jonatanko napísal:Nechcem aby to vyznelo zle ale ludia sa zvacsa vyhovaraju na variaciu -:))) nemyslim si ze pri optimalnej hre budes mat 200 bi swing na 2,5 kedze su vyrazne softnejsie ako byvali s americanmi -:)))
ja sa nevyhovaram ja beriem ze robim chyby - a urcite ich bude viac ako si myslim snazim sa co to da studovat o tychto sng, ale proste ked ta drzi obdobie, ako napr. vcera, FT, 3 handed a dostanem AA<44 a nasledne ruku nato AK<KK, pri 3 handed, a stale dookola to iste, tak si myslim ze tam nieje vsetko len moja chyba
Ale rozhodne beriem, robim chyby ale nemyslim ze som v 200 turnajoch spravil tolko chyb, aby som sa nemohol prebojovat do HU, proste to nieje mozne aspon raz by som to urcite ulackoval ako kazdy normalny clovek
ramzey napísal:Bude lepsie, treba mysliet pozitivne a verit vo veci ktore robis, ze ich robis spravne a je to len variance.
ja sa stale takto snazim mysliet, ale holt to neda, uz som radsej prestal aj pozerat na vysledky AI preflop (teda uz davnejsie), aby ma to netiltilo