___Mortylen___ NLH6max cash
Re: ___Mortylen___ NLH6max cash
Battlefield 3, skyrim, mass effect 3 a este fifu12 by som tam pridal, to staci . Netreba to prehanat
-
kellerman007 - Príspevky: 135
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 27 krát/65 krát
Mne staci len Diablo 3 a Skirym, ja uz som velmi vyberavy v tomto smere, inak mass efect som nikdy nehral, ale primarne hravam rpgcka, asi sa na to kuknem teraz este asi
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Kominak napísal:Mne staci len Diablo 3 a Skirym
+1
A este Dwarfd Fortress!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kominak napísal:Mne staci len Diablo 3
a videli ste ake brutal zmeny spravili tesne pred betou. Dost kontroverzna je hlavne neexistencia skill points a stat points taktiez chybaju (ak by nahodou niekto nevedel).
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:a videli ste ake brutal zmeny spravili tesne pred betou. Dost kontroverzna je hlavne neexistencia skill points a stat points taktiez chybaju (ak by nahodou niekto nevedel).
Bolo o tom interview a pripadalo mi to ako vcelku rozumne dovody. Urobili aj ine vesele zmeny - real money AH (co som fakt cumel) a potreba byt stale online .
Vcera bol conference call s Blizzardom a stale ocakavaju release koncom tohto roka. Som zvedavy, kolko im to vydrzi .
-
Jako rodileho RPG hrace jsem na Diablo3 fakt zvedavy. Aby z toho nebyla jen cista rubacka a fanticke hledani predmetu do toho shopu Navic to urcite nebude na PS3, takze vyhlizim RPG paradu Skyrim...
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Velmi sa obavam Diabla 3. Diablo 2 + LoD som drtil na takej urovni, ze uz som studoval vsetky mechanics a MFkoval na top urovni.
Vemi sa mi pacilo to, ze normal sa dal prejst v podstate uplne hocijako, nightmare uz bol o nieco tazsi a hell, ak bola zle postavena PvM postava, tak to bol vskutku hell Teraz mi z toho vychadza, ze sa presne tohoto chcu vyvarovat a spravit to mimoriadne user friendly. Ziadne skilly, stats, potiony budu vypadavat a len sa cez ne bude chodit etc. One button click game.
Keby to bolo hocijake ine studio okrem Blizzardu, tak to uz davno bojkotujem, lebo ti co robia s tym vydanim, to je uz na facku. Takto si to aj tak kupim
Mass Effect 3, to ma chytilo. Bioware je u mna top, ale strasne som sa prelakol, ako sa vypredali v Dragon Age 2. To je asi prva hra od nich, co nemam kupenu. Tiez velke obavy.
Bioshock je top of the top. System Shock 2 je pre mna alltime legend, urcite top 10 vsetkych hier.
Deus Ex znova top 10, tie dalsie dva diely, aj ked nepriame, ma neoslovoli. Toto by malo byt back 2 the roots, takze som velmi zvedavy.
Skyrim, to je nadlho. RPGcka milujem, toto vyzera mindblowing a zo seriou Elder Scrolls mam len velmi povrchne skusenosti, takze ocakavam, ze ak ma toto chyti, tak pri tom presedim aj 200 hodin cisteho casu
Battlefield 3 je optional. Mam kamosa byvaleho CS progamera, ktory to neskutocne ospevuje uz 3/4 roka a hovori, ze to bude revolucia v FPS. Co som mal moznost zatial vidiet, tak mu davam za pravdu.
Ide sa setrit
Vemi sa mi pacilo to, ze normal sa dal prejst v podstate uplne hocijako, nightmare uz bol o nieco tazsi a hell, ak bola zle postavena PvM postava, tak to bol vskutku hell Teraz mi z toho vychadza, ze sa presne tohoto chcu vyvarovat a spravit to mimoriadne user friendly. Ziadne skilly, stats, potiony budu vypadavat a len sa cez ne bude chodit etc. One button click game.
Keby to bolo hocijake ine studio okrem Blizzardu, tak to uz davno bojkotujem, lebo ti co robia s tym vydanim, to je uz na facku. Takto si to aj tak kupim
Mass Effect 3, to ma chytilo. Bioware je u mna top, ale strasne som sa prelakol, ako sa vypredali v Dragon Age 2. To je asi prva hra od nich, co nemam kupenu. Tiez velke obavy.
Bioshock je top of the top. System Shock 2 je pre mna alltime legend, urcite top 10 vsetkych hier.
Deus Ex znova top 10, tie dalsie dva diely, aj ked nepriame, ma neoslovoli. Toto by malo byt back 2 the roots, takze som velmi zvedavy.
Skyrim, to je nadlho. RPGcka milujem, toto vyzera mindblowing a zo seriou Elder Scrolls mam len velmi povrchne skusenosti, takze ocakavam, ze ak ma toto chyti, tak pri tom presedim aj 200 hodin cisteho casu
Battlefield 3 je optional. Mam kamosa byvaleho CS progamera, ktory to neskutocne ospevuje uz 3/4 roka a hovori, ze to bude revolucia v FPS. Co som mal moznost zatial vidiet, tak mu davam za pravdu.
Ide sa setrit
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
V D2 na Hell to nie je az take narocne, pokial pokial vies co robis a poznas veci. Ofc, pokial nehras Single za frenzy-ho na players 8
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
No, ved hej, potom uz to bolo prilis lahke = nudne. Vsetko single PvM + players 8 a tam ked zle postavias napr. druida, amazonku, necromancera tak je to skutocne utrpenie. Vsetko je to ale o itemoch a ich hunteni. Mal som takych paladinov/barbarov, ktori by sa dali prirovnat k pasakom oblecenym v Guccim Vsetko len to naj
Ale aj tak to bol jeden z naj pocitov poctivo vycubit Cruel Colosus Blade of Swiftness na asi 200ty pokus.
Oh, the nerdy memories
Ale aj tak to bol jeden z naj pocitov poctivo vycubit Cruel Colosus Blade of Swiftness na asi 200ty pokus.
Oh, the nerdy memories
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Ked sa tu spominal ten Skyrim, tak http://www.youtube.com/watch?v=O_lchwsINqM. Ak sa tu rozbehne nejaka dalsia diskusia, tak to popresuvam do vlastnej temy, nech tu nespammujeme chudaka Mortyho .
- Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
- ___Mortylen___
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.