limitoch.... a pevne nervy do dalsich bojov....
-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
Ceasears napísal:Obdivujem Ta,ze dokazes hrat svoju A-game na takych limitoch.... a pevne nervy do dalsich bojov....
ved hraje 9centove turnaje
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
korki napísal:ved hraje 9centove turnaje
ved prave preto...
Naposledy upravil eMPe3k dňa 30 Máj 2011 22:38, celkovo upravené 1 krát.
-
eMPe3k - Príspevky: 55
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/5 krát
Dakujem vam
A ano hraval som 10 centove turnaje (1 cent fee ), a nieje to take jednoduche ako sa zda, porazat tych hracov
Teraz hravam 2,50$, co je uz uroven si celkom myslim Prave zacinam session takze GL all
A ano hraval som 10 centove turnaje (1 cent fee ), a nieje to take jednoduche ako sa zda, porazat tych hracov
Teraz hravam 2,50$, co je uz uroven si celkom myslim Prave zacinam session takze GL all
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Dalsi "dva mačky, dve psy"?
Nech sa ti dari
Nech sa ti dari
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ty mas trenera?a naco ked hras 180 sng turbo na stastie?takeho chcem aj ja na to aby si sa dostal na FT potrebujes vyhrat min. 3-4krat all in plus neake kradeze blaindov priestor na neaku kvalitnu hru je uplne min. ja si to pustam popri mtt turnajoch ked mi chyba akcia hravam 15 a 35dolarove je to trosku vyssi level ale princip ten isty bud vyhodis z turnaja ty jeho alebo o par hand on teba.skoda nikdy som tomu nevenoval pozornost ale teraz ked tak nad tym rozmyslam zaujimalo by ma kolko all inov som musel vyhrat v priemere na vyhhru v 180 turbo sng.ked niekto take nieco ma sem s tym
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.