Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?

Odoslaťod nabokow 19 Júl 2011 18:06

cely ten zakon je podobne skvely ako nedavno ta vec so SOZA - posledny, kto bude odchadzat, nech prosim zhasne.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod arsen 19 Júl 2011 18:07

emkey7 napísal:uz vidim jak by ps spravili slovensku domenu a tam 5k hracov.....smiesna vlada

5K? mozno si aj povedal prilis vela :S
arsen

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod 1zart1 19 Júl 2011 18:10

hah, ale viete si predstavit, ze za tento zakon hlasovali aj Sas-kari???? To je uz teda riadny hnus.
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod DevilMayCry 19 Júl 2011 18:14

1zart1 napísal:hah, ale viete si predstavit, ze za tento zakon hlasovali aj Sas-kari????

myslis tu pseudostranu co naslubovala pred volbami viac nez fico ? vobec ma to neprekvapuje.....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod TomMolivan 19 Júl 2011 18:21

Šak všetci predsa vieme, že SAS je vo vláde len preto, aby na tých stoličkých nesedeli červení.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 18:28

ja vas nejako nechapem .. ved ide len o prezentovanie pokru .. cize jedine koho sa to dotkne, tak bude R.I.P - pokerportal.sk

www stranky zanikaju a vznikaju, myslim, ze sa nic hrozneho neudeje, ked si to vezmeme v globale

kolko ludi je tu registrovanych a hra poker? 2-3 tisic? kolko z nich je v pluse, ze moze povedat, ze slusne mu poker zarobil? ked poviem 50, tak asi prehanam, ostatku zostane tak citanie a dokopy sa to nedotkne nikoho - ten kto vyhrava ziskava informacie urcite niekde inde ako na pokerportali

o tom, ze bude zakazane hrat nikto nepise, kto je sikovny si najde vsetko podstatne cez google

o co prideme zanikom pokerportalu? o informacie, ze nejaky random hrac niekde v usa vyhral velku sumu penazi? lebo nic ine pre poker na slovensku nerobia
poker-guru

Založený: Júl 2011

Odoslaťod matiapag 19 Júl 2011 18:41

poker-guru napísal:o co prideme zanikom pokerportalu?

V prvom rade ja o domovsku stranku v prehliadaci :) Dalej o exkluzivne info z roznych oblasti, ci uz je to high stakes scena, alebo CZ/SK nejake turnaje/tours. Dalej o kopec rad a naovodov, ktore redaktori pravidelne uverejnuju a uplne zdarma obohacuju navstevnikov fora. No a v neposlednom rade o forum plne brilantnych hlav, ktore by sa pravdepodobne nikdy nemohli dat dokopy a spolu sa radit, zdokonalovat sa a podporovat sa (aj ked myslim, ze forum nie je az v takom ohrozeni, ako samotna stranka a teoreticky by mohlo existovat aj potom).

No a keby nie je pp.sk, tak ja by som prisiel o super vecer s partiou perfektnych ludi ;)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
sklucis
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod rastik 19 Júl 2011 19:07

poker-guru, ved to je prave ten problem... hrat sa neprestane, len tie peniaze za reklamu co dostava pp.sk (ale aj milion inych dalsich slovenskych mikrowebov) zostanu v zahranici... uplne zbytocne.
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 19:22

rastik napísal:poker-guru, ved to je prave ten problem... hrat sa neprestane, len tie peniaze za reklamu co dostava pp.sk (ale aj milion inych dalsich slovenskych mikrowebov) zostanu v zahranici... uplne zbytocne.

a aku HODNOTU vytvara pp.sk pre slovensky poker, ze by som mal povedat, ze si tie peniaze za reklamy zasluzia?

kto je sikovny nemusi hrat cez pp.sk a moze mat ovela lepsie bonusy ako cez nich, len treba pohnut rozumom
poker-guru

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 19:23

matiapag napísal:
poker-guru napísal:o co prideme zanikom pokerportalu?

V prvom rade ja o domovsku stranku v prehliadaci :) Dalej o exkluzivne info z roznych oblasti, ci uz je to high stakes scena, alebo CZ/SK nejake turnaje/tours. Dalej o kopec rad a naovodov, ktore redaktori pravidelne uverejnuju a uplne zdarma obohacuju navstevnikov fora. No a v neposlednom rade o forum plne brilantnych hlav, ktore by sa pravdepodobne nikdy nemohli dat dokopy a spolu sa radit, zdokonalovat sa a podporovat sa (aj ked myslim, ze forum nie je az v takom ohrozeni, ako samotna stranka a teoreticky by mohlo existovat aj potom).

No a keby nie je pp.sk, tak ja by som prisiel o super vecer s partiou perfektnych ludi ;)

exkluzivne info z roznych oblasti? :lol2: :lol2: pan bendik by vedel rozpravat kolko exkluzivity tu je :ROFL: :ROFL:
poker-guru

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!