Velmi sa obavam Diabla 3. Diablo 2 + LoD som drtil na takej urovni, ze uz som studoval vsetky mechanics a MFkoval na top urovni.
Vemi sa mi pacilo to, ze normal sa dal prejst v podstate uplne hocijako, nightmare uz bol o nieco tazsi a hell, ak bola zle postavena PvM postava, tak to bol vskutku hell

Teraz mi z toho vychadza, ze sa presne tohoto chcu vyvarovat a spravit to mimoriadne user friendly. Ziadne skilly, stats, potiony budu vypadavat a len sa cez ne bude chodit etc. One button click game.
Keby to bolo hocijake ine studio okrem Blizzardu, tak to uz davno bojkotujem, lebo ti co robia s tym vydanim, to je uz na facku. Takto si to aj tak kupim

Mass Effect 3, to ma chytilo. Bioware je u mna top, ale strasne som sa prelakol, ako sa vypredali v Dragon Age 2. To je asi prva hra od nich, co nemam kupenu. Tiez velke obavy.
Bioshock je top of the top. System Shock 2 je pre mna alltime legend, urcite top 10 vsetkych hier.
Deus Ex znova top 10, tie dalsie dva diely, aj ked nepriame, ma neoslovoli. Toto by malo byt back 2 the roots, takze som velmi zvedavy.
Skyrim, to je nadlho. RPGcka milujem, toto vyzera mindblowing a zo seriou Elder Scrolls mam len velmi povrchne skusenosti, takze ocakavam, ze ak ma toto chyti, tak pri tom presedim aj 200 hodin cisteho casu
Battlefield 3 je optional. Mam kamosa byvaleho CS progamera, ktory to neskutocne ospevuje uz 3/4 roka a hovori, ze to bude revolucia v FPS. Co som mal moznost zatial vidiet, tak mu davam za pravdu.
Ide sa setrit