Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?

Odoslaťod popoBA 19 Júl 2011 19:34

nebyt pp.sk tak by som prisiel o intelektualne perly teba a tebe podobnych a popravde ma uz nebavi hladat trollov na jutube a podobne ked staci kazdy den kliknut sem a nejaka smutnosmiesna postavicka ako trebars teraz ty sa tu vzdy najde. :) btw o co stavka ze aj ked nevidis ziadnu hodnotu pp.sk tak tu mas uz x-ty ucet pretoze si bol v minulosti zabanovany za prilisnu mudrost?

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
sklucis
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 19:42

popoBA napísal:nebyt pp.sk tak by som prisiel o intelektualne perly teba a tebe podobnych a popravde ma uz nebavi hladat trollov na jutube a podobne ked staci kazdy den kliknut sem a nejaka smutnosmiesna postavicka ako trebars teraz ty sa tu vzdy najde. :) btw o co stavka ze aj ked nevidis ziadnu hodnotu pp.sk tak tu mas uz x-ty ucet pretoze si bol v minulosti zabanovany za prilisnu mudrost?

najvacsie mudrosti tu pisu vacsinou ti, co radia hracom ako dokonale hrat, pritom 95% z nich ma grafy hlboko hlboko v minuse, ale k veci

trosku nad tym porozmyslaj a zistis, ze cely tento clanok je len o tom ako ma pp.sk nasrane v gatiach, ze nebude moct propagovat svoje svkvele reklamne bannery vsade kde len moze a ako chce PORUSOVAT ZAKON a ROBIT PODVODY - dost pochybujem, ze z tych prijmov, ktore maju za reklamne aktivity odvadzaju patricne dane tomuto statu - bude moct propagovat jedine tipos poker, ktory ma nieco ako monopolnu licenciu a tebe podobni mozu zacat hravat akurat tak tam :)
poker-guru

Založený: Júl 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod popoBA 19 Júl 2011 19:45

heh no a co ze maju nasrane v gatiach? predavanie reklamneho priestoru na webe je biznis ako hocijaky iny,akurat s tym rozdielom ze toto sa dotkne aj nas, beznych citatelov a prispievatelov kedze mozno prideme o vseljake promo akcie.nehovorim ze som tu niekedy nejaku vyuzil ale nasiel som tu ludi cez ktorych ano a tazko by som ich asi hladal volade na pokermanii kam klikne denne 18 ludi.plus si spocitaj dve a dve a zistis ze ked nebudu love za reklamu tak nebudu clanky nebudu reporty atd pretoze pracu redaktorov treba tiez platit (teda aspon niektorych :D )
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod Chlpo1989 19 Júl 2011 19:47

poker-guru napísal:
najvacsie mudrosti tu pisu vacsinou ti, co radia hracom ako dokonale hrat, pritom 95% z nich ma grafy hlboko hlboko v minuse

Prosim, napis jeden nick, ktory sa vyjadruje rozumne k rukam (resp radi, ako ruku hrat) a k diskusii vseobene a nie je winning player.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod popoBA 19 Júl 2011 19:50

plus skus sa spytat niektorych uzivatelov (z brucha ma napada trebars devilmaycry) ktori cez promo akcie trebars vykvaldili tickety na live turnaje kde potom hitli radovo stovky alebo tisice eur.spytaj sa ich co si myslia o tom ze taketo akcie viac nebudu
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 19:54

Chlpo1989 napísal:
poker-guru napísal:
najvacsie mudrosti tu pisu vacsinou ti, co radia hracom ako dokonale hrat, pritom 95% z nich ma grafy hlboko hlboko v minuse

Prosim, napis jeden nick, ktory sa vyjadruje rozumne k rukam (resp radi, ako ruku hrat) a k diskusii vseobene a nie je winning player.

vas svatec 7castle :lol2: :lol2: :lol2: nech mu je pokerova zem lahka :lol2: :lol2:
poker-guru

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 19:56

popoBA napísal:plus skus sa spytat niektorych uzivatelov (z brucha ma napada trebars devilmaycry) ktori cez promo akcie trebars vykvaldili tickety na live turnaje kde potom hitli radovo stovky alebo tisice eur.spytaj sa ich co si myslia o tom ze taketo akcie viac nebudu

dufam, ze nebudu :) dufam, ze od konca roka bude R.I.P. pp.sk :lol2: :poklona:

spytaj sa tych, co to prevadzkuju, ci splnuju vsetko podla slovenskych zakonov, spytaj sa ich, ci riadne platia dane z toho, co tu zarobia :lol2: :lol2:

hlavne, ze poker je sport :lol2: :lol2:
poker-guru

Odoslaťod popoBA 19 Júl 2011 19:56

Obrázok
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 20:01

popoBA napísal: nebudu clanky nebudu reporty atd pretoze pracu redaktorov treba tiez platit (teda aspon niektorych :D )

urcite mas riadnu pracovnu zmluvu, alebo spisanu dohodu a zo svojich prijmov odvadzas dane !!!!???? vsak?
poker-guru

Odoslaťod matiapag 19 Júl 2011 20:02

poker-guru napísal:hlavne, ze poker je sport

Ano, uznany medzinarodnym olympijskym vyborom.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!