Wow, to az tak s tymi overbetmi? Preco mi to skor nenapadlo, a hlavne samemu
No, som zvedavy kolko stackov sa mi podari oddonkovat s touto knowledge. (fish: omg I haz me a set, I cannots loooose, all-in. Morty says, omg, fish ships all-in, I have TPTK, I need to only be good less than around 40-45%, call! O #%&@*! - note, capable of overbetting nuts into aggressor)
A aby som to uviedol na pravu mieru.
To nie je VPIP 100, to je limp a potom call 100 Problemy mam hlavne s hracmi, ktori hraju styl 48/6, 55/3 na 200+ rukach (konzistentne). Hlavny problem vidim v tom, ze kedze PF raisuju mozno TOP 5 komb, tak ich limp/call range obsahuje absurdity ako JJ (TRUE STORY, open limp BTN s JJ, AK, I was like whaaaat, ked som sa stackol s TT ako immortal nuts
) a tym padom maju aj rovnako silne/slabe ruky vo svojej flop range a ked zacnu robit problemy, tak jednoducho nemozem vylucit nieco ako AJ, KQ, TT stylom, to nemoze mat, to raisuje PF, kedze to ocividne neraisuje.
VELKY problem mam ich handreadovat. Hraju vsetky suited hands (e.g. ked hitne flush, maju to casto
). Proti takymto hracom bezne VBetujem druhe pary no kicker. Obcas idem pre three streets of value ako treti par na riveri (ak sa turnli overkarty na turne resp. riveri a na flope som mal TP) a tak. Co sa tyka bluffovania tak to je take one, o nicom. Casto ma vycalluju uz na flope s kokoninou (ja mam ofc dve overs, FD a gutshot) a neskutocne ma tak vyownuju. Potom skusam to hrat pasivnejsie ale srdce mi place kolko value nechavam na stole, hram pasivne a hlavne pot nebude dostatocne velky aby som dostal jeho stack ked hitnem svoju draw (limit hold em koncept, nafukovat poty s draws). Status quo je taky, ze fishe stale barrelujem (=bluffujem) ale ovela opatrnejsie ako regov/nitov/unknowns.