matiapag napísal:Wait-wait... Srsly sa bavime o tom, ze na tom turne je toto fold?
Znamena fakt, ze zo vsetkych konkretnych ruk je kombinatoricky najpravdepodobnejsie JT snad to, ze to automaticky tvori vacsinu jeho raisovacieho range?
matiapag napísal:Wait-wait... Srsly sa bavime o tom, ze na tom turne je toto fold?
dzejkej napísal:Znamena fakt, ze zo vsetkych konkretnych ruk je kombinatoricky najpravdepodobnejsie JT snad to, ze to automaticky tvori vacsinu jeho raisovacieho range?
matiapag napísal:Ofc not, len si to tak napisal, ze som nevedel, ci je to padny argument na fold, alebo proste jediny argument, preco brat to JT do uvahy
lolofon napísal:z toho, co som narychlo pozrel, by som asi znizil tu hranicu na WTS a Fcbet. imo wts uz nad 30 je hodne sledovania, takze by som to dal niekde na tych 32 povedzme a ten Fcbet tak 60. ale urcite by som si daval pozor na vzorku ruk a ak sa to da, tak by som dal tie farby zobrazovat az od nejakej vacsej vzorky.
a inak ja osobne by som asi pouzil inu farbu ako modru, v tom layoute, ktory pozuivas sa to celkom straca
Chlpo1989 napísal:Ja pouzivam na kazdy stat zhruba 4 farby. Napr. VPIP:
- <15 - cervena - nitty
- <25 - hneda - solid
- <35 - zlta - fish
- <inf - zelena - megafish
A hned vidim co je to zhruba za hraca.
vlk25 napísal:Otázka na záver, za nity hráča považujete aj 32/4 alebo čisto 10/5
vlk25 napísal:začnem hrávať výlučne NL20 a čo najviac fightovať s regulármi.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.