Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo new way of omaha

Odoslaťod wizdo 26 Aug 2011 23:02

dzejkej napísal:Bez urazky, ale Ty si dokaz toho, ze niektori ludia jednoducho na poker nie su stvoreni :). By som cakal, ze ked si uz tolkokrat depositol, prehral roll a dal si pauzu, tak Ti bude jasne, ze bud sa pokru treba vyhybat alebo sa musis sustredit na to zmenit svoj mindset (su na to knihy, videa a aj coachovia, btw).

V pohode, za toto sa urazat neplanujem...
S tym nebyt stvoreny na poker, to viem uz celkom davno, ale snazim sa prenikat hlbsie a hlbsie do seba a hladat tu najhlbsiu a najhlavnesjiu pricinu toho preco s tym mam problem, myslim ze som ju uz aj nasiel ale este neviem ako ju odstranim, ale tak pracujem na tom, snad to padne...

Teraz vdaka Yegonovi a predtým aj teraz morfimu, chcem im touto cestou poďakovať, že moje problémy so mnou riešili, občas ma zakopali pod čiernu zem a občas ticho počúvali....ĎAKUJEM! :poklona: :poklona:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 26 Aug 2011 23:28

Platis si nejake sajty? Lebo viem, ze LeggoPoker a Deucescracked maju nejake videa venovane variance, tiltcontrolu a podobne. Tiez je tu Poker Mindset kniha.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod popoBA 27 Aug 2011 00:34

nechcem mentorovat ale mozno by ti pomohlo keby si si nasiel niekoho skym by si hraval. aj ja si kolkokrat ked pretiltujem BI alebo 5 na druhy den poviem ze doboha keby tam tak v tej chvili bol volado kto by mi drbol facku a vytrhol na hodinu comp z elektriky mohol by som usetrit mrte love.

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod wizdo 28 Aug 2011 19:33

popoBA napísal:nechcem mentorovat ale mozno by ti pomohlo keby si si nasiel niekoho skym by si hraval. aj ja si kolkokrat ked pretiltujem BI alebo 5 na druhy den poviem ze doboha keby tam tak v tej chvili bol volado kto by mi drbol facku a vytrhol na hodinu comp z elektriky mohol by som usetrit mrte love.

viacmenej uz mam dvojicku na PLO, takze pomaly sa tomu adaptujem...ale tak stale je to na mne, aspon za fishkami uz nelezem na PLO200 ale max PLO50 co je len o 1 limit vyssie

dzejkej napísal:Platis si nejake sajty? Lebo viem, ze LeggoPoker a Deucescracked maju nejake videa venovane variance, tiltcontrolu a podobne. Tiez je tu Poker Mindset kniha.

pokukam nieco povymyslam, ale myslim ze uz som v sebe dost hlboko aby som pomaly ziskal pricinu svojich problemov = myslim ze vseobecne mienene rady mi nebudu velmi k uzitku, ked uz sa snazim poriesit konkretny problem...ale diky za napad, posnazim sa pozriet mozno to bude o dost lepsie...
wizdo

Odoslaťod wizdo 29 Aug 2011 20:08

Ďalšia ultimate session...síce len -5BI ale hnusné to bolo...

Njahoršie je že za úvodné 2BI si polomôžem sám, prvý s KKQ9 s FD som C/R flop multiway a chalan callol turn flush kde mi ostal 1 barel som check/callol push (nech dám šancu aj nižším FD) mal nuts tak -1BI...druhý BI AAxx vs 367Tds kde ma 3betol z BB ja insta4bet flop hnus 389 s jeho FD...turn flush a bolo -2BI, ... Posledný BI ma 4betli KK82ds a ja instapush s AA65 flop 962 turn 7 sa mi páči lebo 8 mu nehrá river ako inak 2 250BB pot preč...to ma dorazilo...comeback sa nekonal a vďaka peknej utlitke od PSka rozumej možnosť si nastaviť že chcem sa dať sitout na najbližšom BB a vypnúť stoly som to použil a skončil len -5BI

mal som dosť fishiek na stoloch, ale all iny s nimi som mal vždy s regom a buď ma suckol reg alebo fisha...best preflop KKQx vs JTT2 a fisha QJTx flop AQx river J(ani za boha živého aby prišiel 44K a bol pokoj...), vyhrať tento a to AA vs KK som BE....poekrsucks.. :wall: :wall:

Dosť plakania, hor sa do analýzy chýb a písania poznámok!!!!!!...
GL me
:wizdo:
wizdo

Odoslaťod wizdo 30 Aug 2011 18:37

4ka extrémne nebezpečná karta..alias HU vs donk

Na PSku som nemal chuť hrať 6max tak reku si dám PLO50 HU 20/50BB, standardne sa nakupim za 20-30BB a cakam, sada vela donkov a na jedneho takeho som natrafil, čo som ale nečakal bolo že nato aby som sa dostal BE budem mať čo robiť...
4krát som flopol vs on monster a 4krát on turnol 2outer 4-KU...ale inak veľmi hrateľný súper preto som s ním hral aj keď to vyzeralo veľmi veľmi zle...nakoniec mi nedovolil dostať sa BE ale tak lepšie ako tŕňom do oka...

Pripíjam graf (začínali sme obaja s 10usd na stole pre lepšiu predstavu)
PLO HU session.jpg
PLO HU session.jpg (59.68 ) Zobrazená 2513 krát

GL
:wizdo: wizdo
wizdo

Odoslaťod wizdo 01 Sep 2011 23:16

Učenie sa hrať vs agro...

Dnes som poväčšinu času narážal na agro hráčov v HU a musím povedať že to dáva zabrať a mám s nimi čo robiť... Kapitolou samou o sebe sú HU kde sme si poprelievali peniaze, začal som vyhrávať a odvďačenie prišlo v podobe mega agro hry súpera, a tam som vážne bezradný, začal som mu ale raisovať a C/R čokolvek raisnutelné a celkom to išlo, PSko mi dnes ale neprialo, 3 session vždy úvod v pluse a potom suckouty, NEvyhral som jeden all in preflop s AAxx najlepší bol 3way AAKTds vs AQT8ds a T642 flop 26 turn 6... a podobné situácie, ale aspoň som sa nenechal vytočiť a hral s nimi ďalej...

Jednu vec si vytýkam strašne a to, že keď ma už ryba trošku vytočí a ide agro mód tak si ani s odstupom neviem obhájiť daný ťah, teraz nemyslím že som retard čo pushuje any 4, ale že trafím river semihandu a ide pot do ryby a podobne, niektoré valuechecky na rivri atď...chcelo by to HU video si nájsť/kuknúť kde by som sa pozrel ako nobrainer raisovať a potovať...neva nejako sa k tomu rperpacujem...

6max teraz leží úhorom, posledné session mi dosť pokazili minulý mesiac, ktorý som zachraňoval, ale posledných 6 session mi zobralo celý profit a prehuplo ma do mínusu...takže RIP for a while...

graf z dneška...(kúsok je aj PLO25 6max, megaryby boli, ale lovený som bol ja nie oni :wall: :wall: :fish: )
omahaHU session.jpg
omahaHU session.jpg (77.07 ) Zobrazená 2336 krát

GL
:wizdo:
wizdo

Odoslaťod wizdo 05 Sep 2011 13:42

Koniec session po tom čo som rybe odovzdal 370BB v 3 handách...

Session nič moc, začal som zle, pokračoval stále pod nulou, ale nachádzal ryby a bol stacknutý rybami...potom som našiel megarybu, čo sa stackla s overparom TPTK a pod...OFC v 400BB pote ma suckla, a ďalšie 2 handy som jej odovzdal po BI, ked som v prvej hitol topset a on riverol OESD, a v druhej som mal set + na turne FD a on od flopu nuts str8 a river nič....

Zase raz ma PSko pochopovalo po pár príjemných dňoch, keď som zbieral usd k usd...nevadí no, aspoň mám pocit že hrám lepšie lebo som pod all in EV...
donk zaver.jpg
donk zaver.jpg (59.62 ) Zobrazená 2215 krát

GL :wizdo:
wizdo

Odoslaťod wizdo 05 Sep 2011 13:46

A to som si hovoril že ak dám dnes aspon +1BI dam si kvaldu na PLO WCOOP za 30+3...
wizdo

Odoslaťod tucniak 05 Sep 2011 14:44

nechces hravat radsej piskvorky?
everypost=crypost ? (snazil som sa, ale prestavam citat)

co keby si radsej postol nejake ruky, napisal ako myslis a preco je to a to dobre, nech sa aj ja z omahy nieco naucim.. :) ?

preco cez session sledujes, ci si pod alebo nad nulou a preco mas result oriented planovanie..? (zaujima ma to preto lebo asi kazdy hrac s tym bojuje..:) )
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!