El Barto - 180 SNG Turbo

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: El Barto - 180 SNG Turbo

Odoslaťod Bartman 23 Jún 2011 09:53

jonatanko napísal:Nechcem aby to vyznelo zle ale ludia sa zvacsa vyhovaraju na variaciu -:))) nemyslim si ze pri optimalnej hre budes mat 200 bi swing na 2,5 kedze su vyrazne softnejsie ako byvali s americanmi -:)))

ja sa nevyhovaram :) ja beriem ze robim chyby - a urcite ich bude viac ako si myslim :) snazim sa co to da studovat o tychto sng, ale proste ked ta drzi obdobie, ako napr. vcera, FT, 3 handed a dostanem AA<44 a nasledne ruku nato AK<KK, pri 3 handed, a stale dookola to iste, tak si myslim ze tam nieje vsetko len moja chyba :)

Ale rozhodne beriem, robim chyby :good: ale nemyslim ze som v 200 turnajoch spravil tolko chyb, aby som sa nemohol prebojovat do HU, proste to nieje mozne :D aspon raz by som to urcite ulackoval ako kazdy normalny clovek :D

ramzey napísal:Bude lepsie, treba mysliet pozitivne a verit vo veci ktore robis, ze ich robis spravne a je to len variance.

ja sa stale takto snazim mysliet, ale holt to neda, uz som radsej prestal aj pozerat na vysledky AI preflop (teda uz davnejsie), aby ma to netiltilo :D :)
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod skJacob 24 Jún 2011 02:09

Nazdar, ja som odohral celkom vela 180 manov.

200 BI downswingami sa velmi netrap, stavaju sa a to az prilis casto. Never ludom, co hovoria ze nie, moze sa ti stat aj 2000 BI downswing (ale je to o dost menej pravdepodobne).

Na druhej strane sa ale nevyhovaraj na nestastie, vzdy sa da hrat lepsie a vzdy treba na sebe pracovat. A to ze si budes hovorit "ja mam ale smolu, kedy uz budem mat stastie?" nic nezmeni a nijak ti nepomoze - nehovorim, ze to robis, myslim to ako vseobecnu radu.

Pri SNGs ale aj pri pokri celkovo je mindset mozno rovnako dolezity ako tvoj skill, takze pracuj aj na tom. Treba sa naucit pozerat na situaciu iba ci je +EV alebo nie a podla toho sa riadit a uplne zabudnut na peniaze alebo vysledky.
skJacob

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 4 krát/14 krát

Odoslaťod jonatanko 24 Jún 2011 02:24

no neviem neviem pri 70%-100% roi co na tych 2,5$ budu mat lepsi hraci sa da nasimulovat 2k bi downswing? To su pekne rozpravky -:))
jonatanko

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Odoslaťod Bartman 24 Jún 2011 10:22

jonatanko napísal:no neviem neviem pri 70%-100% roi co na tych 2,5$ budu mat lepsi hraci sa da nasimulovat 2k bi downswing? To su pekne rozpravky -:))

takyto ROI neexistuje na 180s turbach !!! NEEXISTUJE ! :) :) najlepsi hraci na svete taky ROI nemaju ;)

skJacob napísal:...

uplne suhlasim :good: ja sa urcite na take nieco nevyhovaram 8-) snazim sa co to da :good:

A specialne pre jonatanka :D pozri si hraca s nickom j0hndayt0n ;) jeden z najlepsich hracov 180 turbin na svete :good: je to american, teraz rebuilduje bankroll na 2,50$ a denne ho tam stretavam :) a jeho posledny tyzden je este horsi graf ako moj :D
Bartman

Odoslaťod skJacob 24 Jún 2011 11:02

jonatanko napísal:no neviem neviem pri 70%-100% roi co na tych 2,5$ budu mat lepsi hraci sa da nasimulovat 2k bi downswing? To su pekne rozpravky -:))

Da sa nasimulovat ak nechas zbehnut dost simulacii - asi to bude mat pravdepodobnost ako ze do teba 5x udrie blesk, ale stat sa to moze. Hlavne co som tym myslel je, ze neexistuje nejaky maximalny downswing, pod ktory uz dobry hrac nemoze ist.

Ja som 2ky nikdy nehral, ale 100% skutocne ROI sa mi naozaj tazko veri. A aj keby, toto by bolo ROI pre najlepsieho hraca na nich a nie pre zacinajuceho alebo aj priemerneho, ktory ma realne povedzme 40-50%. Mozno, ze je prehnane povedat, ze 200 BI swing je uplne bezny, ale urcite sa stava.

Ale vlastne na tomto nezalezi... mam pocit, ze ludia az prilis riesia taketo veci; treba sa sustredit na samotnu hru, hrat dobre, studovat, davat pozor na tilt atd., to je to dolezite.
skJacob

Odoslaťod Bartman 24 Jún 2011 12:03

skJacob napísal:Ale vlastne na tomto nezalezi... mam pocit, ze ludia az prilis riesia taketo veci; treba sa sustredit na samotnu hru, hrat dobre, studovat, davat pozor na tilt atd., to je to dolezite.

toto presne :good: ja nastastie netiltim, pretoze akonahle som all in uz nesledujem vysledok ruky :D nieje nato proste cas pomaha to, prekvapivo :)

a skutocne, ani ROI 40-50% neexistuje tuna... staci sa pozriet na najlepsich hracov, alebo aj regov ktori to hravaju, a nenajdes nikoho takeho 8-)

a ake turnaje si teda hraval ked nie 2,50? :)
Bartman

Odoslaťod skJacob 24 Jún 2011 18:12

Bartman napísal:a ake turnaje si teda hraval ked nie 2,50? :)

byvale 12ky, teraz 15ky a 35ky ked nejake bezia... inak mam rovnaky nick na PS
skJacob

Odoslaťod Bartman 26 Jún 2011 21:29

skJacob napísal:
Bartman napísal:a ake turnaje si teda hraval ked nie 2,50? :)

byvale 12ky, teraz 15ky a 35ky ked nejake bezia... inak mam rovnaky nick na PS

Niekedy ta mozno uvidim :D par hracov zo skupiny taketo buy-iny hraje ;) Tak GL :good:
Bartman

Odoslaťod Bartman 26 Jún 2011 21:30

UPDATE
Tak a je po downswingu, za 2 dni + 400$ :) :) uz mam ROI v kladnych cislach :Bravo:
+ako bonus som prave dohral Depossiters 10k Freerroll Pokestrategy na 5.tom mieste :) 500$, prvy bral 2350$, samozrejme na FT pri 6 ludoch AA<TT, QTQ flop :( a potom pri 5handed, kde jeden hrac mal 3bb (!!!!) som dostal na BB QQ, pri 17bb stacku, hrac na buttone raise 2,5 BB, ja push, on call A6s, chytil nuts na flope, out... :( :o :o :o :o Nechcel som ho klasicky 3betovat, prave voli tomu shortstackovi, aby videl ze fakt ukazujem silu a nechcem vypadnut - ano, bol som moneyscared... :P
Nepochopitelny call od neho pre mna :( Hral to velmi solidne, ja si myslim ze taktiez, bol som aktivnejsi, ale 3betoval som pomerne malo :x skoda... :( (ruky by som tu postol, ale neviem ako sa k nim z Titan Pokru dostanem, nejdem mi tam ani HUD a ani neviem ako tam najdem hand history na skopirovanie do fora)
Bartman

Odoslaťod Ote11 26 Jún 2011 23:33

Tiež som hral ten turnaj ale skončil som 24. za 65$, bohužiaľ som neustál v poslednej hande A3s vs KQo a KQo. King samozrejme hneď na flope. Škoda mohli sme sa stretnúť na final table. :gl:
Obrázok používateľa
Ote11

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!