___Mortylen___ NLH6max cash

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ___Mortylen___ NLH6max cash

Odoslaťod kellerman007 04 Aug 2011 10:14

Battlefield 3, skyrim, mass effect 3 a este fifu12 by som tam pridal, to staci :D . Netreba to prehanat :)
Obrázok používateľa
kellerman007

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 27 krát/65 krát

Odoslaťod Kominak 04 Aug 2011 10:36

Mne staci len Diablo 3 a Skirym, ja uz som velmi vyberavy v tomto smere, inak mass efect som nikdy nehral, ale primarne hravam rpgcka, asi sa na to kuknem teraz este asi :)
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 04 Aug 2011 11:05

Kominak napísal:Mne staci len Diablo 3 a Skirym

+1

A este Dwarfd Fortress! :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod DevilMayCry 04 Aug 2011 12:08

Kominak napísal:Mne staci len Diablo 3

a videli ste ake brutal zmeny spravili tesne pred betou. Dost kontroverzna je hlavne neexistencia skill points a stat points taktiez chybaju (ak by nahodou niekto nevedel).
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod dzejkej 04 Aug 2011 12:29

DevilMayCry napísal:a videli ste ake brutal zmeny spravili tesne pred betou. Dost kontroverzna je hlavne neexistencia skill points a stat points taktiez chybaju (ak by nahodou niekto nevedel).

Bolo o tom interview a pripadalo mi to ako vcelku rozumne dovody. Urobili aj ine vesele zmeny - real money AH (co som fakt cumel) a potreba byt stale online :).

Vcera bol conference call s Blizzardom a stale ocakavaju release koncom tohto roka. Som zvedavy, kolko im to vydrzi :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod x-bat 04 Aug 2011 13:56

Jako rodileho RPG hrace jsem na Diablo3 fakt zvedavy. Aby z toho nebyla jen cista rubacka a fanticke hledani predmetu do toho shopu :) Navic to urcite nebude na PS3, takze vyhlizim RPG paradu Skyrim...
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 04 Aug 2011 14:36

Velmi sa obavam Diabla 3. Diablo 2 + LoD som drtil na takej urovni, ze uz som studoval vsetky mechanics a MFkoval na top urovni.
Vemi sa mi pacilo to, ze normal sa dal prejst v podstate uplne hocijako, nightmare uz bol o nieco tazsi a hell, ak bola zle postavena PvM postava, tak to bol vskutku hell :) Teraz mi z toho vychadza, ze sa presne tohoto chcu vyvarovat a spravit to mimoriadne user friendly. Ziadne skilly, stats, potiony budu vypadavat a len sa cez ne bude chodit etc. One button click game.
Keby to bolo hocijake ine studio okrem Blizzardu, tak to uz davno bojkotujem, lebo ti co robia s tym vydanim, to je uz na facku. Takto si to aj tak kupim :D

Mass Effect 3, to ma chytilo. Bioware je u mna top, ale strasne som sa prelakol, ako sa vypredali v Dragon Age 2. To je asi prva hra od nich, co nemam kupenu. Tiez velke obavy.

Bioshock je top of the top. System Shock 2 je pre mna alltime legend, urcite top 10 vsetkych hier.

Deus Ex znova top 10, tie dalsie dva diely, aj ked nepriame, ma neoslovoli. Toto by malo byt back 2 the roots, takze som velmi zvedavy.

Skyrim, to je nadlho. RPGcka milujem, toto vyzera mindblowing a zo seriou Elder Scrolls mam len velmi povrchne skusenosti, takze ocakavam, ze ak ma toto chyti, tak pri tom presedim aj 200 hodin cisteho casu :angel:

Battlefield 3 je optional. Mam kamosa byvaleho CS progamera, ktory to neskutocne ospevuje uz 3/4 roka a hovori, ze to bude revolucia v FPS. Co som mal moznost zatial vidiet, tak mu davam za pravdu.

Ide sa setrit :)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod Chlpo1989 04 Aug 2011 14:40

V D2 na Hell to nie je az take narocne, pokial pokial vies co robis a poznas veci. Ofc, pokial nehras Single za frenzy-ho na players 8 :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 04 Aug 2011 15:01

No, ved hej, potom uz to bolo prilis lahke = nudne. Vsetko single PvM + players 8 a tam ked zle postavias napr. druida, amazonku, necromancera tak je to skutocne utrpenie. Vsetko je to ale o itemoch a ich hunteni. Mal som takych paladinov/barbarov, ktori by sa dali prirovnat k pasakom oblecenym v Guccim :) Vsetko len to naj :)
Ale aj tak to bol jeden z naj pocitov poctivo vycubit Cruel Colosus Blade of Swiftness na asi 200ty pokus.
Oh, the nerdy memories :barin:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Aug 2011 09:28

Ked sa tu spominal ten Skyrim, tak http://www.youtube.com/watch?v=O_lchwsINqM. Ak sa tu rozbehne nejaka dalsia diskusia, tak to popresuvam do vlastnej temy, nech tu nespammujeme chudaka Mortyho :).

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
___Mortylen___
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!