Wolf's way
Re: Wolf's way
Čo konkrétne ? Že výlučne NL20 ? To z dôvodu že už nato budem mať safe roll, a to že hrať proti regom tak preto lebo myslím že to pomôže mojej A-Game a na vyšších limitoch už toľko rýb nebude. Samozrejme že table selectovať neprestanem a fishky budem vyhľadávať aj naďalej ale nebude to tak ako teraz že ak nesedia pri stole minimálne 2 tak si tam nesadám a hram radšj NL10. Neskôr sa budem musieť uskromniť aj s jednou
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
Jo tych regularov som myslel. Original regovia su tam mozno dvaja - traja, ostatnym sa len tak tvaria staty a zbytok su uz len niti. Problem je, ze sa tam hrava malo stolov a niekedy mas problem najst dva, kde navacsia ryba je 27/21
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Preto chcem tento mesiac nahrať/narakeovať čo najviac aby boli štedré bonusy a mohol prejsť na NL30 kde sa dá už aj lepšie tableselectovať.
- vlk25
Best profit day ever
Aj keď zo štastým nakoniec +3,8BI, dnes čisto iba NL10. Bohužial je piatok a tak dnes už viac odohrať nestihnem.
Aj keď zo štastým nakoniec +3,8BI, dnes čisto iba NL10. Bohužial je piatok a tak dnes už viac odohrať nestihnem.
- vlk25
"zo štastým" by som nabuduce radsej neratal, sustred sa na to aby si vsetkych crushoval (a trochu aj na gramatiku)
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
ooups šťastím som myslel vytočenie KK do AA, ale tak minulý mesiac som bol 10BI pod EV tak aj ja môžem mať niekedy šťastie. Plány sa zmenili a dostal som hodinku a tak som sa ešte vrhol na stoly. Dnešný výsledok +5BI
- vlk25
Dnešný shot na NL20 dopadol nad očakávania, je z toho opäť best profit day ever a moj bankroll prekročil milník 500 dolárov ( 1BI od 600 ) Volume je dosť na hovno lebo som nehral viac ako 4 stoly a to sa asi ani tak skoro nezmení ale zapol som aj nejaké NL10 stoly kde som odohral dokopy 100 rúk +30BB. Čo ma však teší ešte viac že som totálne vyžmíkal jedného "regulára" a všetok dnešný zisk je v podstate od neho Čo ma zarazilo že som natrafil na 3 také fisky aké som nevidel ani na NL6, po 100 hands mala jedna štatistiku 96/40 !!!!!!!!! Viete si to predstaviť ? 3bet samozrejme 60 Bohužial som bol akurat pri všetkých card dead a odohral som iba jednu zúfalu ruku s JTs, odhodil som pri nej 50BB a na call jeho pushu na turne som s gut shotom nemal odvahu aj keď som si bol 100000% istý že má nejakú sprostosť lebo pushoval každú jednu hru.
Chýba mi ešte 1,5BI z NL20 aby som mal safe 30BI BM. Počítam s tým že bonusy na konci mesiaca budú 200+ dolárov čo by mi robilo 26BI na NL30 čo mi príde ešte viac fishy ako NL20. Takže plán na tento mesiac je nahrať 35BI na NL20 a po bonusoch to bude hladký prechod na NL30 s 30BI rollom.
Tu je štatistika VS player sú to asi tri ruky Set vs AK na A flope, raz hitnutý flush a raz postupka na turne vs jeho 2 páry Ale tak čo ma má hajzel 3betovať s T9s OOP, robil mi to často tak som ho docalloval... tak mu treba
Tu je graf, tá redline ma mrzí ale hral som ešte opatrne, radšej som foldoval ako by som 4betoval aj keď som vedel že ide iba o resteal. Ale však nech počkajú nech si ich teraz spoznámkujem a uvidia ako sa hrá agresívne Načo som však prišiel že keď miešam NL10 a NL20 tak ma to chráni pred tým aby som upadol pod autopilota lebo stále kuknem na limit a rozmýšlam nad PF bet sizingom takže už neklikám automaticky ale preberiem sa, začnem znova rozmýšlať a hrať A-Game. Dnes už hrať nebudem, možno večer, opekačka volá
Chýba mi ešte 1,5BI z NL20 aby som mal safe 30BI BM. Počítam s tým že bonusy na konci mesiaca budú 200+ dolárov čo by mi robilo 26BI na NL30 čo mi príde ešte viac fishy ako NL20. Takže plán na tento mesiac je nahrať 35BI na NL20 a po bonusoch to bude hladký prechod na NL30 s 30BI rollom.
Tu je štatistika VS player sú to asi tri ruky Set vs AK na A flope, raz hitnutý flush a raz postupka na turne vs jeho 2 páry Ale tak čo ma má hajzel 3betovať s T9s OOP, robil mi to často tak som ho docalloval... tak mu treba
Tu je graf, tá redline ma mrzí ale hral som ešte opatrne, radšej som foldoval ako by som 4betoval aj keď som vedel že ide iba o resteal. Ale však nech počkajú nech si ich teraz spoznámkujem a uvidia ako sa hrá agresívne Načo som však prišiel že keď miešam NL10 a NL20 tak ma to chráni pred tým aby som upadol pod autopilota lebo stále kuknem na limit a rozmýšlam nad PF bet sizingom takže už neklikám automaticky ale preberiem sa, začnem znova rozmýšlať a hrať A-Game. Dnes už hrať nebudem, možno večer, opekačka volá
- vlk25
Najs, mohol si napisat, ze je nejaky darca pri stole
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Dnes je to fakt blázinec Ked si spomeniem že pred dvoma dnami som sa tu radoval že som zarobil 35 dolárov a bol to moj najlepší den, hned na druhy den som mal 50 a dnes sa to opäť navýšilo a prelomil som tak aj milník 100+
Winrate 44.73 a hodinový zárobok 44.38 dolárov je fakt hodné toho aby som sa šiel opiť a rovno to aj prepiť Kiež by boli rovnaké čísla aj po mesiaci hrania
Winrate 44.73 a hodinový zárobok 44.38 dolárov je fakt hodné toho aby som sa šiel opiť a rovno to aj prepiť Kiež by boli rovnaké čísla aj po mesiaci hrania
- vlk25
jj 82bb/100 je udrzatelne
gl do dalsich bojov
gl do dalsich bojov
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.