pLAYERsvk napísal:KTo: 30/60
- na turne by som dal raise 180. Iba callovat sa podla mojho nazoru neoplati, kedze hraci zamnou boli na flope v pozicii a napriek tomu nebetovali, cize je velmi mala sanca ze budu raisovat bez nuts, a takisto si nemyslim ze budu az tak casto callovat. Raise turn povazujem za optimalny, ale ani call nieje zly.
- river betsizing je velmi zly. Do potu 600 betujes 200, resp. navysujes len 140 co je obrovska strata value. Raisoval by som
385-450... Najlepsie by vsak bolo raisnut normalne turn a na river to poslat cele.
J5s BvB 400/800
predtym v rovnakej situacii spravne pushujes 97o, teraz foldujes J5s co je ovela lepsia karta.
middle faza hras to velmi vystrasene, stracas vela value kedze sa bojis a hrajes prilis tight. Snaz hrat strednu fazu (<20BB stack) na vyhru. tj zbieraj vsetky dead money, kradni bud najagresivnejsi hrac na stole. Tvojou ulohou je ziskat co najviac zetonov +EV hrou a nie foldovat na tretie miesto. Push/fold mas dost zly..
BvB hrajes dobre, ale z ostatnych pozicii foldujes Ax, Kx to je dost dost spatne.
KTo-na flope vsetci odcheckovali, tak som vylucil to, ze bude niekto drzat eso, preto som turn neraisoval a iba calloval. Raisom by som ich podla mna vyplasil, chcel som nech sa na mne vybluffuju. priemerny hrac na tychto limitoch si podla povie "flop nebetovali=>nemaju eso=>betnem ja s Qx alebo Kx", na raise by to podla mna zlozili. ten isty dovod som mal aj na riveri, mohol som raisovat viac, ale nemyslim, ze tych by mi doplatil...viem, ze ide o to maximalizovat value, ale myslim, ze tu som z toho vytiahol viac pasivnou hrou ako keby som to na turne raisoval...
J5s BvB-96o som sa nebal pushnut lebo som ho mal pokryteho a tak som si bol isty, ze mi dorovna len s monstrom...J5s som nepushoval pretoze treti hrac na stole, mal tak o 1K menej ako ja a este na neho isli blindy, ktore mu vezmu dalsich 1200. Ostalo by mu nejakych 2000 zetonov a pri blindoch 400/800 by bol uz takmer odsudeny na vypadnutie. Takze nechcel som riskovat to, ze vyletim este pred nim...
middle faza-suhlasim. Hram to az moc tight. lenze ked vidim ako sa tam dokazu stacknut s rukami ako Q9o a podobne, tak nechcem na nejakej kravine vypadnut...s tym suvisi aj push/fold faza...na tychto limitoch sa hra strasne loose a hraci calluju hrozne ruky, preto hram tak tight, ale proti tight hracom sa snazim pushovat casto, lenze tych je malo, kedze pri stole maju vsetci divoke statistiky...ale tak som zaciatocnik, tak hadam sa to bude zlepsovat
diki za komenty mimochodom
a necakal som, ze to A9o rozputa az taku diskusiu